streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop a meniny na dnes

Horoskop a meniny na dnes

Baran

Dneškom vám začínajú ťažké časy. Možno by bolo lepšie začať s plánovaním. Buďte realistický a premýšľavý vo vašich činoch. Buďte uvedomelý v krokoch, ktoré potrebujete podniknúť, aby ste dosiahli svoje ciele. Pokiaľ máte pochybnosti, zvoľte si tú najbezpečnejšiu cestu. Zistíte, že pokiaľ sa vyberiete po nej, budete mať značnú podporu. Nenechajte sa rozptyľovať a zamerajte sa na svoj cieľ.

Býk

Jednajte s odvahou. Oblečte sa, ako by ste mali schôdzku s nejakým významným štátnikom. Poobzerajte sa na seba v zrkadle a buďte pyšný na to, ako dobre vyzeráte. Sebavedomo sa dajte do akcie a bez obáv si vybavte svoje záležitosti. Buďte čestný pri dosahovaní svojich úspechov a dajte ľuďom vedieť, že ste silný a spoľahlivý. Uistite sa, že ľudia o vás hovoria lichotivo a s úctou a poďakujte sa im za to.

Blíženci

Ste veľmi citlivý a veľmi nadaný. To je úžasná kombinácia a robí z vás hviezdu prvej veľkosti. Dnešná planetárna pozícia vás vyzýva k zamysleniu, ako najlepšie kombinovať tieto dve kľúčové zložky vašej osobnosti. Uvažovali ste o spisovateľstve? Môže vám to pomôcť nadobudnúť istý druh rovnováhy, ktorú hľadáte. Začnite písať a uvidíte, ako vám to sedí.

Rak

Dnešná atmosféra sa môže zdať trocha skľučujúca. Radšej by ste robili to, na čo máte náladu. A preto vás môže trápiť, že vaši blízki vám nie sú k dispozícii. Zdajú sa byť až príliš zamestnaní vlastnými záležitosťami. To môže vyplaviť na povrch nejaké staré boliestky, ktoré ešte nie sú úplne zahojené.

Lev

Dnes si môžete pripadať mierne zmätení. Mohlo by sa zdať, že vám nečakane niekto vzal vietor z plachát. Nenechajte sa znechutiť uťahanosťou dňa. Využite príležitosť k odreagovaniu sa a dobite si baterky. Venujte sa sebareflexii. Jedna z najcennejších vlastností, ktorým sa v živote môžete naučiť, je trpezlivosť. Zapamätajte si to!

Panna

Dnes sa ocitnete na svojom vrchole. Vychutnajte si ten výhľad! Ste nezastaviteľný! Vaši priatelia a rodina sa budú podobne oddávať vašej dobrej nálade. Ste ako materiálne, tak aj duchovne štedrý a ku koncu dňa ľudia budú čakať v rade, aby s vami mohli zdieľať vašu odmenu. Skroťte váš entuziazmus a buďte obozretný. Bude lepšie podeliť sa o mnoho s tými, ktorí si to zaslúžia, než podarovať málo komukoľvek.

Váhy

Vaše bezstarostné chovanie vám dalo povesť doživotného teenagera. Ale bezstarostnosť je známkou veľmi múdreho človeka. Človeka, ktorý vie, ako byť veselým i vo svojej múdrosti. Nech už si to uvedomujete alebo nie, môžete sa dostať do vážneho milostného vzťahu, a to aj bez toho, aby ste stratili svoju bezstarostnosť. Ak už ste v milostnom vzťahu, potom viete, kde sa skrýva pravda.

Škorpión

Spomaľte a venujte sa plánovaniu budúcnosti. Dnes panuje pokojná až lenivá atmosféra, ktorá vám pomôže stiahnuť vaše myšlienky späť k zemi. Možno vám nebude fúkať vietor do plachát tak, ako by ste si priali, ale nakoniec to budete môcť využiť vo svoj prospech. Prirodzená rezervovanosť v ľudskom chovaní a názoroch vám môže byť dostatočne k prospechu. Snažte sa eliminovať svoje pochybnosti a zamerajte sa na to, čo je skutočné.

Strelec

Budete ochotný byť k dispozícii druhým ľuďom? Niekto vo vašom okolí sa vám bude potrebovať zveriť. Ak vám prekáža povrchnosť výmeny, pochopíte, o čo ide v atmosfére dnešného dňa. Áno, ste k dispozícii, ale nie pre čokoľvek. Nie ste v nálade, keď by ste boli ochotný plytvať svojim časom.

Kozorožec

Majte pochopenie pre tých, ktorí dnes potrebujú popustiť trochu pary. Nebuďte prekvapení, že ľudia čakajú za vašimi dverami hodinu i dve, len aby mali šancu si s vami pohovoriť. Vaša myseľ je bystrá. Budete schopný dostať sa k jadru akéhokoľvek problému, ktorý pred vás predložia. Viac než kedykoľvek predtým budete schopný porozumieť veciam priamo intuitívne. Ľudia urobia dobre, keď prijmú vašu radu, nech už sa bude týkať čohokoľvek

Vodnár

Dnes sa môže vyskytnú mierne zhoršenie stavu vecí v časti vášho života, čo vás vyburcuje k činu. Môže to byť to, že ste príliš emocionálny voči určitému problému, a teda potrebujete na základe istých informácií uvažovať s chladnou hlavou, o čo vlastne ide. Možno prehliadate niečo očividné len preto, že ste natoľko pohrúžený do svojich emócií.

Ryby

Konečne ste na vzostupe! Ľahšie zdravotné ťažkosti, ktoré vás v poslednej dobe vyčerpávali, pomaly ustávajú a vy konečne znova naberáte energiu. Ak sa ale budete rozmaznávať, je možné, že vaša energia vás znova začne opúšťať. Keby nič iného, aspoň dostanete cennú lekciu, ako dôležité je vedieť byť skromný. Hlavne teraz. Takže nič nepreháňajte.

Dnes má meniny Adriana

Pôvod tohto mena z latinského Hadrianus, čo znamená muž od mora.

Adriány nevedia nikomu povedať nie, vždy sa usilujú, aby každému okolo bolo dobre, aby sa ľudia cítili v ich spoločnosti uvoľnene a sebaisto. No ony samé bývajú veľmi podráždené, plné obáv z budúcnosti a dokážu sa trápiť pre slová iných aj dlhé mesiace. Dosť často sa pretvarujú, nechcú, aby iní vedeli o ich trápeniach a tak nemajú mnoho dobrých priateľov, či kamarátok. V láske sú veľmi odmietavé a dlho si vyberajú svojho partnera. Ako matky sú veľmi úzkostlivé a nevedia svoje deti nechať bez dozoru ani na chvíľu. Ich nervozita, obavy a stály strach z budúcnosti, spôsobujú, že je ich zdravie veľmi narušené a ťažko sa dožijú vysokého veku. Práve preto je potrebné dať toto meno veselému znameniu, ktoré nebude všetko brať z tej horšej stránky, bude vedieť oceniť dobrý vtip a aj kritiku prijať bez tragických pocitov.

 Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie