štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityTiktokerka pobúrila internet. Chcela poukázať na absurdnosť dnešnej doby

Tiktokerka pobúrila internet. Chcela poukázať na absurdnosť dnešnej doby

Americká tiktokerka Kass Theaz šokovala svojich sledovateľov, keď na svojej sociálnej sieti oznámila, že žaluje svojich rodičov, pretože ju nepožiadali o povolenie počať a porodiť ju pred jej narodením. Celé je to však žart z jej strany. Chcela tým poukázať na absurdnosti, ktoré sa v našej spoločnosti objavujú

Ja som im to nedovolila!

„V mojom poslednom videu som spomenula, že som išla nakupovať oblečenie pre svoje deti a veľa ľudí bolo šokovaných, keď počuli, že mám deti, pretože som žalovala svojich rodičov za to, že ma mali bez môjho dovolenia,“ začala svoje video s tým, že tu nechcela byť a nik sa jej na to nepýtal. Ťažko však povedať, či ide o žart, alebo to Kass myslí vážne. Ďalej si sťažovala, že jej rodičia sa ju nepokúsili kontaktovať pred jej narodením, aby zistili, či naozaj chce prísť na svet, alebo nie.

Bude sa súdiť

„A preto som ich žaloval. Viem, že som už povedala, že je neetické mať deti, ale iné je to, keď si ich adoptujete… Pretože nie je moja chyba, že sú tu,“ vyjadrila svoj názor žena, ktorá sa podľa vlastných slov snaží byť lepším človekom tak, že pomáha nechceným deťom tým, že preberá na seba materské povinnosti.

Tiktokerka, ktorá rodičov v skutočnosti nezažalovala. Svojou správou však „pobúrila internety“ / Zdroj: Facebook Kaas Theaz

Vtipkovala

Potom žartom povzbudila páry čakajúce dieťa, aby si najali jasnovidca, ktorý sa s ním spojí a  spýta sa, či „naozaj chcú byť tu“. Kass žartovala, že za svoj životný cieľ si dalanaučiť deti žalovať svojich rodičov.
„Ale áno, mám deti, ale adoptovala som si ich. Porodila som ich eticky,” dodala.

Komentáre ju „odhalili“

Medzi množstvom odsudzujúcich komentárov typu „dievča už nevie, čo od dobroty“ sa našli aj také, ktoré hovoria o tom, že celé je to skutočne žart. Neskôr sa sama Kass priznala, že touto absurditou chcela upozorniť na to, že zatiaľ sa takéto veci asi nestávajú, ale svet speje práve do takejto „reality“ a jej video chce poukázať na absurdnosti, ktoré sa vo svete dejú.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie