štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityMimozemšťania v šlamastike. UFO vraj museli opraviť v texaskej záhrade

Mimozemšťania v šlamastike. UFO vraj museli opraviť v texaskej záhrade

Odborník“ tvrdí, že  mimozemšťania o výške približne 250 cm zachytení na kamere „núdzovo pristáli“ v Las Vegas.

Sedemnásťročný obyvateľ Las Vegas tvrdí, že na svojom dvore našiel a nafilmoval dvoch osemmetrových mimozemšťanov po tom, ako tam havarovalo UFO – a jeden z expertov sa teraz vyjadril.

Nadšenci mimozemšťanov sa rozčuľujú po tom, čo sa objavili zábery, na ktorých je vidieť niečo, čo vyzerá ako mimozemskí návštevníci v záhrade, čo vyvolalo teórie o „núdzovom pristátí“ ich UFO. Odborník na miesta činu Scott Roder analyzoval video a naznačuje, že mimozemšťania, ktorí údajne pristáli na záhrade rodiny z Las Vegas v apríli minulého roka, použili „nejaký druh maskovacieho zariadenia“, aby ich nebolo vidieť.

Návšteva z vesmíru priamo na dvorčeku

Sedemnásťročný Angel Kenmore mal blízke stretnutie s týmito záhadnými postavami priamo vo vlastnej záhrade. Pri rozprávaní o incidente Angel povedal: „Boli sme na záhrade a potom sme z ničoho nič uvideli veľké svetlo, ktoré padalo dole. V podstate sa zrútilo na záhradu. A o pár sekúnd neskôr som pred sebou uvidel veľké obrovské stvorenie,“ uvádza denník Daily Star.

Cholerickí mimozemšťania nevyzerali prívetivo

Dodal: „Hýbalo sa a dýchalo. Bolo to naštvané, akoby chcelo niečo urobiť, keď sa na mňa pozeralo.“ Vrčanie tohto tvora prirovnal k vrčaniu psa. Po tom, ako Angel zbadal „vysoké, vychudnuté mimozemské stvorenie zelenkavej farby“, ktoré bolo 250 až 300 cm vysoké, zavolal na tiesňovú linku a nahlásil pozorovanie za ich vysokozdvižným vozíkom.

Zábery boli podrobené kontrolou pomocou pokročilého softvéru na sledovanie pohybu a techník umelej inteligencie. V spolupráci s Jimom Quirkom, moderátorom podcastu „Extraterrestrial Reality“, Roder použil svoje metódy prípravy na súdny proces na identifikáciu „anomálií“ vo videu poskytnutom svedkom.

Quirk sa zapojil, keď si jedna z jeho poslucháčok, Julia June, všimla v rohu záznamu niečo zvláštne. Vyhlásil: „Teraz sme konečne schopní vedecky dokázať, že na tom dvore boli skutočné mimozemské bytosti.“

Mimozemšťania použili krycie manévre

V rozhovore s Fox News Roder vysvetlil, že dva „dymové filtre“ na fotografii nezodpovedajú okoliu, čo naznačuje, že „bytosti“ ich použili na „krytie“ pred zvedavými pohľadmi rodiny a polície. Roder a Quirk sa domnievajú, že tmavá šmuha v hornom rohu snímky je hlava mimozemšťana, ktorý používa „nejaký druh maskovacej techniky“.

Rozmazaná postava, ktorá akoby sa pozerala cez vysoký plot, sa „zahrala s naším softvérom na blázna“, poznamenal Roder, čo spôsobilo zníženie kvality pixelov v tejto časti. Quirk a Roder vyslovili teóriu, že rovnaké „maskovacie zariadenie“ mohlo byť použité na plavidle, ktoré podľa niektorých tvrdení v ten večer havarovalo.

Nielen prístroje pozemšťanov sa môžu dostať do šlamastiky

V rozhovore pre televíziu Fox sa pán Quirk vyjadril: „Mám pocit, že s týmto plavidlom alebo čímkoľvek, v čom sa nachádzali, sa niečo pokazilo a muselo zostúpiť a núdzovo pristáť. Skončili na tomto dvore, a kým vykonávajú naliehavé opravy, možno sa tieto mimozemské bytosti snažia udržať otravných ľudí na uzde, kým iní neviditeľní mimozemšťania opravujú loď.“

Roder dospel k pozoruhodným záverom

„Toto je, pokiaľ by sa niekto mal zaujímať, absolútny koniec. Je to všetko, čo potrebujeme, aby sme potvrdili, že nie sme sami a že mimozemské bytosti sú skutočne prítomné na Zemi. Myslím si, že to, čo nám softvér umelej inteligencie umožnil, bolo určiť, že to nebol len tieň, bez akýchkoľvek pochybností na úrovni vedeckej pravdepodobnosti. To je rovnaký štandard, ktorý sa dosvedčuje na súde, rovnaký štandard, ktorý môže podozrivého poslať do väzenia na zvyšok života.“

Quirk tvrdí: „Je to väčšie ako Las Vegas… ukazuje to, že na tomto svete nie sme sami.“

Zdroj: irishstar.com

SourceDušan
Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie