štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Možno ste míňali alebo šetrili príliš veľa peňazí. Je zrejmé, že potrebujete obnoviť rovnováhu, aby ste našli radosť namiesto neustálej frustrácie. Je to zvláštny jav. Akoby ste stratili kontakt so svojím telom. A predsa práve vo svojom tele nachádzate konečnú rovnováhu. Určite ju nehľadajte v hlave!

BÝK

Máte tendenciu vysvetľovať všetko, čo sa okolo vás deje. Všetko si dokážete okamžite vysvetliť a svoje zážitky zoskupujete do skupín úžasných teórií. Už nejaký čas ste však ticho. Akoby vám niečo bránilo hovoriť. Dnes z teba konečne opäť vypadne pár slov, takže sa neboj.

BLÍŽENCI

Váš hravý prístup bude vítanou zmenou v triezvom až prostom tóne dňa. Na druhej strane sa vám môže oplatiť seriózny prístup k dokončeniu rozpracovaných úloh. Rozhodnutie je na vás. Pravdepodobne by však bolo rozumné venovať tento deň práci a nevyhnutným záležitostiam, ktoré už nejaký čas odkladáte.

RAK

Môže sa zdať, že vám niekto vylial na hlavu vedro vody. Vaše vnútorné teplo vyhaslo. Majte na pamäti, že je to len dočasná záležitosť a váš vnútorný plameň sa čoskoro znovu rozhorí. Zatiaľ by ste mohli využiť čas na oddych a spomalenie. Využite to ako príležitosť na zamyslenie a doladenie svojej citlivej a starostlivej povahy. Dovoľte niekomu inému, aby prevzal opraty.

LEV

Môže sa zdať, že vám niekto vylial na hlavu vedro vody. Vaše vnútorné teplo vyhaslo. Majte na pamäti, že je to len dočasná záležitosť a váš vnútorný plameň sa čoskoro opäť rozhorí. Zatiaľ by ste mohli využiť čas na oddych a spomalenie. Využite to ako príležitosť na zamyslenie a doladenie svojej citlivej a starostlivej povahy. Dovoľte niekomu inému, aby prevzal opraty.

PANNA

Máte dar, že dokážete ostatným sprostredkovať svoje skvelé nápady. V rodine môžete byť tým, kto učí svoje deti o živote a zodpovednosti v ňom. Dnes vás možno niekto pre zmenu naučí niečo, čo ste nevedeli. Nikdy nezabúdajte, že učenie znamená komunikáciu a komunikácia znamená výmenu názorov.

VÁHY

Dnešný deň je pre vás fantastický. Mali by ste si užívať dobrú náladu a pozitívne zážitky s ostatnými. Pravdepodobne je to transformačná energia vo vašom živote, ktorá momentálne ovplyvňuje vaše emócie. Zistíte, že vaše srdce je poháňané veľkým ohňom a vášňou, preto buďte veľkorysí a plňte svoje sľuby.

ŠKORPIÓN

Starajte sa dnes o svoj domov, a to po fyzickej aj emocionálnej stránke. Uistite sa, že máte zaplatené účty a upratané izby. Nezabudnite si pozametať prach spod postele a vyhnať z mysle démonov. Uvedomte si, že možno pracujete pod cudzím operačným systémom, ktorý sa zasekol na vašom pevnom disku. Pred pokračovaním sa uistite, že ste ho nahradili vlastným softvérom.

STRELEC

Dnes vás čaká náročný deň, počas ktorého pre vás nebude ľahké o čomkoľvek rozhodovať. Zdržte sa akýchkoľvek zásadných krokov týkajúcich sa financií alebo majetku. Sústreďte sa na seba a odpovede prídu z vášho vnútra. Pokiaľ ide o vaše emócie, buďte realistickí a praktickí. Dnes večer môže byť pre vás ťažké s niekým nadviazať kontakt, preto zostaňte doma a venujte sa vlastnej duši.

KOZOROŽEC

Veci sa dnes vyvíjajú vo váš prospech. Vaša romantická povaha je urazená. Zistíte, že agresívny prístup k milovanej osobe je presne to, čo ste potrebovali na oživenie vášho vzťahu. Ak ste nezadaní, dnes je vhodný deň na to, aby ste niekoho vyšli von a pozvali ho do tanca. Upravte svoj zovňajšok a oblečte si elegantné šaty bez ohľadu na situáciu.

VODNÁR

Nekritizujte situáciu, kým nevymyslíte lepšie riešenie. Buďte kreatívni. Ak budete k veciam pristupovať sebavedomo, dokážete dokončiť veľa úloh. Pesimizmus vám nepomôže nájsť riešenie. Uvoľnite sa a nechajte sa viesť svojou intuíciou. Hovorte sebavedomo a dôrazne. Možno tie najzvláštnejšie znejúce odpovede budú nakoniec tými najpremyslenejšími riešeniami.

RYBY

Dnes budete musieť vybaviť veľa záležitostí. Môže sa vám to zdať skľučujúce. Doprava môže byť dnes hustá, možno nenájdete to, čo hľadáte, a môže byť ťažké dostať sa k tým, s ktorými sa potrebujete poradiť. Okolnosti neovplyvníte, preto bude lepšie venovať sa iným aktivitám. Je to vhodný deň na to, aby ste zostali doma a venovali sa výskumu vecí, ktoré budete potrebovať.

DNES MÁ MENINY MELÁNIA

Pôvod mena z gréckeho Malania, čo znamená čierna, tmavá.

Žena s týmto menom je vo svojom živote mimoriadne schopná, vynaliezavá a úspešná. Rada sa učí novým veciam, získava informácie a neskôr ich využíva vo svoj prospech. Nie je tvrdohlavá, preto sa rada nechá poučiť od druhých. Nechá si poradiť, dokonca si berie ponaučenia z chýb iných. Týmto svojim prístupom si veľa vecí v živote uľahčí a vyhne sa tak mnohým komplikáciám. Nie každý jej sen sa dá zrealizovať, ale nikdy sa nevzdáva a vytrvalo bojuje, preto sa nikdy nenudí. Stále nad niečím premýšľa, kombinuje a prehodnocuje. Práve takto táto žena dosahuje úspechy. Nepatrí medzi zákerných ľudí, ktorí sú neúprimní, ona vždy bojuje podľa pravidiel a čestne. Má mnoho úprimných priateľov na ktorých sa môže spoľahnúť vždy keď to potrebuje. Veľmi si váži skutočné priateľstvo, preto ani ona sa im neobracia chrbtom. Býva športovo založená, neraz sa aj v tejto oblasti uplatní. Láka ju tiež umenie a tanec. Svojmu partnerovi býva verná, ale nie vždy mu dokáže venovať toľko času, koľko by chcel s ňou tráviť, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena ale nie je čierna. Je ňou červená.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie