štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKomentáreZmeny pohlavia v USA. Toto by normálneho človeka ani nenapadlo

Zmeny pohlavia v USA. Toto by normálneho človeka ani nenapadlo

Americký spisovateľ a novinár, ktorý píše o politike, ekológii, zmene klímy a jadrovej energii, Michael Shellenberger sa tentokrát venoval úsiliu Demokratickej strany USA poprieť samotnú podstatu biológie – v boji za vykonávanie zmien pohlavia u detí, ako uvádzajú parlamentnelisty.cz.

Shellenberger musel s poľutovaním konštatovať, že presne to demokrati robia. A podľa americkej spravodajskej stanice CNN sa od demokratov môžu kvôli genderovej politike odvrátiť mladí muži.

Demokrati, alias furt niečo…

Keď celý svet zachvátila pandémia covidu, vtedy opoziční demokrati vyčítali vládnucim republikánom, že odmietajú vedecké závery a broja proti noseniu rúšok, respirátorov a ďalších prvkov, ktoré mali „zbrzdiť šírenie choroby“. No nielen to. Mnohí republikáni argumentujú aj proti klimatických zmenám. A niektorí demokrati spochybňujú vedecké dôkazy o evolúcii.

„Erudovaní“ demokrati si kakajú do úst

Michael Shellenberger však na sociálnej sieti X uviedol, že pokiaľ tu niekto popiera závery vedy a postupuje proti prírode, sú to práve demokrati.  

„No teraz sú to práve demokrati, kto popiera vedu. V Kalifornii a v celých Spojených štátoch demokrati požadujú, aby školi učili deti, že môžu zmeniť svoje pohlavie. Hovorí sa, že sa chlapci môžu stať dievčatami a dievčatá sa môžu stať chlapcami,“ uviedol pobúrene Shallenberger.

„Nechápte ma zle. Nemám problém s chlapcami, ktorí sa hrajú s bábikami alebo s dievčatami, ktoré sa hrajú s autíčkami. Len veľmi málo ľudi je SKUTOČNE „genderovo konformných,“ kým gender definujeme ako stereotypy z 50. rokov,“ vyjadril skalopevne svoje presvedčenie publicista.

LGBTI Filozofia / Zdroj: Facebook

Sú tu však skutočné problémy kolidujúce so zdravým rozumom

No to, s čím má vraj veľký problém, je skutočnosť, že daňoví poplatníci financujú školy, kde sa deťom podsúva, že môžu bez problémov zmeniť svoje pohlavie. Prípadne prijmú pohlavie „tretie, štvrté či dokonca piate“, atď., atď., a bohužiaľ atď.

„Mám skutočný problém s daňovými poplatníkmi, ktorí financujú školy, aby učili pseudovedeckú myšlienku, že existujú viac než dve pohlavia a že ich je možné zmeniť. O tejto otázke nie je žiadna debata. Žiadne množstvo kúzelných slov, liekov alebo kozmetických operácií nemôže premeniť chlapca na dievča alebo dievča na chlapca. Toto je ZÁKLADNÁ biológia. To, čo sa deje, je omnoho desivejšie, než si väčšina uvedomuje. Demokratickí senátori v Kalifornii, vrátane hlavných spojencov guvernéra Gavina Newsoma, chcú nielen vyučovať na školách popieranie sexuálnych vied, ale chcú zabrániť školám a učiteľom, aby informovali rodičov, kým ich deti začnú veriť, že sú v skutočnosti osobami s opačným pohlavím,“ zdôraznil Shellenberger.

Kaleráby do hlavy

Kým niekto bude podporovať deti v myšlienke, že sa narodili do nesprávneho tela, môže uškodiť ich psychickému vývoju. Podsúvanie tohto chorého a nelogického názoru už len z princípu podporuje deti v tom, aby ubližovali sami sebe.

„Podľa najlepšej dostupnej vedy je v tom veľa zla. Presvedčovanie detí, aby si mysleli, že sa narodili do nesprávneho tela a že môžu so svojim telom niečo urobiť, aby zmenili svoje pohlavie, vyústilo v jeden z najhorších škandálov zlého lekárskeho zaobchádzania v histórii ľudstva. Deti, dospievajúci a zraniteľní dospelú sú doslova kastrovaní a strácajú sexuálne funkcie prostredníctvom používania medikamentov a operácií. A podľa veľkej vedeckej štúdie britskej vlády, ktorá vyšla pred niekoľkými týždňami, je prvým krokom na tejto ceste takzvaná „sociálna transformácia“, ktorú školy podporujú svojím popieraním erudovaných a principiálnych sexuálnych vied,“ uvádza publicista.

Zžite sa s realitou

Správnou cestou by podľa Shallenbergera bolo, aby sa mladým ľuďom pomohlo v tom, aby sa identifikovali so svojím telom. Aby prešli emočne zložitým obdobím dospievania. „Nikto sa nenarodí do nesprávneho tela. Všetci sme sa jednoducho narodil tak, ako sme sa narodili“ zdôraznil Shellenberger s tým, že demokrati podľa jeho názoru páchajú strašný zločin, pokiaľ sa snažia deťom a mladým ľuďom podsúvať niečo iné.

Alexander Shellenberger minulý týždeň na pozvanie Spoločnosti pre obranu slobody prejavu navštívil aj Prahu a o tomto probléme viedol odborný rozhovor.

Akokoľvek, podľa CNN sa ukazuje, že Shellenberger nie je jediný, kto situáciu posudzuje so zdravým rozumom. Demokratom podľa americkej spravodajskej stanice hrozí, že mladí voliči, na ktorých sa demokrati vždy spoliehali, sa delia na dve polovice. Mladé ženy siíce odmietajú politiku republikánov, zastávajúcich konzervatívnych postojov voči potratom, ale mladí muži môžu mať dojem, že liberálnosť demokratov zachádza v snahách o „zmeny pohlavia“ až príliš ďaleko. A môžu sa tým pádom automaticky odvrátiť od demokratického kandidáta na post prezidenta Joea Bidena.

Biden dostáva na frak. Hoci…

„Ako ukazujú prieskumy, mladší muži i ženy sú všeobecne nespokojní s ekonomikou a Bidenovým pracovným výkonom. Ale hnev a frustrácie z rozhodnutia Najvyššieho súdu z roku 2022, ktorým sa zružilo federálne právo na potrat, poskytujú Bidenovi mocný nástroj k rozšíreniu jeho podpori medzi mladé ženy, ktoré s ním nie sú spokojné na iných frontoch. Toto podotkli stratégovia z oboch strán. Pre mnohé z mladších žien sa podľa prieskumov stala strata práv na interrupciu hrozbou sama o sebe, ale je i symbolom širšieho pokusu zvrátiť zisky žien v ekonomickom postavení a tlačiť ich späť do tradičnejších gendrových úloh,“ uvádza CNN.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie