štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKomentárePíše Miro Čimo: Čo ak robíte chybu?

Píše Miro Čimo: Čo ak robíte chybu?

Žiadne queer, gender, ani trans, ale diagnóza F64. Ak budú rodičia tolerovať a legitimizovať duševné poruchy, je isté, že žiadny šťastný koniec nebude! Ak môžem osloviť týmto článkom aspoň jednu “queer”rodinu, ktorá sa nad týmto článkom zamyslí, stálo to za to!, píše Miro Čimo v statuse na Facebooku.

Nadradené skupiny diagnózy F64

  • Diagnóza – (F00 – F99) Duševné poruchy a poruchy správania
  • Diagnóza – F60 – F69 Poruchy osobnosti a správania dospelých

Podskupiny diagnózy F64

  • Diagnóza F64.0 – Transsexualizmus
  • Diagnóza F64.1 – Transvestizmus
  • Diagnóza F64.2 – Porucha sexuálnej identity v detstve
  • Diagnóza F64.8 – Iné poruchy sexuálnej identity
  • Diagnóza F64.9 – Nešpecifikovaná porucha sexuálnej identity

Čo by bol šťastný koniec? Bežný kolobeh života!

Narodenie nášho dieťaťa, jeho prvý krok, prvé zúbky, prvé slovo, prvý deň v škole, prvý, vážny vzťah, maturita, svadba, naše prvé vnúča, jeho prvý krok, prvé zúbky, prvé slovo, prvý deň v škole, naše vrásky a slzy dojatia na jeho svadbe a vnúčik či vnučka prvýkrát v našich rukách. Nádherný kolobeh života.

Queer dieťa, voláte svoju dcéru mužským menom, svojho syna ženským menom, nešťastné dieťa, ktoré sa ako tvrdí, narodilo v cudzom tele. Nie drahé dieťa, je to tvoje telo a ty sa nauč ho milovať, pretože aj keď ho zmrzačíš, bude s tebou do konca tvojho života! Väčšina queer detí je na antidepresívach. Rodičia podporujúci svoje milované queer dieťa nenechajú ani prirodzene dospieť, máme totiž blokátori puberty, pre boha, kam sme to až nechali zájsť?! Rodičia týchto nešťastných detí sa tvária, že chápu, rešpektujú … ale vážne je to tak? Keď si syn zháňa 10-ky lodičky, trpí bulímiou, lebo jeho mužské telo nie je dosť ženské, plánujete s ním chirurgické odstránenie reprodukčných orgánov, dámy a páni, milí rodičia, uvedomujete si to nešťastie, ktoré prežíva vaše dieťa a vy ho podporujete?! Nevidíte, že všetky tieto kroky, ktoré s dieťaťom prežívate, sú nezvratné? Čo ak robíte chybu? Čo bude východisko? Samovražda? Dokonca aj tiché podporovanie, zanechá v mozgu dieťaťa nenapraviteľné škody.

Tento článok nemá byť útokom na konkrétnu skupinu ľudí, týmto článkom chcem osloviť rodičov, všetkých rodičov, obzvlášť rodičov “queer” detí, čo ak robíte chybu a následok bude tragédia v rodine? Viete, táto módna vlna hovorí o rešpekte a právach, ale nemôžeme rešpektovať psychickú poruchu, pre niečo to totiž psychická porucha je. Som si vedomý, že je to v dnešnej dobe háklivá téma a je vysoko pravdepodobné, že budem vystavený útokom, útokom frustrovaných rodičov, ktorý si myslia, že si vykričia pravdu a vyhádajú si šťastie, ale stretnú sa tu znova iba ľudia, ktorí sa stretávajú spolu s deťmi u psychológa, v nemocnici a neskôr možno … radšej nechcem maľovať čerta na stenu.

Facebook M. Čimo
Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie