štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityNa Záhorí chystajú Astronomické popoludnie

Na Záhorí chystajú Astronomické popoludnie

Trnavský samosprávny kraj – Záhorské osvetové stredisko v Senici a Miestna organizácia Slovenského zväzu astronómov v Sobotišti pripravujú pre všetkých priaznivcov astronómie jedinečné podujatie. Pri príležitosti Dňa astronómie 2024 sa v sobotu 16. marca 2024 uskutoční Astronomické popoludnie v Sobotišti.

Vítané sú aj deti

Začiatok podujatia organizátori avizujú na 16:00 a ukončiť by sa malo do 20:00 hodiny. tori si pre Pre návetevníkov je pripravený bohatý program plný zaujímavých astronomických pokusov a dielničiek. Tie sú vhodné pre rodiny s deťmi všetkých vekových kategórií.

Astronomické popoludnie je skvelou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o astronómiu a chcú sa dozvedieť niečo nové. Podujatie je vhodné pre rodiny s deťmi, ktoré sa chcú zabaviť a zároveň sa niečo naučiť. Organizátori sa tešia na stretnutie s každým, kto má chuť stráviť príjemné popoludnie v spoločnosti ľudí s rovnakým záujmom.

Astronomické popoludnie v Sobotišti pri príležitosti Dňa astronómie 2024 je jedinečnou príležitosťou pre všetkých priaznivcov astronómie. Vďaka podpore Fondu na podporu umenia sa môžu návštevníci tešiť na bohatý program plný zaujímavých pokusov a dielničiek. Neváhajte a príďte stráviť príjemné popoludnie v kruhu ľudí s rovnakým záujmom.

Zdroj: Nazáhorí.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie