štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop a meniny na dnes

Horoskop a meniny na dnes

Baran

Deje sa niečo nekalé. Bezcharakterní ľudia sa môžu pokúsiť ovplyvniť určité situácie tak, aby z nich mali predovšetkým vlastný prospech. Buďte opatrní. Vyhýbajte sa rozhovorom s politickou tematikou a zdržte sa komentovania akýchkoľvek ohováračiek. Vašou výhodou je, že ste bystrí vo svojich úsudkoch a ľahko rozpoznáte, čo je dôveryhodné.

Býk

Ak ste rozmýšľali nad novou prácou alebo dokonca nad novou kariérou, práve dnešné náhodné stretnutie vám môže poskytnúť príležitosť začať znova. I tak, pamätajte, ak sa niečo zdá až príliš dobré, aby to bola pravda, obvykle to také aj je. Dobre vyberajte informácie, ktoré sa k vám dostávajú. Zvážte všetky pre a proti, než sa pre vec príliš nadchnete. Ak si i tak nechcete nechať túto šancu ujsť, choďte za ňou. .

Blíženci

Dnes by sa váš pracovný pokrok mohol mierne spomaliť. Problémy s technikou vám môžu narušiť dobre začatý deň, čo u vás môže vyvolať frustráciu a podráždenie. Hoci vás obyčajne len tak niečo nerozladí, dnes to vyzerá skôr naopak. Snažte sa zachovať si chladnú hlavu, do zajtrajška vás to prejde. Určite nechcete ostatných vytočiť viac, než už sú.

Rak

Dnes máte úspešný deň po všetkých stránkach. Energia je k vám naklonená, tak jednajte rázne a bez otáľania. Dnes sa rozhodujete hlavne na základe pocitov a vaše srdce je v tesnom závese za nimi. Nech je dnešok začiatkom divokej jazdy plnej dobrodružstva, ako na úplne novej horskej dráhe. Nastal čas, aby ste preukázali vaše vodcovské schopnosti.

Lev

Vo chvíli, keď sa domnievate, že máte situáciu  pevne pod kontrolou, sa môžu prihodiť neočakávané veci, ktoré podstatne zamiešajú kartami. Pohodlná stolička, na ktorú ste sa práve usadili, sa pod vami nečakane zlomí. Ale nenechajte sa vyviesť z miery! Berte to ako známku toho, že je treba sa posunúť vpred. Vyhľadávajte nové a vzrušujúce veci a zdieľajte svoje myšlienky a nápady s ostatnými.

Panna

Ľudia dnes môžu byť voči vám agresívni až „hryzaví“. Zistíte, že pre vás bude lepšie jednoducho odkráčať od situácie, z ktorej nebudete mať dobrý pocit. Bude múdre stiahnuť sa do ústrania a nerobiť si starosti s ničím, čo sa vás bezprostredne netýka. Dnes sa nesnažte podnikať zásadné kroky vo vašich záležitostiach.

Váhy

Nebojte sa pokročiť s vašimi plánmi. Dnes je príhodný deň začať s niečím novým. Nedávno ste úspešne nazhromaždili potrebné množstvo informácií. Teraz je čas ich správne využiť. K pomoci vám napomôže vaša vnútorná sebadôvera a emocionálna sila. Za váš správny prístup k veci budete bohato odmenení. Už dlho ste nemali taký úspešný deň.

Škorpión

Dnes budete potrebovať viac porozumenia a podpory, než obyčajne. Mocná sila dnes zasiahne do vášho života a bude sa snažiť obrátiť ho hore nohami. Nenechajte sa stiahnuť do malicherných hádok a konfrontácií. Čím viac budete odolávať svojmu protivníkovi, tým viac nezdolnou a ťažkopádnou sa situácie bude stávať. Skôr, než vyjdete do ulíc, uistite sa, že držíte svoje emócie pevne na uzde.

Strelec

Tvorivá činnosť a kreativita je silnou stránkou vašej osobnosti. Mali by ste ju ale používať častejšie. Dnešná planetárna konštelácia priaznivo ovplyvňuje vašu kreativitu a produktivitu. Dnes sa vám bude pracovať ako nikdy predtým a naviac s výbornými výsledkami. Využite túto príležitosť skôr, než vyprchá. Toto je okamih, keď môžete ostatným ukázať, čo sa vo vás skrýva.

Kozorožec

Vaše city dnes budú v absolútnom súlade s vaším okolím. Môžete sa dokonca cítiť ako médium. Dnes dajte na svoju intuíciu. Pochopíte, že racionálne uvažovanie pre dnešok nie je tým najlepším riešením situácie, v ktorej sa nachádzate. Starostlivo veci premyslite skôr, než sa do niečoho pustíte. Preberte možné problémy s ostatnými.

Vodnár

Dnešný deň je ako stvorený pre relaxáciu a odpočinok. Pokojná atmosféra vám umožní sústrediť sa na váš osobný život a veci, ktoré sú vo vašom živote dôležité. Poslednú dobu ste pracovali na plné obrátky a je možné, že vaša rodina pocíti, že ste ju v poslednej dobe trocha zanedbávali. Bude dobré, kdeď strávite svoj voľný čas spoločne s vašimi milovanými. Chýbate im a oni srdečne uvítajú vašu spoločnosť. Priatelia prichádzajú a odchádzajú, ale rodina tu zostáva navždy. Alebo by aspoň mala.

Ryby

Máte rád tvorivý proces. I polievanie kvetín alebo maľovanie obrazu vám dáva pocit radosti. V priebehu tohto mesiaca budete mať príležitosť dokončiť projekt, na ktorom vám naozaj záleží a budete spokojný s výsledkami. Tiež budete prekvapený kladnými reakciami vášho okolia. Je v poriadku byť na seba hrdý.

Dnes má meniny Ján

Ján je veľmi obľúbené a frekventované meno. Pôvod tohto mena je z hebrejského Jochanán, čo znamená boh je milostivý, ako uvádza portál kvety.sk.

Muž s mimoriadnou inteligenciou, ktorá je zvyčajne výnimočná. Rýchlosť akou dokáže premýšľať je ohromujúca. On si túto svoju genialitu veľmi dobre uvedomuje a preto by si mal dávať pozor, aby nepodľahol pýche a namyslenosti.

Je cholerikom, ktorého doháňa do zúrivosti každá maličkosť. Vraví sa, že muži nedokážu robiť niekoľko veci naraz. Samozrejme, že existuje výnimka a Ján je jej dobrým príkladom . Nerobí mu problém riešiť hneď niekoľko veci naraz a keďže je perfekcionista, tak si dá záležať na tom, aby všetko bolo spravené na sto percent.

Svojou genialitou často privádza svoje okolie do úzkych, pretože rád všetko rozoberá a všetko je potrebné prediskutovať. Tiež je mimoriadne zvedavý.

Samozrejme aj v oblasti lásky to nie je s ním jednoduché. Napriek tomu býva nežný, ale iba zriedkavo. Nemal by sa unáhliť v úsudkoch, mohlo by sa mu to poriadne vypomstiť.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie