štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaV Trnave pozor na cestnú uzáveru

V Trnave pozor na cestnú uzáveru

Časť Ulice Jána Bottu od križovatky so Študentskou po kruhovú križovatku s Ulicou Gejzu Dusíka a Andreja Sládkoviča bude od štvrtka, 2. mája 2024 od 18.00 h uzavretá, informuje na Facebooku trnavský magistrát.

Dôvodom je havarijný stav cesty, na ktorý sa prišlo pri inštalácii vodovodných prípojok. Uzávera je nevyhnutná, pretože by mohla byť ohrozená bezpečnosť účastníkov cestnej premávky. Chodcov pohybujúcich sa po chodníkoch sa dopravná uzávera netýka.

Samospráva prosí občanov o rešpektovanie pokynov príslušníkov Mestskej polície mesta Trnava, ktorí budú usmerňovať dopravnú premávku až do umiestnenia dočasného dopravného značenia.

Momentálne sa vykonáva monitoring cestnej komunikácie. Ten určí, či bude možné otvoriť jeden jazdný pruh pre osobnú dopravu v smere od kruhovej križovatky.

Prosíme majiteľov áut, ktoré parkujú v uvedenej lokalite a na parkovisku pred MTF STU, aby svoje vozidlá dočasne presunuli inam.

Autobusy MAD budú jazdiť obchádzkovou trasou cez Ulicu A. Sládkoviča a Petra Pazmáňa na Študentskú. Pre cestujúcich budú zriadené dve dočasné autobusové zastávky: jedna na ulici A. Sládkoviča za križovatkou s Ulicou J. Bottu a druhá na Ulici P. Pazmáňa pri križovatke so Študentskou. Zastávky budú označené označníkmi a vodorovným dopravným značením.

Uzávera sa dotkne aj trasy mestskej dopravy / Zdroj: Google maps

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie