štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozity"A je to" teta. Neuveríte, čo používala starenka na tlčenie

„A je to“ teta. Neuveríte, čo používala starenka na tlčenie

Toto by ste nečakali. „Teta“ z mesta Xiangyang, ležiaceho v provincii Hubei v strednej Číne pribíjala klince… hádajte čím?

Niekto používa na roztĺkanie kladivo. Tetuška z Číny nemala žiadne poruke, tak si poradila inak. Nie, že by vedela, čo robí, skrátka sa činila. Keď zistila, aké má doma náradie, skoro ju šľak trafil.

Däveťdesiatročná žena Qin z mesta Xiangyang dve desaťročia používala jej absolútne nepovedomý predmet ako kladivo. Keď zistila, čo týmto predmetom je, skoro vybuchla. Doslova… Áno, bol to granát.

Ručný granát používala Qin na pritĺkanie klincov, drvenie škrupín z vlašských orechov i na rôze iné domáce práce. Nemala ani tušenia, že každým úderom mohla prísť o život.

„A je to“ babka

Portál India Times uvádza, že žena tento ručný granát našla pri práci na svojej farme a vzala si ho domov. Vzhľadom na to, že sa dominievala, že ide o kladivo, využívala ho na to, na čo sa práve kladivo zvykne využívať. Robotníci, ktorí jej pomáhali s rúcaním jej starého domu prišli na to, že jej „kladivo“ nie je tým, čím si myslela, že je. Zavolali preto pyrotechnikov, ktorý granát premiestnili na bezpečné miesto a zlikvidovali ho.

Polícia poskytla ľuďom dobrú radu

Mletie korenia, lámanie suchého ovocia a zatĺkanie klincov. Na to sa väčšinou granát nepoužíva, však? 67-ročný granát čínskeho typu však bol babičke Qin dosť dobrý aj na domáce práce. Vojnový granát vzbudil podozrenie polície a tá okamžite vyzvala aj ostatných občanov, aby im nahlásili akékoľvek ďalšie „podozrivé predmety“ a apelovala na ľudí, aby ich radšej nepoužívali. Či ich poslúchnu, budú určite počuť. A možno, nanešťastie, aj vidieť.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie