piatok, 20 septembra, 2024
HomeZ domovaChystáte sa na prípravné hokejové zápasy?

Chystáte sa na prípravné hokejové zápasy?

Už počas nasledujúceho víkendu sa na štadiónoch v Trenčíne a Bratislave odohrajú štyri prípravné zápasy na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2024.  Proti Česku nastúpia už dnes v Trenčíne a v sobotu 27. apríla v Bratislave, informuje portál trenčinak.sk.

„Sme radi, že mesto Trenčín, ktoré má bohatú hokejovú históriu, bude opäť svedkom reprezentačného zápasu. Sme si istí, že vypredaný štadión Pavla Demitru vytvorí nezabudnuteľnú hokejovú kulisu a veríme, že nás fanúšikovia poženú za víťazstvom,“ povedal manager Slovenského zväzu ľadového hokeja Peter Jánošík. Zrekonštruovaný trenčiansky „zimák“ je podľa Jánošíka ideálnym miestom pre organizáciu reprezentačného podujatia.

Slovenský zväz ľadového hokeja očakáva aj v tomto prípade bratislavského zápasu vypredaný štadión.

„Diváci si okrem zápasu prídu na svoje aj počas prestávok, kedy sú pre nich pripravené súťaže v spolupráci s partnermi hokejového zväzu,“ prezradil Jánošík.

Zvyšné dva zápasy o týždeň

Budúci týždeň slovenskí hokejisti absolvujú zvyšené dva zápasy. V piatok 3. mája odohrajú predposledný zápas na štadióne Niké Aréna v Žiline o 18:00 hod. proti nováčikovi elitnej kategórie Poľsku. Záver generálky na šampionát zavŕšia s Američanmi v utorok 7. mája o 18:00 hod. opäť na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Pozor na podvodníkov

Naďalej by ste mali byť obozretní pri kúpe lístkov na MS v hokeji 2024 mimo oficiálnych portálov slúžiacich na predaj lístkov. Podvodníci si za falošné lístky účtujú aj 700 eur. Upozorňuje na to Polícia Slovenskej republiky.

V Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa zápas uskutoční o deň neskôr / Zdroj: Google maps
Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie