štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaZábava s tragickým koncom. Zomrel len prvák z obchodnej akadémie

Zábava s tragickým koncom. Zomrel len prvák z obchodnej akadémie

Partia mladých ľudí v Rožňave si urobila večierok. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa neskončil tragicky – 15-ročný chlapec sa po večierku neprebral. Portál Prešovak informuje, že lekára k chlapcovi privolali až na druhé popoludnie.

„Na základe volania na tiesňovú linku 155 sme krátko po 13.00 h vyslali na miesto ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci,“ cituje Prešovak hovorkyňu záchranárov, Petru Klimešovú. Lekár však už mohol len skonštatovať chlapcovo úmrtie. Tým sa už zaoberá polícia.

„Polícia pracuje aj s verziou, že smrť maloletého môže mať súvis s požitím, resp. aplikáciou neznámej látky, potvrdenie, respektíve vyvrátenie tohto podozrenia je možné až na základe výsledkov znaleckého skúmania, ktorého súčasťou bude aj toxikologické skúmanie, a výsledkov ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Policajný vyšetrovateľ v prípade začal stíhanie za trestný čin usmrtenia. Na prípade spolupracujú znalci z rôznych odborov. Policajný zbor tiež apeluje na rodičov, aby si všímali správanie svojich detí. Môžu tým včas odhaliť napríklad užívanie návykových látok.

Kamaráti zosnulého vraj fotky zverejňovali aj na sociálnych sieťach. Škola, kde chlapec navštevoval bilingválne štúdium sa k prípadu odmietla vyjadriť.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie