štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeVideoPríďte povzbudiť slovenské vodácke nádeje na prestížne podujatie

Príďte povzbudiť slovenské vodácke nádeje na prestížne podujatie

Bratislava bude v roku 2024 hostiť prvý šampionát v rýchlostnej kanoistike na Slovensku vôbec – Majstrovstvá Európy juniorov a do 23 rokov. Národné centrum rýchlostnej kanoistiky na bratislavskom Zemníku v termíne 27.-30. júna očakáva všetkých, ktorí prídu povzbudiť slovenské kanoistické nádeje.

I keď sa v minulosti sekcia hladkej vody Slovenskej kanoistiky osvedčila ako skvelý organizátor dvoch úspešných pretekov Olympijských nádejí v rokoch 2019 a 2022 a ako dlhoročný organizátor Medzinárodnej regaty, ktorá sa teší veľkej obľube pretekárov z celého sveta, organizácia majstrovstiev Európy juniorov a pretekárov do 23 rokov. je historickým míľnikom, informuje stránka podujatia.

Ilustračný obrázok / Facebook

Z Petržalky na bicykli

Areál na Zemníku je výborne dostupný aj bicyklom, po hrádzi z Petržalky ste v areáli zhruba za päť minút. Okrem Slovenska sa predstavia tímy z Litvy, Španielska, Maďarska, Švajčiarska, Švédska, Talianska, Dánska, Rakúska, Srbska, Bulharska, Portugalska, Česka, Lotyšska, Estónska, Cypru, Grécka, Azerbajdžanu, Veľkej Británie, Chorvátska, Francúzska, Fínska, Slovinska, Nemecka, Izraela, Rumunska, Belgicka, Moldavska, Poľska, Malty, Nórska, Gruzínska, Turecka, Holandska, Írska  a Ukrajiny.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie