štvrtok, 19 septembra, 2024
HomePolitikaTV Markíza sa už fakt neštíti ničoho?

TV Markíza sa už fakt neštíti ničoho?

Kráľovna telenoviel, reality show, receptárov a súťaží toho najpodradnejšieho rangu, TV Markíza nevie kam z konopí. Aby zdiskreditovala kandidátov hnutia Republika, je ochotná zavolať do strihového štúdia a nalátať obraz na titulky, ktoré sa vymykajú akémukoľvek kontextu. Čo už, nech sú štúdioví čarodejníci za niečo platení. Hoci aj za podvod.

Tentokrát zaútočila Mekka nevkusu na mladú kandidátku Líviu Pavlíkovú. Tá kandiduje do volieb do Európskeho parlamentu za hnutie republika pod č. 14. Evidentne im vadí to, že na rozdiel od neoliberálov a podobného pseudopolitického odpadu má čím zaujať. Tak zmyslom pre humor, obhajobou tradičných hodnôt i príjemným zjavom.

Umrnčaná slovenská opozícia a ich mediálni lokaji nemajú čím zaujať

Slovenská opozícia nedisponuje ničím zaujímavým, iba kydaním, kydaním, kydaním. Na adresu svojich oponentov sú teda ochotní ponížiť sa aj k takzvanej „Nordickej lsti“. Použiť aj ten najzákernejší prostriedok k dosiahnutiu výhry či získania výhod. I lož. Účelovú, možno efektnú a možno efektívnu. Je však takéto pokročilé štádium rozkladu na úrovni aj tak úbohého média ako je TV Markíza? Evidentne hej.

Poslanci za hnutie Republika však túto úbohosť nad úbohosť nenechajú len tak

Milan Uhrík uviedol, že útokom na Líviu Pavlíkovú ukázali, ako veľmi sa jej boja… Až tak veľmi, že sú schopní, tak ako vždy, použiť videozábery vytrhnuté z kontextu. Sú ľudia, ktorí si na tom zgustnú, no ak sa spoliehajú, že takýmto paskvilom presvedčia priaznivcov hnutia Republiky, aby volili ich „koňov“, poriadne sa prerátali. Ich trápne video môžu púšťať miliónom divákov, ich politická gramotnosť však nesiaha tak vysoko, aby vôbec vedeli, čo sa deje na politickej scéne a že nejaké voľby do Europarlamentu sú.

K vtipkovaniu na videách Lívie Pavlíkovej dodali antihoaxeri nehorázne dezinformácie

Práve bojovníci proti dezinformáciám… Dopustiť sa takejto mizérie. Tvrdiť, že má Lívia syna a že mláti bábiky… Skrátka, ako hovoria bratia spoza rieky Moravy, „znouzecnost“. Chytia sa, ako každý topiaci sa, aj tej najposlednejšej slamky a tvrdia, že Lívia mláti nielen bábiky, ale aj deti.

Každopádne, situáciu nenechajú europoslanci a členovia hnutia Republika len tak a mienia na stoku z TV Markíza podať žalobu. Ktovie, kto sa bude smiať teraz. Veď to poznáte, kto sa smeje naposledy…

Zdroj: Dušan Janek / HD

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie