štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityČo je na obrázku?

Čo je na obrázku?

Vidíte ženský profil, alebo starého pána? Podľa profesorky psychológie to, čo uvidíte na tomto obrázku veľa prezrádza o vašej povahe.

Dr. Isabelle Mareschal, lektorka psychológie na Queen Mary University, uviedla, že tieto typy testov umožňujú výskumníkom zbierať kvantitatívne údaje, ktoré poslúžili na výskum ich duševných daností.

Ak vidíte hlavu mladej ženy, je pravdepodobnejšie, že budete mať dcéru alebo sestru. Na druhej strane, ak vidíte tvár starého muža, je pravdepodobnejšie, že vo vašom živote je starší človek, ktorý je pre vás dôležitý, hovorí o obraze portál CyprusTimes.

Starý muž

Ak patríte medzi tých, ktorí ako prvé zbadali tvár starého muža s fúzikmi, s najväčšou pravdepodobnosťou ste pokojný, čestný a verný človek.  Ostatní vás tiež označujú za dôveryhodného a spoľahlivého.

Ste aj prirodzený vodca, ktorý dokáže prevziať iniciatívu, pričom ostatní sa na vás často obracajú, keď potrebujú vedenie alebo múdrosť. Ste tiež perfekcionista – to môže byť zdrojom stresu, ale starostlivo dodržiavate kroky na dosiahnutie svojich cieľov. Váš perfekcionizmus vám bráni robiť impulzívne rozhodnutia, ktoré by mohli zničiť vaše plány a ciele.

Mladá žena

Keď sa vaše oči vidia hlavu mladej ženy, ste optimistický a zvedavý človek, plný pozitívnej energie. Ako človek ste impulzívnej povahy a máte tendenciu konať na základe impulzívnych rozhodnutí. Tiež s nadšením skúšate nové veci, kedykoľvek je to možné.

Keďže v každej situácii zvyčajne hľadáte to najlepšie a radi pomáhate druhým, vaše okolie bude vo vás často hľadať pozitíva. Tí, ktorí vidia mladú ženu ako prvú, sú tiež presvedčení, že sú silní a odolní a preto sa mnohokrát s vecami trápia sami. Namiesto toho by im prospelo hľadanie podpory v prípade potreby.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie