štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityAko sa dá poraziť Rusko? Toto bude bizarné, vážení!

Ako sa dá poraziť Rusko? Toto bude bizarné, vážení!

Chystáme sa na vojnu s Rusom. To počujeme z úst našich vedúcich štátnych predstaviteľov a to tiež odkázal celému českému národu hrdina nekompromisných vyhlásení, náčelník generálneho štábu – sme odhodlaní Rusa poraziť. Svedčia o tom šíky po gaučoch rôzne porozvaľovaných klávesnicových bojovníkov nie len v Čechách. Ako na to, vedia v Rádiu Universum.
Výber propagandistických obrázkov spred roku 1989 vôbec nie je náhodný.

Dobre vyzbrojená armáda

Osemnásť až dvadsať tankov je pripravených postaviť sa nepriateľovi a otočiť českou odvahou koleso novodobých vojnových dejín. Myslí si snáď ruský mužik, že nás, potomkov Jána Žižku z Trocnova, zastraší svojou ročnou produkciou tankov v počte 1300 kusov? Ide len o slovanské tanky, a každý západný stratég  v tom má hneď jasno! Po starostlivom preskúmaní, sa táto hrozba rozplýva ako včerajší dym zo spálených kníh dezolátnych autorov. Zbystrite sluch a pozorne počítajte, komentátor Michal Gulyáš z Česka v tom má jasno.

Facebook

Ako sa zdecimujú sami

Polovica týchto smiešnych strojov z počtu 1300 sú nepodarky, a počet sa tým pádom znižuje na 650 kusov.
Polovicu z týchto 650 kusov rozkradnú ruskí mužici na náhradné diely pre svoje chladničky, práčky a cirkulárky. Zostáva teda 325 strojov.
Keď ich však obsadíte posádkami ruských mužikov, ktorých ruskú mentalitu riadi potreba vodky, nevyrazia.

Teda vyjde ich len polovica, tj 162 a pol stroja. Hľa, ohromujúca číselná prevaha zo začiatku nášho komentára stáva sa menej hrozivou.
K tomu musíme započítať, že spotreba paliva ruských tankov je niekoľkonásobne vyššia ako spotreba našich západných, anglosaských tankov, nehovoriac o tajných tankoch elektrických, ktoré podčlovek v uniforme nepriateľa nemôže počuť, také tiché sú. Ak teda majú ruské tanky dosiahnuť hranice Západu, musia ušetriť naftu z druhej polovice tankov, aby tá prvá mohla zaútočiť.
Náhle, ako mávnutím čarovného prútika, už sa Rus nepochváli pôvodným číslom, ale do útoku sa vrhá s 80 a štvrť tanku.

Facebook

A propaganda nekončí

Opäť polovici z nich rozkradnú posádky naftu, aby s ňou mohli napojiť svoje smädné lady, moskviče a žigulíky. To znamená, že hrozba sa nám znížila na 40 tankov, naftu do tej štvrtiny jedného tanku posádky zlodejov vylejú pri neodbornom prečerpávaní.

Odčítajme ďalej. Dobrú polovicu z týchto zvyšných obrnených vozidiel obsluhujú negramotné posádky, ktorých schopnosť naučiť sa hieroglyfickú azbuku nebola nikdy dovŕšená. Vďaka tomu sa ďalšia polovica z tohto počtu stratí v rozsiahlych poliach a hustých lesoch, a tiež na prípadnom území západnej Európy si Ivan neprečíta smerovku písanú ušľachtilou latinkou, lapený do vlastnej pasce znakového chaosu primitívnej abecedy!

Nie je potrebné príliš dumať nad tým, ako krásne sa v tejto situácii rysuje západoeurópska nadradenosť. Každému lepšiemu človeku je jasné, že teraz čelíme smiešnej hrozbe dvadsiatich tankov.

Avšak polovica z nich sa zastaví a posádky v nich zomrú od hladu, pretože ako vieme, z jediných pravdivých zdrojov, Rusom už pred pol rokom došlo jedlo. Je teda hrozbou 10 tankov? Ani to nie!
Polovica z nich totiž nevystrelí, pretože ako opäť vieme z pravdivých médií, Rusom došlo už pred rokom strelivo.
Stojíme teda proti smiešnym piatim, obstarožným, neekologickým tankom, riadeným negramotnými a hladnými posádkami so sklonmi k dezercii.

Aby bolo jasné!

Teraz má aj malý český človek, vďaka našej vláde a milovanému prezidentovi pocit, že je viac príslušníkom lepšieho národa. Dôverujte svojmu prezidentovi a svojej vláde, dbajte na jej rozkazy! Nevšímajte si nikoho, kto sa snaží vás od tejto cesty odvrátiť!

Facebook

Nasadením všetkých síl ku konečnému víťazstvu západnej koalície prispejete k šťastnej budúcnosti svojho národa! Ešte stále si nepriateľ myslí, že nás ohrozí svojimi piatimi tankami? Kdeže, prepočítal si sa, zlovoľný Putin! My, tu v Čechách, vieme bojovať! Milióny gaučov sú presedené našimi bojovníkmi! Stačí sa pozrieť na pravdivé výroky našich hrdinov na internete! Voláme mládež do zbrane! Čo by nás čakalo, keby sme počúvali tzv. alternatívne médiá, tých služobníkov nepriateľskej propagandy, ktoré občanov a politickú elitu nabádajú k mieru? Našim údelom je vojna – nech to stojí, čo to stojí! A na to si buchneme šampanským… Pretože až to buchne skutočne, nebudem sa s vami môcť rozlúčiť inak, než nijako, a spálená krajina si bude liečiť rany na hnijúcich telách svojich previnených sa detí…

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie