štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityČo hovoria znalosti vediem o dnešnom dni a jeho oslávenkyniach?

Čo hovoria znalosti vediem o dnešnom dni a jeho oslávenkyniach?

Dnes, 2. júna má meniny Xénia a Oxana. Na východe od nás však nie sú výnimočné. Čo by sme mohli od Xénií či Oxán očakávať? Toto pomerne exotické meno v našich končinách hovorí, že by mali byť aktívne, impulzívne, ale aj tvrdohlavé a svojhlavé.

Číslo Xénií a Oxán je 8. Xénia je meno gréckeho pôvodu a znamená “pohostinná”. Toto meno nosila aj  Xénia Spravodlivá z Ríma – svätica z 5.storočia.

Aké teda Xénie a Oxany sú?

Xénia je  vášnivý človek, ktorý sa väčšinou riadi inštinktom. Má silný zmysel pre  zodpovednosť v obchodných a materiálnych záležitostiach. Je praktická a odhodlaná dosiahnuť úspech vo všetkom, do čoho sa pustí. Jej  schopnosť organizovať a riadiť úsilie druhých jej umožňuje vyniknúť v akejkoľvek manažérskej pozícii. Je tvrdohlavou bojovníčkou, ktorá svojou odhodlanosťou dokáže takmer všetko. Snaží sa  využiť prítomný okamih a žiť život naplno. Občas v hneve povie aj to čo by nechcela a to jej následne spôsobuje zbytočné problémy. Jej milostný život býva dosť zložitý, pretože má problém so žiarlivosťou a celkovo kontrolou nad partnerom. Spájanie ľudí pre spoločnú vec alebo riešenie nezhôd je súčasťou jej schopností. Profesionálne by  sa mohli stať úžasnými  sprostredkovateľkami, pretože dokážu vidieť  obe strany mince, čo im umožňuje nachádzať neustále nové perspektívy na vyriešenie všetkých nezhôd. Na ľudí zvyčajne pôsobí  dojmom hravej elegancie a bezpečnosti. Aj keď má s niečím problém, vonkajšiemu svetu sa zdá, že sa má  dobre.

Ovplyvňuje ich planéta Saturn. Obľúbené farby Xénie sú zelená a gaštanová, ochranné rastliny štiav, kostihoj, ochranné kamene obsidián, ametyst

Písmeno po písmene

X – Ľudia, ktorí majú v mene X sú  kreatívni, zmyselní a  ľahko komunikujú s ľuďmi. Majú široký okruh priateľov. Je pre nich prirodzenejšie pracovať na viacerých projektoch súčasne, pretože pokiaľ by sa mali sústrediť na jeden dlhodobejší  projekt, majú problém udržať svoj záujem a začnú sa nudiť. 

E – Ľudia, ktorí majú v mene písmeno E, sú veľkí intelektuáli a majú silnú potrebu svoje myšlienky zdieľať s inými ľuďmi. Pokiaľ ich partner nedisponuje dobrými komunikačnými schopnosťami, nebudú mať pre neho pochopenie a to isté platí aj o ostatných ľuďoch, ktorí  potom nemajú šancu na priateľstvo s nimi. Pokiaľ je to možné, snažia sa hádkam vyhýbať. Títo ľudia bývajú ambiciózni a majú sklon hromadiť, čo môže byť škodlivé. 

N – Ľudia s písmenom N v mene majú sami na seba vysoké nároky a očakávajú od seba len to najlepšie. Jedným z ich hlavných cieľov je mať úspešný pracovný život. Dokážu si udržať vzťah a aby sa nedošlo k nedorozumenia s okolím prejavujú svoje emócie veľmi zreteľne. Žijú v danej chvíli a sú skvelými poslucháčmi. Musia sa poučiť z vlastných chýb aby ich už nikdy nezopakovali a dokážu prekonať všetky ťažkosti ktoré im do cesty život postaví. 

I – Ak Vaše meno obsahuje písmeno I, nemáte problémy s prejavovaním vašich citov, ale nájsť dobrého partnera  je už niečo celkom iné. Toľko sa naháňate za blahobytom, že máte problém usadiť sa. Ich nadchnutie pre vec sa často môže rozplynúť do prázdna a ich zápal pre vec zmizne. Stále sa ženú za akoukoľvek formou blaha, spokojnosťou a pozitívnymi emóciami – čo z nich však tiež robí úžasných milencov. Majú vysoké nároky pri hľadaní partnera keďže hľadajú svoj vlastný blahobyt a teda im nájdenie ich druhej polovičky trvá častokrát dlhšie. Napriek svojej rafinovanosti a očarujúcej povahe sú to často veľmi váhaví ľudia, čo môže byť celkom problém ak musia čeliť veľkým rozhodnutiam.  Sú schopný viesť veľké spoločnosti hoci mnohokrát musia činiť veľké obete – avšak pre veľký úspech je vždy nutné niečo obetovať. 

A – Ak Vaše meno obsahuje písmeno A, dáva Vám vibrácie človeka, ktorý je neustále nápomocný svojmu okoliu. Ak niekto potrebuje poradiť, viete byť výborný poradca. Čo chcete to väčšinou aj dostanete. Vďaka tomu sa pri Vás ľudia cítia pohodlne. Pokiaľ sa jedná o lásku ste realista, hoci mnohí by mohli tvrdiť opak. Ste charizmatický človek, ktorý je často obklopený priateľmi. Ste radi stredobodom pozornosti a máte vlastný štýl, ale veľmi Vám záleží na názore okolia. Vždy sa usilujete o rovnováhu.  

Známe – neznáme Xénie a Oxany

Najznámejšie nositeľky tohto mena sú napríklad Xénia Alfyorova, známa bulharská herečka, Xénia Khairova – ruská herečka, Xénia Solo – herečka litovsko-kanadského pôvodu, modelky ako Xénia Kachnovičová, Xénia Kuprinová, Xénia Suchinová, francúzska maliarka Xénia Milicevic, izraelská politička Xénia Svetlova, kanadská matematička s bieloruským pôvodom Xénia Garašuková, brazílska speváčka Xênia França či svätica Xénia. Zabudnúť by sme nemali ani na Xéniu z rozprávkového seriálu Arabela alebo na Xenu – bojovníčku, z veľmi obľúbeného mýticko-akčného seriálu.

Medzi celebrity s menom Oxana patria ruská herečka Oxana Fedorova, modelky ako Oxana Zubakova, Oxana Minajeva, Oxana Kostina, Oxana Bondarenkova, ruská klavírna virtuózka Oxana Jablonskaja či fiktívna postava Oxana z kontroverzného seriálu Panelák.

Zdroj: jasnovidkatatiana.sk, famousfix.com, wikipedia.org

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie