štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityZaručene nezaručené prvoaprílové spravodajstvo

Zaručene nezaručené prvoaprílové spravodajstvo

Na úvod tohto súhrnu denných správ ctené čitateľky a vážených čitateľov upozorňujeme, že nasledujúce informácie majú hodnovernosť rovnajúcu sa nule. Je totiž prvý apríl a my v redakcii sme sa rozhodli, že súhrn správ v tomto článku bude bláznivý a čisto neseriózne nedôveryhodný.
Ak sa teda niekto z menovaných rozhodne uraziť, vopred ho žiadame – neber sa príliš vážne a „podaj ďalej“ – my sme si vystrelili z teba, ty si vystreľ z niekoho iného.

Tragédii zabránil statočný čašník

Prvého apríla v dopoludňajších hodinách sa v jednom zo slovenských miest takmer stala tragédia – Agentúra Jedna pani povedala /JPP; muž niekoľkokrát vypadol z vlaku. Po príchode na miesto sme zistili, že veci sa majú inak – šlo o mestský vláčik brázdiaci ulice mesta a muž chcel smädnému dieťaťu kúpiť vodu, tak sa pokúšal pri prvých potravinách za jazdy vystúpiť. Zistil však, že je zatvorené, tak skočiť naspäť s úmyslom zopakovať si podobný manéver pri prvej reštaurácii. Na celé námestie zrúkol „VODU!“, čo začul čašník z neďalekého pohostinstva a kým sa vláčik otočil, k mužovi naťahoval ruku s pohárom pramenitej sódovky. Spokojný otec vyletel z vlaku, ako čert z krabičky,, stihol poďakovať a zľahka sa pooblievajúc uspokojil smäd svojej ratolesti.

Zdroj: Facebook / Mestský úrad Hurbanovo

Politik sa kajal

Ľubomír G. zo Strany Najneobyčajnejších, známy svojim nevyberaným slovníkom sa na neznámej sociálnej sieti rozhodol ospravedlniť premiérovi, ministerke kultúry a ďalším, ktorých svojimi statusmi od volieb častuje nadávkami. Agentúra Neverte nám / NN politika kontaktovala so žiadosťou o vysvetlenie.
„Som zo svojich vyjadrení skrúšený, pánov Tarabu a Fica si vlastne veľmi vážim, navyše je tu Veľká noc a dnes prvý apríl, bolo treba prispôsobiť sa situácii,“ (ne)povedal pre neexistujúcu agentúru NN politik, lepiac známky na pohľadnice svojho rodného mesta, ktoré s láskou adresoval dotknutým politikom a novinárom.

Pele je víťaz prezidentských volieb

Prvého apríla na poludnie sa mali prezidentskí kandidáti stretnúť na bližšie neurčenom mieste, aby si spoločne vypili pohár piva a dali si za tanier niečoho dobrého. Agentúra JPP informovala, že Peter Pele prišiel, no Iwán Kvorčok namiesto seba poslal len telegram – kaslem na to stop vela stastia stop iwan, čo bolo pochopené, ako že sa pán Kvorčok vybodol na celé voľby a Pele tento duel vyhral kontumačne.
Správu potvrdila aj novinárka-pozorovateľka tetka Marka z Dedinského hlásnika a Pišta báči z miestnej krčmy, ktorý sa na tamoješj terase zobudil po nedeľnom alkoholickom záťahu.

Veronička ovláda výšku HDP!

Vo veľkonočnej diskusii v celoštátnej neexistujúcej TV sa stretli minister Richard Vyrašil a poslankyňa Veronička Remosková, známa svojimi zmätenými výrokmi. Národ roky baví faktom, že neovláda výšku slovenského HDP a preto si aj Vyrašil v prvoaprílovej diskusii rypol, či tento údaj už ovláda.
„Skoro som spadol zo stoličky, keď pani Remosková vysypala údaj presný na sedem čísel za desatinnou čiarkou,“ poznamenal po relácii pred svojim osobným šoférom Vyrašil.

Ak sme vás týmito správami, ktoré sa nikdy nestali a vznikli len čisto ako prvoaprílový žart pobavili, náš účel bol splnený.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie