štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop a meniny na dnes

Horoskop a meniny na dnes

Baran

Pred niekoľkými dňami ste v práci nasadili neuveriteľné tempo, vďaka ktorému ste v krátkej dobe urobili veľký pokrok. No teraz vás pozastavili pochyby, ktoré vám odčerpávajú všetku energiu. Keď popremýšľate nad udalosťami niekoľkých uplynulých dní, bude vám jasné, že ste pri dosahovaní svojich cieľov jednali tak akosi unáhlene. Ale nevzdávajte to! Len pozmeňte svoju stratégiu.

Býk

Pozor! Dnešným dňom vás môže sprevádzať agresivita. Uvedomte si ale, že agresivita v danej situácii nie je prítomná sama o sebe, ale skôr ju vyvolávate vy sami, vlastnou reakciou na situáciu. Je možné, že konflikt s niekým vyvoláte iba preto, že dotyčný alebo dotyčná bude túžiť po pokoji, zatiaľ čo vy máte bojovú náladu. Pokiaľ nevynaložíte dostatočné úsilie a tieto protichodné sily neodstránite, môže to mať škodlivé následky na vašu psychiku.

Blíženci

Niekto, koho poznáte už dlhú dobu, sa možno odsťahuje alebo sa iným spôsobom vytratí z vášho života. Môže sa napríklad presťahovať až do vzdialeného štátu. Je možné, že zostanete v kontakte predovšetkým prostredníctvom telefonátov alebo mailov, ale už to nikdy nebude ako predtým, aspoň nie na dlhú dobu. Budete sa cítiť lepšie, keď sa zoznámite s novými ľuďmi. Do života vám vstúpia práve dnes, môže to byť napríklad prostredníctvom istých humanitárnych skupinových aktivít.

Rak

Dnešok jednoznačne ako keby nabádal k romantike. Láska a romantika vás obklopí a vtiahne do svojho víru. Dnes je úžasný deň na to, aby ste sa pritúlili k milovanému človeku a zdieľali intímne momenty a vášnivé bozky. Rozmaznajte sa horúcim kúpeľom a vyrazte spoločne za zábavou do mesta.

Lev

Zistíte, že disciplína, organizačné schopnosti a trocha hereckého talentu sú presne tie kvality, ktoré sú potrebné pre úspešný deň. To, že musíte vo svojej práci vystupovať profesionálne neznamená, že na ostatných musíte byť prísny a nevrlý. I keď máte na starosti dôležité veci, môžete si so svojimi kolegami pri práci, ak sa k nej dnes dostanete, užiť i zábavu. Všetko záleží len na vašom pozitívnom prístupe k veci. Pamätajte, úsmev vždy urobí deň krajším.

Panna

Nesnažte sa mať pod kontrolou dianie dnešného dňa. Rovnako nie je vo vašej moci pochopiť, čo sa presne deje. Chod vecí nezmeníte, pretože váš život je ovplyvňovaný vesmírnym prúdením. Možno sa budete cítiť ako zrnko prachu v nekonečnom vesmíre, a to vás prinúti k pokusu o prieskum vlastného vnútra. Nestrácajte však čas prílišným rozpitvávaním vlastných pocitov a odpovede na otázky hľadajte vo vašom najbližšom okolí.

Váhy

Ešte nikdy vám nikto nevytkol, že neviete byť diplomatický. Je pravda, že sa riadite zásadou, čo na srdci, to na jazyku, a tak vás vaše vlastné ústa často dostávajú do problémov. Hoci vaše slovné výlevy niekedy dokážu uvoľniť napätú situáciu, vľúdne slovo býva účinnejším spôsobom, ako dosiahnuť vytúžený cieľ. Prečo to teda neskúsiť?

Škorpión

Niekto, koho považujete za priateľa, dnes voči vám možno preukáže menej dôveryhodnosti, než by ste od neho čakali. Vo vašom okolí rozpoznáte známky nepoctivého jednania. Niekto pred vami možno niečo zatajuje alebo vám dokonca klame. Nebuďte ale príliš podozrievavý a radšej si najprv overte, aká je skutočnosť predtým, než niekoho stihnete obviniť. Je to ten najlepší spôsob riešenia situácie.

Strelec

Vašu dennú rutinu dnes môže neočakávane narušiť určitá nepríjemnosť. Niekto z vašich priateľov bude potrebovať radu a vy sa budete cítiť povinný mu ju dať, čo na chvíľu odsune vaše vlastné projekty bokom. Nebuďte však na svojho priateľa nepríjemný, mohli by ste to neskôr ľutovať. Tiež vás dnes môžu postihnúť problémy s počítačom, mobilom alebo inou formou techniky. Asi je vo vás veľa napätia.

Kozorožec

Dnes sa vo vašom živote objaví nový priateľ. Je pravdepodobné, že si v okamžiku padnete do oka. Nepochybne budete zdieľať mnoho spoločných záujmov a môžete sa stať veľmi blízkymi priateľmi. Vašou slabosťou je, že obvykle ľudí nevnímate takých, akí v skutočnosti sú, ale vidíte len ich zidealizovaný obraz. Až stretnete túto osobu, snažte sa prezrieť jej masku a prijmite ju takú, aká v skutočnosti je, i s jej negatívami. Nikto nie je dokonalý. Ani vy.

Vodnár

Dnes môže panovať napätie medzi vaším srdcom a všeobecnou náladou. Vaša romantická prirodzenosť vás bude nútiť, aby ste prijali za svoje sebecké a netrpezlivé chovanie, zatiaľ čo denné panujúce ovzdušie volá po pokoji a rovnováhe. Snažte sa vyrovnať energie, ktoré zo seba vydávate a ktoré prijímate. Vo vašom okolí je mnoho lásky. Tak sa nechovajte majetnícky, nech nestratíte náklonnosť svojich priateľov.

Ryby

Dnes sa snažte v zamestnaní, ak do neho budete musieť ísť, nevystupovať príliš arogantne. Aj keby ste si boli úplne istý správnosťou rozhodnutia, ktoré ste v danej situácii prijali. Je viac než isté, že máte pravdu, no nie je nevyhnutné, aby ste o tom tak naliehavo presviedčali vašich kolegov. V priebehu dňa vás môžu postretnúť neočakávané udalosti a vy zistíte, že sa niekto pohráva s vašimi emóciami. Majte sa na pozore pred ľuďmi, ktorí budú chcieť rozvíriť vaše city.

Meniny má dnes Paulína

Pôvod mena z latinského Paulinus, čo znamená patriaci Pavlovi.

Žieňa s týmto menom si svoj život zväčša vychutnáva plnými dúškami. Nerobí si ťažkú hlavu z problémov, ktoré ju v živote postretnú. Jej typickou povahovou črtou je totiž flegmatizmus. Po celý život sa obklopuje množstvom ľudí, lebo len v takom prostredí sa naozaj dobre cíti. Nebráni sa novým veciam, zmenám. Rada sa prispôsobí niečomu nezvyčajnému a výstrednému. Napriek tomu svojim naozajstným priateľom ostáva verná, tých nemieni zmeniť. V mnohých životných situáciách sa nechá ľahko ovplyvniť, dokonca môže sa stať, že zastane a bude uvažovať nad predošlými krokmi, pretože si nebude istá už ničím. Aj najmenšia kritika ju môže zaskočiť a zneistiť. Jej vôľa ísť si za svojimi cieľmi je síce dobrá, ale bez problémov sa dokáže aj rýchlo vzdať svojich plánov. V spoločnosti sa stále správa slušne, distingvovane, občas trochu koketne. Najviac ju lákajú pracovné pozície ktoré úzko súvisia s krásou a prepychom. No nebráni sa ani častým zmenám pracovísk. V láske je veľmi nežná a potrebuje mať pocit, že je milovaná, ako informuje portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je červená.

zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie