štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityDenný horoskop a meniny

Denný horoskop a meniny

Baran

Tvrdohlavý Baran by sa mal dnes spoľahnúť iba sám na seba. Najlepšie by spravil, ak by veril iba svojej intuícii a schopnostiam. Ak by iba na niečo čakal, mohol by pochodiť zle. Preto by mal konať na vlastnú päsť a byť plný entuziazmu z toho, na čom sa sám pričiní.

Býk

Tak ako Baran sa i Býk bude musieť spoľahnúť iba na svoje schopnosti. Čakať, čo mu spadne z neba sa dnes neoplatí. Ľudia okolo sa budú skôr tešiť na prichádzajúci víkend namiesto toho, aby mu horlivo pomáhali. Ilúzie tu nemajú miesto, inak dajú priechod dezilúziám.

Blíženci

Mnohotvárni blíženci by si mali vo svojom živote „poupratovať“. Nie vždy všetko ide ako po masle a vyzerá to tak, že niečo nefunguje. Plané reči o tom, že to tak nie je, nie sú na mieste. Mali by začať rozmýšľať a prísť na to, ako sa popasovať s najbližšou budúcnosť, lebo povaľovať sa ich môže pripraviť o niečo, čo môžu zmeškať. Treba si urobiť okolo seba poriadok. Bude to mať dozaista efekt.

Rak

Rak sa bude mať momentálne fajn. Okolnosti mu ukážu, že jeho schopnosti nie sú márne a ani sa o to veľmi nebude musieť snažiť. Treba podumať, čo treba vykonať, aby vám v živote neutieklo niečo dôležité.

Lev

Levy sa v posledný pracovný deň uvoľnia paradoxne skôr v práci. Atmosféra okolo sa upokojí a budúcnosť im naznačí, že všetko pôjde ako po masle. Treba relaxovať, v blízkej budúcnosti na pohodičku nebudú mať Levy toľko času.

Panna

Panny, tak ako Raci nebudú musieť veľmi pracovať na riešení problémov okolo nich. Osud ich, takpovediac, vyrieši sám. Problémy, ktoré sa zdali neprekonateľné, budú v podstate malichernosťami. To, čo prišlo neriešiteľné vyriešila tak nejako prozreteľnosť jednoducho. Na všetko sa treba pozrieť uvedomele a s odstupom a uvidíte, že život nemá len tienisté stránky.

Váhy

Váhy budú riešiť veci, ktoré by si v minulosti ani nevšimli. Mali by zvážiť, či sa pre nich okolnosti uberajú tak, ako by im vyhovovali. Ak to tak nie je, treba sa vrátiť na začiatok cesty a spoľahnúť sa na tradičné cesty k dosiahnutiu úspešných cieľov.

Škorpión

Škorpión si urobí problémy. Veci nepôjdu tak ako by im vyhovovali a nebude možné sa takémuto nepriaznivému stavu vyhnúť. Treba sa sústrediť na prítomnosť a zabrániť, aby sa záležitosti nevyvinul tak, ako by sa im v budúcnosti nehodilo. Treba sa upokojiť, panika a chaos nič nevyriešia.

Strelec

Cholerický strelec bude musieť konať diplomaticky. Čaká ho vážny diskusia. Just mu však forma diskusií nepôjde tak, aby sa dali vyriešiť v pokoji. No hoci pôjde o nervy, na tento stav sa prichystá a nenechá sa vytočiť. No netreba kričať hop, kým Strelec nepreskočí. Môže sa popáliť.

Kozorožec

Kozorožec pôjde dnes „do pohodičky“. Nebude nikomu prikazovať a nebude nikomu nakladať na bedrá množstvo úloh. Bude sa môcť sústrediť na to, čo je dôležité pre neho. Prečo si neurobiť pohov? Na pohodlnosti nie je nič trestuhodné. Aspoň občas.

Vodnár

Vodnár dnes bude ako zajačik na balení bateriek Duracell. Všetko vyrieši bezchybne a bleskovo. To mu dovolí relaxovať cez víkend bez stresov a paranoje, či niečo nezmeškal.  

Ryby

Dnes to bude makačka. Pre pohodlné Ryby to bude jedinou cestou, ako vyriešiť veci k ich spokojnosti. Nie je možné sa vyhýbať povinnostiam. Ak chcú dnes Ryby niečo dokázať, musia na svojej kariére zapracovať. Bohužiaľ… To vám môžem ako typická Ryba potvrdiť…

Dnes oslavuje meniny Alojz, alebo ako ho poznáme lepšie, Lojzo

Pôvod tohto mena zo starofrancuzského Lowis, uvádza portál kvety.sk.

Niektoré mená majú v sebe množstvo energie, iné jej majú pomenej. Toto mužské meno je plné sily. Vie ako túto silu využívať v ktorých situáciách, vie si získať autoritu. Je cieľavedomý a ide si za cieľom. Ak si niečo zaumieni, tak si na to dokáže šetriť aj dlhé roky, pokiaľ to nedosiahne. Nerád sa delí o úspech, preto často na projektoch pracuje sám.

Ak však má nejakého kolegu, musí byť ním dokonalý perfekcionista ako on, musí si vybudovať a získať jeho dôveru. Ak sa mu to podarí, získa v Alojzovi skvelého kamaráta a kolegu.

V láske a v rodičovstve zahŕňa svoju partnerku a deti množstvom lásky. Je dôsledným rodičom a partnerom, ktorého vždy zaujímajú ich problémy, starosti a strasti.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: vasenvtebe.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie