štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityBoris Kollár oslávil Deň detí so svojimi potomkami. A nie je ich...

Boris Kollár oslávil Deň detí so svojimi potomkami. A nie je ich práve málo

Ako dobre vieme, 1. júna sa oslavoval Medzinárodný deň detí. Jedným z najznámejších a definitívne najplodnejších rodičov je u nás testosterónový terminátor Boris Kollár. So svojimi (oficiálne) 17 deťmi by si mohol už otvoriť vlastný internát.

Boris neustupuje

Predseda strany Sme rodina pokračuje vo valcovaní pôrodníc a ročne mu pribudne minimálne jeden potomok. Niektoré mamičky sú mu za jeho „snahu“ vďačné, pretože na ne myslí i prostredníctvom štedrých alimentov. Naopak, bývalá Borisova partnerka Barbora Richterová sa správa pozoruhodne. Prostredníctvom sociálnych sietí vedie so svojím ex-priateľom verbálne boje, na ktorých sa baví celá spoločnosť, hoci Borisovi Kollárovi z nich skôr pribúdajú vrásky a ubúdajú vlasy. Nebude si ich stačiť transplantovať.

Barbora Borisa nešetrí

Krásna zlatokopka Richterová nevie odpustiť Borisovi Kollárovi rozchod a tvrdí, že svoje dve deti zanedbáva. Doslova vraj na ne kašle. Boris Kollár však oponuje. Barbora v záchvate hystérie uverejňuje mená jeho mileniek, súkromné fotografie a informácie, ktoré na verejnosť nepatria.

Boris Kollár má k svojim deťom pevnejší vzťah ako k svojim konkubínam

Nechutné slová od bývalej priateľky Borisa Kollára však nepoznačili jeho rodičovský pud a na svoje deti nedá dopustiť. I keď ich je vraj 17, venuje im pozoruhodne veľa času, čo dokazujú i fotografie na sociálnych sieťach. No Richterová tvrdí, že má detí omnoho viac a že sa k nim nepriznáva. Neboli by sme prekvapení, veď kto vie, kde sa pravda skrýva. Určite je jej pôvod v Borisovej posteli.

Kollár oslávil Deň detí so svojimi ratolesťami

Vzhľadom na to, že je Boris Kollár naozaj plodným oteckom, Medzinárodný deň detí ho určite nestál málo, ak chcel potešiť svoje detváky aj materiálne. Materiálne zabezpečenie je jeho doménou, čo rozhodne netají. Šikovný, až prefíkaný magnát si preto môže, zatiaľ, dovoliť rozhadzovať peniaze, kým je plodný a schopný. Ako ho poznáme, so svojou činnosťou, ktorou sa preslávil na celom Slovensku určite zatiaľ skončiť nemieni. Darmo, Borisovou slabosťou boli ženy vždy. A ešte asi aj dlho budú.

Zdroj: Facebook

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie