streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Až elektrizujúca príťažlivosť k niekomu, koho ste práve stretli, môže spôsobiť, že dnes už nebudete myslieť na nič iného než na sex a romantiku. Či to bude možné, pripravte si romantický večer so svojím milostným partnerom. Ak na vás ale dnes večer nebude mať čas, vyjdite si sami na nejakú emotívnu hru alebo romantický film, ktorý vás privedie až k slzám. Filmy vo vás dnes môžu vzbudzovať zvláštny záujem, možno práve preto, že ste nedávno čítali o tom, aká je výroba filmu zaujímavá.

BÝK

Nečakajte dnes od ľudí žiadne zázračné reakcie, i keby ste rozprávali tie najvtipnejšie historky na svete. Ostatní môžu byť odmeraní a napätí. Pre väčšinu denná predpoveď hovorí o konzervatívnej nálade a istej šanci k mrzutostiam. Najlepší spôsob, ako to vyriešiť, je zapojiť sa do aktivít, ktoré vyžadujú disciplínu, držať sa pri zemi a byť výkonnými. Dokončite svoju prácu a na večer si naplánujte zábavu.

BLÍŽENCI

Dnes môžete byť zavalený filantropickými myšlienkami. Vaše vedomie je nestále a vy sa pravdepodobne nebudete schopný postarať o viac než o detaily najbližších udalostí. Ste voľnomyšlienkári, čo je inšpirované vaším zmyslom pre spravodlivosť. Môžete sa dokonca ocitnúť v situácii, keď budete musieť hrať úlohu osvieteného rozhodcu, ktorú si ale veľmi rád zahráte.

RAK

Keď sa vám nepodarí uspieť hneď, nevzdávajte to a skúšajte to znovu – to bude vašou zásadou pre dnešný deň. Čo ste urobili v nedávnej dobe pre zlepšenie vášho života? Uvažovali by ste o nejakom divokom dobrodružstve bez toho, aby ste sa poohliadli späť? Dnes sa možno stretnete s ľuďmi, ktorí vo vás takúto túžbu vzbudia. Sú to dobrodruhovia, ktorí vyhľadávajú rôzne vzrušenia a mrazenia aj so všetkými rizikami, ktoré sa s takouto činnosťou spájajú.

LEV

Dnes je čas na to, aby ste sa spýtali sám seba, či ste spokojný. Aký je váš osobný život? Spĺňajú ľudia vo vašom okolí vaše požiadavky alebo sa cítite stále nespokojný? Možno je pravý čas na to, aby ste urobili pár dôležitých zmien vo vašom živote. Čo je pre vás naozaj dôležité? Možno dnes nájdete odpovede na niektoré dôležité otázky.

PANNA

Máte sklon utekať od konfrontácií, ale dnes vám nebude dovolené sa tomu vyhnúť. Je možné, že váš partner alebo člen rodiny na vás vyvinie nátlak. Možno už ste sami začali pracovať na odstránení tohto problému. Povedzte partnerovi to, čo chce počuť, čo vám umožní, že si neskôr budete môcť urobiť, čo chcete.

VÁHY

Premýšľajte o dnešnom dni ako o zaslúženom odpočinku. Obvykle bývate tým, na koho sa ľudia obracajú, keď potrebujú útechu. Dnes sa zdá, že navzdory napätiu, ktoré visí vo vzduchu, sa vaše slová míňajú účinkom. Nechajte pre zmenu ostatných ľudí, nech sa o seba postarajú sami. Svoj voľný čas potom môžete stráviť v pokoji napríklad nad dobrou knihou. Odpočiniete si u toho viac, než keby ste sa zamiešali do niekoho drámy, ktorá sa naviac zdá byť viac výmyslom, než realitou.

ŠKORPIÓN

Zdieľajte s ostatnými svoje pocity od skorého rána, pretože k večeru sa môžete cítiť až natoľko vyčerpaný, že nebudete chcieť s nikým ani hovoriť. Použite slušný a triezvy prejav, aby ste od priateľov dostali objektívny pohľad na problém, s ktorým sa stretáte. Pri riešení akejkoľvek situácie zaujímate vyrovnaný a profesionálny postoj. Zvoľte pomalú a dobre premyslenú stratégiu, aby ste prekonali každú prekážku, ktorá sa vyskytne na vašej ceste.

STRELEC

Dnes zvoľte nekonvenčný prístup. Ste schopný vyjednať skvelý kontrakt a stanoviť úplne novú perspektívu vášmu projektu, a to len vďaka tomu, že otvoríte zoširoka vaše oči a všimnete si vecí, ktoré bežne prehliadate. Vaše emócie môžu byť na hrane a i ten najmenší problém vás môže priviesť k šialenstvu. Snažte sa zo všetkých síl zachovať si chladnú hlavu. Emocionálna stabilita je kľúčom k zdravému životnému štýlu.

KOZOROŽEC

Dnes môžete očakávať menšie nezhody s vaším partnerom alebo priateľom. Pozor, aby ste nereagovali prehnane. Pokiaľ tak zareagujete, je to preto, že sa v dôsledku nálady panujúcej v posledných dňoch cítite byť viac bezbranný než obvykle. Keď ste vystavený napätiu, mávate sklon vzdať sa ako prvý. Pokúste sa tentoraz nepodľahnúť. Sebaobetovanie býva často nákladné.

VODNÁR

Dnes môžete podľahnúť dojmu, že niekto z členov vašej rodiny pred vami niečo skrýva. Atmosféra doma vám môže pripadať napätá a nervózna. Máte prirodzený sklon vždy zachraňovať situáciu a tíšiť rozčerené vody, ale tentoraz je pravdepodobné, že to nebude ten správny prístup. Dajte veciam voľný priebeh. Nech už ktokoľvek čokoľvek skrýva, nemá v pláne to odtajiť.

RYBY

Dnes máte ale podivnú náladu! Pravda, veci sa darili v poslednej dobe dobre, ale buďte ostražitý a nebuďte uponáhľaný. Ako sa hovorí, pýcha predchádza pád. Dnes by ste sa mali chovať obozretne voči svojmu partnerovi. Chovanie vášho partnera vás môže vystrašiť, ale ste to vy, kto sa ocitol mimo realitu. Buďte na pozore pred chúlostivými témami, ktoré by medzi vami mohli vyvolať hádku.

Dnes má meniny Ladislav, alebo, ako ho dobre poznáme – Laco

Pôvod mena z latinského Ladislaus.

Ladislav je muž so silnou charizmou. Má rýchle reakcie, sám seba občas prekvapí svojimi neočakávanými činmi. Čiara života je v jeho prípade plná prekážok a sklamaní. Smútok a prehry veľmi ťažko nesie, no aj tak sa v živote nevzdáva. Často však musí prekonať tieto ťažkosti a zrady, len aby spoznal samého seba a odhalil svoje možnosti. Možno ho nečaká Nobelova cena za výskum, ale ciele, ktoré si stanoví určite dosiahne, ako informuje portál kvety.sk.

Javí sa ako flegmatik, ale hlboko v duši je cholerik. Ak ho nechcete vidieť vybuchnúť ako „sopku“, radšej ho neskúšajte ťahať za nos. Má svoj okruh priateľov a to mu pre jeho existenciu stačí. Vie, že sa na nich môže kedykoľvek spoľahnúť a obrátiť.

V láske to tiež nemá vždy ľahké. Raz má „hluché“ obdobia, kedy po ňom ani pes neštekne, inokedy sa mu núka možnosť „sedenia na dvoch stoličkách“. Je citovo založený, preto od partnerky očakáva, že aj ona jeho bude milovať, tak ako on ju. Rovnako ho bude rešpektovať a vážiť si ho. Sklamanie môže tohto muža priviesť až k činom, ktoré by inokedy nespravil. Pre lásku je schopný sa vzdať aj svojej sebaúcty.

Typickou farbou tohto mena je hnedá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie