štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop a meniny na dnes

Horoskop a meniny na dnes

Baran

Dnes nechajte všetko bokom a doprajte si odpočinok. Zostaňte doma s nohami vyloženými na stôl. Presvedčite niekoho, aby vám urobil masáž, alebo ešte lepšie, zverte sa do rúk odborníka. Zaslúžite si odpočinok. Až znova načerpáte sily, zamyslite sa nad činnosťami, do ktorých sa chcete pustiť a zvážte ich možné následky ešte predtým, než sa dáte do diela. Opatrne plánujte vaše pohyby. Buďte silní a rozhodní, nie uponáhľaní ani zbesilí.

Býk

Dnes by malo ísť všetko podľa vášho plánu. Naplňte váš motor extra dávkou paliva, pretože pôjdete na plné obrátky. Odstráňte všetky prekážky z vašej cesty a všemožnými prostriedkami bojujte za to, čo chcete dosiahnuť. Za vašimi emóciami stojí veľké množstvo sily a vy pochopíte, že ich sila je ohromná a dodáva vám odvahu, nech už vychádza zo smiechu alebo z plaču.

Blíženci

Nemôžete tráviť všetok váš čas prebiehaním od jednej činnosti k druhej. Čas od času si musíte urobiť prestávku. Máte síce všetku potrebnú energiu, ale mali by ste tiež premýšľať o spôsobe odreagovania sa a relaxácie. Vaše telo bude potrebovať odpočinok. Veľmi skoro sa ocitnete v neľahkej situácii a budete potrebovať všetky dostupné zásoby energie.

Rak

Dnešok je vhodný deň pre analýzu vašich citov. Nepokúšajte sa bojovať s tým, čo nazývate precitlivenosťou. Istá sila z detstva bude vami prestupovať a pomôže vám nájsť, aké sú vaše skutočné potreby. Zamyslite sa, či by ste sa nemali držať ďalej od ľudí, ktorí na vás majú až príliš veľký vplyv. Premyslite si to a rozhodujte sa na základe svojich pocitov.

Lev

Dnes môžete mať mierne lenivú náladu. Váš bojový duch by radšej zaháľal doma na gauči, než by sa namáhal vstať a bojovať. To je v poriadku. Možno si jednoducho potrebujete odpočinúť od vodcovskej pozície, ktorú zastávate. Pamätajte, že dobrý vodca si vie urobiť čas na to, aby v pokoji popremýšľal o nedávnych udalostiach a dobre naplánoval budúce veci.

Panna

Dnešný deň vás núti k premýšľaniu o sebe samom, ako to robievajú osamotení bojovníci. Dnes sa vám konečne vyplatí úsilie, ktoré ste zo seba vydávali niekoľko posledných týždňov. Konečne nájdete svoje miesto v skupine priateľov. Dokonca ich budete môcť nazvať rodinou. Konečne viete, kam sa môžete uchýliť, nech už budete chcieť oslavovať víťazstvo alebo potrebovať pofúkať rany. Zistíte, že keď sa otvoríte ostatným ľuďom, budete mať viac než jedno bezpečné útočisko v dobách neistoty.

Váhy

Je na čase urobiť si voľno z práce a venovať sa vášmu osobnému životu. Niekto z rodiny alebo z priateľov si s vami možno potrebuje pohovoriť a vy by ste mali pozorne počúvať, s čím sa vám chcú zveriť. Sústreďte sa a využite všetku svoju energiu, aby ste sa dostali až k jadru veci. Kto vie, možno vo svojom opaku objavíte nečakané skryté poklady.  

Škorpión

Vaša nálada dnes môže byť značne kolísavá, to preto, že ste v sebe uhasili túžbu bojovať za váš cieľ. Možno sa nakoniec viac tešíte zo samotnej krásy veci, než z pocitu, že prináleží len vám. Darovať druhému slobodu je ten najväčší dar, aký môžete dať. Zostaňte otvorený a komunikatívny a uvidíte, že veci sami začnú zapadať na svoje miesta.

Strelec

Dnes medzi vami a vaším milostným partnerom môže prevládať isté napätie. Váš opak môže mať pocit, že sa cítite v depresii. Kľúčom k napraveniu tejto situácie je úprimný rozhovor. Pamätajte však, že byť úprimný neznamená to samé ako byť neotesaný.

Kozorožec

Dnes pre vás možno bude ťažké hovoriť s ľuďmi o vašich citoch. Bude sa vám zdať, že ostatní si od vás žiadajú až príliš pozornosti v okamžiku, keď vy sami potrebujete ich porozumenie. Nebuďte ale tvrdohlavý. Dajte ľuďom lásku, ktorú potrebujú a uvidíte, že vás budú odmeňovať rovnakou mincou.

Vodnár

Uistite sa, že veci opúšťate v lepšom stave, než v a akom ste ich našli. Práve teraz je príhodná doba na osobnú očistu a poupratovanie si prostredia, v ktorom žijete. Okrem toho to je tiež dobrý čas na nákupy, pozor ale, aby ste neutrácali zbytočne. Keď pohľadom zavadíte o nejakú krásnu vec, bude pre vás ťažké jej nepodľahnúť bez ohľadu na to, aká je drahá.

Ryby

Tak čudesný deň, aký budete mať dnes, často nezažívate. Bude vám pripadať, že už vlastne ani neviete, čo chcete. Máte chuť vycestovať na druhú stranu zemegule? Ľudia vám nebudú rozumieť a vám sa bude zdať, že vysvetľovať im vaše pohnútky nemá cenu. Najlepším riešením bude oslobodiť sa od bežný vecí a vyjsť si na prechádzku. Nemáte čo stratiť.

Dnes má meniny Sidónia

Je naozaj výnimočné sa stretnúť s niekým, kto má toto meno. Pôvod mena je z latinského Sidonius, čo znamená pochádzajúci z mesta Sidonu.

Nositeľka tohto mena potrebuje mať pocit istoty, a preto si zháňa už vopred dajaké zásoby, až napokon vďaka trpezlivosti veľmi mladá dosiahne svoj cieľ – usadí sa. Sidónie sú uzavreté do seba, rady sa uchyľujú do svojho súkromia, len čo zavetria nebezpečenstvo. Nedá sa na ne ktovieako vplývať. No neverme, že sa uchýlia do svojho súkromia len preto, aby zutekali pred svetom, aby sa skryli. Nie, ony tu nachádzajú potrebné pohodlie a môžu opätovne spriadať nové plány. Majú bystrú, živú inteligenciu, vyvinutý zmysel pre kritiku, ich postrehy sú ostré, no nie zlomyseľné. Ich inteligencia je analytická, Majú obdivuhodnú pamäť, ale sú len priemerne zvedavé, takže sa nemusíme obávať klebetenia, či zneužívania informácií, uvádza portál kvety.sk.

 Typickou farbou tohto mena je žltá.

zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie