štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZo zahraničiaPotomok otrokov reprezentoval Anglicko nielen hrou, ale aj vulgárnosťou

Potomok otrokov reprezentoval Anglicko nielen hrou, ale aj vulgárnosťou

„Anglický“ futbalový reprezentant, ktorý doslova spasil neschopné, unavené a zúfalé mužstvo Albionu (paradoxný význam tohto slova je biely) svojimi nožničkami sa neudržal a dokázal, že svoju skutočnú hodnotu nemá v hlave, ale medzi nohami.

Počerný Jude Bellingham spasil svoj „domov“ krásnymi futbalovými nožničkami. Nič iné pozitívne predviesť nemohol, tak aspoň vulgárne zagestikuloval smerom k slovenským fanúšikom, naznačujúc, aké má… gule. Čo už, keď nič viac.

Dvadsaťjedenročné ucho v piatej minúte nadstaveného času zachránil skomierajúcich zúfalcov spoza kanálu La Manche a dal im nádej, ktorú, bohužiaľ, neskôr využili a vyradili nás z boja v štvrťfinále. Fanúšikovia, slziaci v publiku mu boli preto vďační. Čo im zostáva, keď ich nemôžu spasiť skutoční Angličania. Budú vďační aj za gól od potomka prisťahovalcov.

Ostrovní smoliari krochkali blahom

Hviezda Realu Madrid po góle, ktorý nám uštedril nasmeroval voči slovenskému publiku megavulgárne gesto. Určite by to neurobil priamo medzi nimi, pretože by ho Slovač zodrala z kože. Nechutné gesto, ktoré si neodpustil po góle neskôr, aspoň verbálne, „vysvetlil“ a vyhováral sa. 

„Bolo to len interné gesto smerom k priateľom na tribúne. Nič viac. Rešpekt, ako dnes Slováci hrali,“ uviedol Bellingham neskôr na sociálnej sieti X. Či mu vôbec niečo pojem interné hovorí, je ľahko spochybniteľné. Odpúšťame Angličanom. Tí sa totiž na ktorýchkoľvek majstrovstvách vo futbale skôr potácajú ako zombie, než by sa vyznačovali sebaistotou, príznačnou pre ostatné reprezentačné mužstvá.

Nikto Bellinghamovi neverí

Bratia spoza Moravy mu to neodpustili ani za nás. To, že je najdrahším hráčom planéty – jeho cena je vyčíslená na 180 miliónov eur, neznamenalo pre Čechov, že mu to nespočítajú. „Bellinhamove výstavné nožničky zatienilo obscénne gesto. „Angličan“ najprv prstami naznačil, že Slováci majú malé „pindíky, “ vyjadrili sa Česi. Rasa, z ktorej pochádza, totiž oplýva pozitívne iba touto prioritou. A čím väčší pindík, tým menší mozog.

Daniel Málek z redakcie Mladej Fronty dnes to vystihol

Publicista Málek počastoval Bellinghama vcelku ostro „Arogantný blbeček. Angličania čakajú na titul z akéhokoľvek šampionátu 58 rokov. Bellingham si ho však nezaslúži,“ zhasil pseudoangličana žurnalista.

Albion môže ďalší krok k nemu urobiť v sobotu, keď vo štvrťfinále vyzve mimoriadne silné Švajčiarsko. A Švajčiarsko sa nezlepšuje len v hokeji. Z futbalového ihriska poslalo domov tiež býkov z Apeninského polostrova. „Angličanovi“ Bellinghamovi teda jeho pýcha s najväčšou pravdepodobnosťou čoskoro zvädne.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie