štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaLetisko M. R. Štefánika chystá lukratívne lety. V ponuke bude riadna exotika!

Letisko M. R. Štefánika chystá lukratívne lety. V ponuke bude riadna exotika!

Počas minulých mesiacov ste sa z Bratislavy  dostali na Kubu, do Vietnamu, Zanzibaru či Dominikánskej republiky. Letisko M. R. Štefánika však chystá ďalšie lukratívne destinácie, kam sa budete môcť dopraviť už čoskoro.

 „Sme viac-menej na maxime kapacity letiska. Tá zimná veľmi prekvapila, ľudia si to obľúbili a cestujú cez nás,“ hodnotí posledné mesiace riaditeľ Letiska M. R. Štefánika Dušan Novota.

Prezident Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr Roman Berkes pre RTVS uviedol, že zo Slovenska si počas našej samostatnosti nepamätá takýto vysoký počet možností vycestovania zo Slovenska do exotických destinácií.

„Vlani, keď sme prišli s Vietnamom, tak to bola úplná novinka. Na začiatku bolo trochu zložité tú destináciu predstaviť, ale po tej sezóne teraz na záver môžeme povedať, že to bol hit tohtoročnej sezóny,“ povedal hovorca Jan Bezděk z jednej z Fischer tour. Cestovky zimnú sezónu hodnotia ako mimoriadne úspešnú a už rozbehli predaj tej ďalšej.

Ako prezradil riaditeľ DEK Touristik SK Marcel Siekel, v ponuke zostanú Vietnam a Dominikánska republika. Lietať sa bude aj na Kubu, ale do oblasti Holguín. Top novinkou bude Mexiko – Cancún.

Zdroj: Google maps

„Ponúka nádherné biele piesočnaté pláže a tyrkysový Karibik, nádherné mayské kultúrne pamiatky, archeologické náleziská ako napríklad Tulum, Chichen Itza, kde sa nachádzajú pyramídy,“ vymenovala možnosti Alica Šipočová z Kartago Tours.

Okrem toho sa bude dať z Bratislavy letieť do thajského Phuketu a aj na ostrov Maurícius. V ponuke tiež zostáva Zanzibar a Egypt.

„O tie najvychytenejšie, najkvalitnejšie alebo najobľúbenejšie destinácie a ubytovacie kapacity je veľký záujem a mnohé z nich sú vypredané s veľkým časovým predstihom,“ upozornil Berkes, podľa ktorého cestovky očakávajú ešte vyšší záujem o exotiku, ako v minulej sezóne.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie