štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaNeslýchané konanie "matky", z ktorého vás zamrazí

Neslýchané konanie „matky“, z ktorého vás zamrazí

Hrôzostrašná udalosť sa stala v meste Rajec v Žilinskom okrese. V odkvapovej rúre bytovky tam našli telo novorodenca. Matku polícia zadržala krátko po čine. Zdesení obyvatelia nám povedali, že to nebolo prvýkrát, ako uvádza internetový portál tvnoviny.sk.

V odkvapovej rúre bytovky v meste Rajec v Žilinskom okrese našli obyvatelia otrasný nález. Na takomto ponižujúcom mieste bolo nájdené mŕtve telo novorodenca. Matka, zodpovedná za toto zlyhanie bola zadržaná hneď po čine.

V sobotu večer sa v Rajci odohrala neuveriteľná tragédia. V bytovke našiel jeden z obyvateľov v malom otvore odkvapovej rúry mŕtveho novorodenca. Okamžite po otrasnom náleze zavolal pomoc.

„O 18:60 sme prijali hovor o náleze novorodenca, ktorý potrebuje ošetrenie. Na miesto sme okamžite vyslali ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová. Potvrdili však už len to, čo bolo zrejmé na prvý pohľad. „Záchranári žiaľ už mohli len konštatovať úmrtie,“ dodala Petra klimešová.

Podozrivé náhody akoby si z oka vypadli

Vskutku „zaujímavá mamička“ porodila dieťa a to podľa slov spadlo. Polícia preto dôsledne prehľadávaj aj pivničné priestory bytového domu. Tam s najväčšou pravdepodobnosťou aj „podomácky“ porodila dieťa.

Pýchu materstva našli policajní príslušníci v supermarkete

„Dvadsaťpäťročná žena bola obmedzená na osobnej slobode a prevezená policajný útvar k vykonaniu potrebných úkonov,“ ozrejmila situáciu hovorkyňa krajskej polície Zuzana Šefčíková.

Susedia sa vyjadrili, že mladá žena v bytovke pred rokmi aj bývala. V tomto vchode už jedno dieťa porodila. A to neuveriteľným spôsobom. Priamo na schodisko.

„Áno, na schodoch. Spadlo na schody a bolo po ňom. No z basy ju pustili, ale neviem kedy presne,“ vyjadrila sa suseda, ktorá bývala v minulosti priamo oproti nej.

Podarená mamička, len čo je pravda…

Ľudia, ktorí túto „vzornú“ mamičku poznajú, uviedli, že má dlhodobé problémy tak s alkoholom ako i s drogami a v súčasnosti je bezdomovkyňa.

Primátor Rajca mal s asociálkou už tiež čo do činenia. Vyjadril sa diskrétne, no naznačil, že akúkoľvek pomoc, ktorú chcel poskytnúť len 25-ročnej žene, odmietla.

Rodila ako na bežiacom páse

Občania, ktorí o nej už niečo vedia, tvrdia, že už porodila šesť detí a všetky poskytla na adopciu. Dieťatko mohlo prežiť, keby nezodpovedná žena absolvovala ani nie polhodinovú cestu autom a odovzdala ho do hniezda záchrany. Je absurdné, že takáto bytosť rodí deti ako na bežiacom páse a mnohé ženy, ktoré by mohli byť zodpovednými matkami nemajú možnosť mať dieťa, pretože im ju príroda odoprie.

Prípad sa už prešetruje a nad bezcitnou ženou visí Damoklov meč

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z okresného riaditeľstva v Žiline už koná. „Začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vražda novorodeného dieťaťa matkou,“ vyjadrila sa Zuzana Šefčíková. Chovanie havranej matky ju môže stáť štyri až osem rokov nepodmienečne.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie