štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaNahnevaný sa napil, sadol do "tereniaka" a ... takmer spôsobil tragédiu

Nahnevaný sa napil, sadol do „tereniaka“ a … takmer spôsobil tragédiu

V sobotu popoludní došlo v Červenej vode pri Sabinove takmer prišlo k tragédii. Počas spoločenskej akcie z neznámych príčin narazilo auto do davu ľudí, informuje na sociálnej sieti Polícia SR – Prešovský kraj.

„Zatiaľ z neznámych príčin narazil 59-ročný vodič do ľudí. Máme informáciu, že išlo o 6 osôb, z toho tri boli maloleté. Vodič z miesta nehody ušiel, no vďaka vynikajúcej reakcii operačného ako aj policajných hliadok v Sabinove, bol v krátkom čase vypátraný a bol obmedzený na osobnej slobode,” informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ a vykonáva všetky procesné úkony.

Facebook

Dve deti, 5-ročné dievčatko a 4-ročný chlapček, boli prevezené vrtuľníkom do nemocnice. 5-ročný chlapček, 30-ročná žena a 63-ročna žena utrpeli rôzne zranenia.

Vodiča chytili v Sabinove neďaleko jeho bydliska. Zastavil ho stĺp elektrického vedenia

„Keď ho policajti vyťahovali, ešte do nich skákal, bol na nich drzý,” povedal Pluske muž, ktorý býva v rodinnom dome pri mieste, kde vodiča dolapili.

O pomoc pri získavaní dôkazov a hľadaní svedkov udalosti, na sociálnej sieti požiadal aj ranč, na ktorom sa podujatie konalo. Účastníkom nepríjemnej udalosti bola ponúknutá aj psychologická pomoc. Takéto situácie nás vedia skutočne zasiahnuť. Ak by ste sa o tom potrebovali s niekým porozprávať alebo vám je ťažko, je tu dostupná nonstop, anonymná a bezplatná pomoc na www.krizovalinkapomoci.sk 

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie