štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKomentárePíše Miroslav Čimo: September je dobrý mesiac na pravdu

Píše Miroslav Čimo: September je dobrý mesiac na pravdu

Na Petra Kotlára sa to teraz sype z každej strany. Najprv kvôli zmluve s WHO, teraz si dovolil povedať, že u nás pandémia nebola z hľadiska incidencie a ostatných merateľných parametrov.

Dovolil by som si teda aj ja pár slov. Okamžite sa všetci začali oháňať 20.000 mŕtvymi, ja by som im iba pripomenul, že to číslo by mali pripomínať iným ľuďom. Všetci si pamätáme, ako boli zatvorené ambulancie, ako doktori liečili cez telefón formou dajte si niečo na kašeľ, paralen … väčšinou ste sa ale nedovolali nikam, všetci si pamätáme aj ako sa odkladali operácie, nikto nejde na operáciu s tým, že má ešte pól roka čas, ale povie si, že budúci týždeň nič nemám, tak sa idem dať operovať, veď máme nádherné nemocnice, bude to vlastne dovolenka, nie, odkladali sa aj súrne prípady! Tak isto si pamätáme ako strieľali čísla pozitívnych od brucha, ako sa dávali doktorom odmeny za každého pozitívneho, neskôr za každého očkovaného, šúpali to do ľudí v improvizovaných stanoch na ulici, v obchodných centrách, kdekoľvek bez toho aby rozlišovali vek, zdravotný stav, šúpali to do ľudí absolútne bezhlavo. Pár mien, ktorým by mohli vykrikovať 20.000 mŕtvych by som im pripomenul.

Peter Kotlár jasne povedal v septembri! Odporúčam teda tým krikľuňom si radšej počkať do septembra, aby potom nevyzerali hlúpo.

Peter, budú ti hádzať polená pod nohy, nebudeš to mať jednoduché, ale dokonči svoju misiu, pekne im to natri, my v teba veríme, neveríme, že to dovolia, ale veríme, že si do toho išiel s dobrými úmyslami a že to dotiahneš do konca!

Že si vystúpil proti zmluve s WHO ako jediný zo 190 krajín ti kvitujem, je to vôľa väčšiny Slovákov, nie sme ovce, nepotrebujeme chodiť v stáde, nikto nám nemusí diktovať, prikazovať, prežijeme, zariadime sa.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie