štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Dnes budete mať skvelú náladu a zistíte, že vaše pozitívne správanie sa posilňuje, pretože prichádzate do kontaktu s čoraz väčším počtom ľudí. Jediné, na čo by ste si dnes mali dávať pozor, je lenivosť. Môže sa jej okolo vás vyskytovať veľa, najmä na vašom pracovisku. Neplytvajte svojou pozitívnou energiou na leňošenie a ničnerobenie, akokoľvek lákavé sa to môže zdať.

BÝK

Nastúpte do expresu a uvidíte, ako ďaleko vás zavezie. Budete prekvapení, ako ďaleko sa môžete dostať s minimálnym úsilím. Váš šarm a dobré spôsoby vám pomôžu dostať sa tam, kam chcete. Ste loď sama pre seba a vietor je vám priaznivý a oprie sa do vašich plachiet. Aby ste dosiahli svoj cieľ, využite všetku energiu, ktorú máte, a nezastavte sa, kým ho nedosiahnete.

BLÍŽENCI

Dnes budete mať pravdepodobne pocit, že ostatní sú voči vám nepriateľskí. Snažte sa to však nebrať osobne. Uvedomte si, že existujú aj iní ľudia a iné situácie, s ktorými sa môžete stotožniť a ktoré vám pomôžu posilniť vaše ego namiesto toho, aby ho zrazili. Nadviažte hlbšie spojenie s milencom prostredníctvom naplnenia svojich milostných fantázií. Zdieľanie zážitkov sa vám oplatí.

RAK

Zdá sa, že vaša citlivosť je trochu v rozpore s vaším správaním. Naďalej sa riaďte svojimi pocitmi a uskutočňujte všetko, čo ste si naplánovali, aj keď sa zdá, že vaše srdce si to už neželá. Nepýtajte sa sami seba: prečo? Je to len preto, že ste v poslednom čase tvrdo pracovali a mysleli až potom. Dosiahli ste svoje limity a teraz je čas na zaslúžený odpočinok.

LEV

Preboha, už sa rozhodnite! Čím dlhšie budete otáľať s rozhodnutím, ktorou cestou sa vybrať, tým je pravdepodobnejšie, že svoju šancu premárnite. Máte všetky predpoklady, ktoré potrebujete, tak už nečakajte. Keď sa rozhodnete, buďte silní a všetky starosti hoďte za hlavu. Vaša myseľ bude pracovať ako počítač spracúvajúci informácie.

PANNA

Napriek tomu, že zvyčajne dobre odhadujete ľudské charaktery, ľudia, ktorí vás poznajú, hovoria, že svoje názory zakladáte na osobných pocitoch, ktoré často ovplyvňujú váš inak dobrý úsudok. Dnes sa však vaši kritici mýlia a vaše úsudky sú maximálne presné a objektívne. Môžu vám dokonca pomôcť vyriešiť uviaznutú situáciu.

VÁHY

Síla charakteru dnes bude vaším společníkem. Bude se zdát, jako byste kolem sebe měli auru, jejíž intenzita jedny děsí a jiné přitahuje. Vliv vašeho charakteru může být zdrojem některých nádherných pocitů a emocí pro lidi ve vašem okolí. Nesnažte se skrývat svoje pocity, jsou zdrojem vaší kreativity.

ŠKORPIÓN

Dnešný deň nie je vhodný na prijímanie pevných záväzkov, najmä pokiaľ ide o vzťahy. Dnešná atmosféra praje zjednoteniu a zmiereniu, ale neberte to ako znamenie, že ide o záväzok na celý život. Postupujte opatrne pred prijatím akýchkoľvek rozhodnutí, ktoré majú dlhodobé následky. Ak sa chystáte urobiť veľký krok v práci alebo v osobnom živote, počkajte s konečným rozhodnutím, kým nebudete mať úplne jasno.

STRELEC

Všetko by dnes malo hrať vo váš prospech. Vyrovnaná atmosféra, ktorá dnes panuje, vám pomôže upokojiť nervy. Nie je potrebné robiť si veci komplikovanejšie, než v skutočnosti sú. Odpoveď na otázky je v skutočnosti veľmi jednoduchá. Všetko, po čom túžite, máte na dosah ruky. Nemusíte chodiť ďaleko, aby ste dosiahli to, po čom túžite.

KOZOROŽEC

Keď ide o vašu rodinu, nič nie je jednoduché. Ak ste zabudli, nebojte sa, niekto vám to dnes pripomenie. Budete musieť riešiť pretrvávajúce problémy, ktoré máte s niektorými členmi rodiny. Presvedčíte sa, že máte všetku potrebnú energiu na úspešné vyriešenie sporov, ktoré vás už nejaký čas pohlcujú.

VODNÁR

Zistíte, že dnes máte svoje emócie plne pod kontrolou. Dokážete nájsť šťastnú rovnováhu a vyhnúť sa nezvyčajným extrémom, ktoré ľahko vystrašia ostatných. V skutočnosti ľudí priťahuje vaša sebadôvera a schopnosť riadiť záchranný čln na rozbúrených vlnách života. Ste veľmi citliví a dokážete okamžite riešiť akúkoľvek situáciu.

RYBY

Dnes sa môžete cítiť trochu unavení. Je to vhodný čas na bilancovanie svojho života. Možno ste dostali správu o niekom, kto vám v živote spôsobil veľa bolesti. V tejto chvíli sa môžete spoľahnúť na podporu svojho partnera. Budete sa môcť dostatočne zotaviť. Nechajte druhých, aby sa o vás na chvíľu postarali.

Dnes má meniny Beáta

Pôvod tohto mena z latinského Beáta, čo znamená blažená, šťastná.

Na prvý pohľad pôsobí ako „marcipánová“ bábika, ktorá sa vplyvom prostredia môže každú chvíľu rozpustiť. Ale to je len jej spôsob krycieho manévru, ktorý má zamaskovať jej tajné plány. Každý svoj krok do budúcnosti ma poriadne do detailov  premyslený. Keď nastane čas spustenia jej plánov, pomaly a hlavne nenápadne začne manipulovať svojím okolím. Na opačné pohlavie používa všetky dostupné ženské zbrane, len aby dosiahla čo chce. So ženským pohlavím to už má ťažšie, ale iba do okamihu, kým nepríde na spôsob ako intrigovať a ohovárať.

Za svojím cieľom si pôjde nehľadiac na okolie, len aby dosiahla svoj cieľ. Nakoniec ho dosiahne, ale šťastie pociťovať nebude, pretože svojou nečistou hrou si spôsobí množstvo nepriateľov. To ju bude trápiť, ale nikdy to nedá na sebe vedieť, aj keby priznanie jej dožičilo lepší spánok, uvádza portál kvety.sk.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie