štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeVideoNiekto je tu výdatne frustrovaný a extrémne neslušný

Niekto je tu výdatne frustrovaný a extrémne neslušný

Žiadne argumenty, len číra nenávisť! Šok zažil v utorok 9. apríla poslanec NR SR Erik Kaliňák (Smer-SSD) pri venčení psa. Mladý muž z kategórie „slušnoľudí“ sa doňho a do jeho manželky pustil takým hrubým slovníkom, za ktorý by sa hanbil ešte aj štamgast staničnej krčmy, tzv. „nervové“ pred otvorením. Kaliňák video zverejnil na sociálnej sieti.

TOTO SI POZRITE! DNES SOM POČAS VENČENIA STRETOL PRODUKT NENÁVISTNÝCH DENNÍČKOV

“Dostaneš po tej hlave lopatou,” vyhráža sa muž na začiatku videa.

“Elita národa,” reagovala poslancova manželka. Mladík vulgárnosťami zasypal aj ju. Video, ktoré má ani nie minútu a pol obsahuje množstvo tých najvulgárnejších nadávok. 

“Toto je demokratické ?” Reaguje Kaliňák vo videu. “Bolo by demokratickejšie, keby sme vás deportovali do Ruska,” odpovedá rozzúrený muž.

“Na tohto chlapca sa ani nehnevám, pretože je nešťastnou obeťou nenávisti liberálnych novinárov, ktorí nedokážu zniesť a rešpektovať výsledky demokratických parlamentných aj prezidentských volieb,” komentuje udalosť Kaliňák.

„Žiadne argumenty, či rozumná diskusia, len číra nenávisť, ktorá sa neštíti použiť násilie. To je ich slušná, prozápadná, no skrátka tá „lepšia“ časť Slovenska,“ hovorí smerák.

Ľudia so slabšími povahami by si video otvárať určite nemali. A tí, čo si ho otvoriť chcú, nech to určite nerobia pred deťmi.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie