štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Niekto, koho poznáte už dlho, sa môže odsťahovať alebo inak zmiznúť z vášho života. Môže sa napríklad presťahovať do vzdialeného štátu. Je možné, že zostanete v kontakte prostredníctvom telefonátov alebo e-mailov, ale nikdy to nebude také isté, aspoň nie na dlho. Lepšie sa budete cítiť, keď sa stretnete s novými ľuďmi. Dnes vám vstúpia do života, môže to byť prostredníctvom určitých aktivít humanitárnej skupiny.

BÝK

Dnešný deň jednoznačne podporuje romantiku. Láska a romantika vás budú obklopovať a vťahovať do svojho víru. Dnes je nádherný deň na to, aby ste sa pritúlili k milovanej osobe a zdieľali intímne chvíle a vášnivé bozky. Rozmaznávajte sa horúcim kúpeľom a vyrazte spoločne do mesta za zábavou.

BLÍŽENCI

Zistíte, že disciplína, organizačné schopnosti a trochu hereckého talentu sú presne tie vlastnosti, ktoré sú potrebné na úspešný deň. To, že musíte v práci pôsobiť profesionálne, neznamená, že musíte byť na ostatných prísny a nevrlý. Aj keď máte dôležité veci na práci, môžete sa s kolegami v práci zabávať. Všetko závisí od vášho pozitívneho prístupu. Nezabudnite, že úsmev robí dobrý deň.

RAK

Nesnažte sa mať udalosti dňa pod kontrolou. Aj tak nie je vo vašich silách presne pochopiť, čo sa deje. Nemôžete zmeniť beh vecí, pretože váš život je ovplyvnený kozmickým tokom. Môžete sa cítiť ako zrnko prachu v nekonečnom vesmíre, a to vás prinúti pokúsiť sa preskúmať svoje vlastné vnútro. Nestrácajte však čas prílišným rozpitvávaním vlastných pocitov a hľadajte odpovede vo svojom okolí.

LEV

Nikto vás nikdy neobvinil z toho, že nie ste diplomatický. Je pravda, že sa riadiš zásadou, že čo máš na mysli, to máš aj na jazyku, takže ťa tvoje uťaté ústa často dostanú do problémov. Aj keď vaše slovné výpady niekedy dokážu rozptýliť napäté situácie, láskavé slovo je často účinnejším spôsobom, ako dosiahnuť vytúžený cieľ. Tak prečo to nevyskúšať?

PANNA

Niekto, koho považujete za priateľa, môže dnes voči vám prejaviť menej dôveryhodnosti, než by ste očakávali. Vo svojom okolí rozpoznáte známky nečestnosti. Niekto pred vami môže niečo skrývať alebo vám dokonca klamať. Nebuďte však príliš podozrievaví a skôr, ako niekoho obviníte, overte si fakty. To je najlepší spôsob, ako situáciu zvládnuť.

VÁHY

Váš každodenný režim môže dnes nečakane narušiť nejaká nepríjemnosť. Niekto z vašich priateľov bude potrebovať radu a vy sa budete cítiť povinní ju poskytnúť, čo na chvíľu odsunie vaše vlastné projekty na vedľajšiu koľaj. Nebuďte však na svojho priateľa nepríjemní, neskôr by ste to mohli ľutovať. Problémy s počítačmi, mobilnými telefónmi alebo inými formami techniky by sa vás mohli týkať aj dnes.

ŠKORPIÓN

Vo vašom živote sa dnes objaví nový priateľ. Je pravdepodobné, že si v krátkom čase padnete do oka. Nepochybne budete mať veľa spoločných záujmov a mohli by ste sa stať veľmi blízkymi priateľmi. Vašou slabinou je, že zvyčajne nevidíte ľudí takých, akí sú v skutočnosti, ale vidíte len ich zidealizovaný obraz. Keď stretnete túto osobu, pokúste sa vidieť cez jej masku a prijať ju takú, aká naozaj je, aj s jej chybami.

STRELEC

Medzi vaším srdcom a celkovou náladou môže byť dnes napätie. Vaša romantická povaha vás bude nútiť prijať sebecké a netrpezlivé správanie za svoje, zatiaľ čo prevládajúca atmosféra dňa si vyžaduje pokoj a rovnováhu. Snažte sa vyvážiť energie, ktoré vydávate, a energie, ktoré prijímate. Vo vašom okolí je dostatok lásky. Nebuďte preto majetnícki, aby ste nestratili náklonnosť svojich priateľov.

KOZOROŽEC

Snažte sa dnes v práci pôsobiť príliš arogantne, aj keď si budete absolútne istí správnosťou rozhodnutia, ktoré ste v danej situácii urobili. Je viac ako isté, že máte pravdu, ale nie je potrebné, aby ste o tom tak naliehavo presviedčali svojich kolegov. Počas dňa vás môžu postretnúť nečakané udalosti a môže sa stať, že sa niekto bude hrať s vašimi emóciami. Dávajte si pozor na ľudí, ktorí budú chcieť rozbúriť vaše city.

VODNÁR

Nechajte dnes všetko tak a doprajte si oddych. Zostaňte doma a vyložte si nohy. Presvedčte niekoho, aby vám urobil masáž, alebo ešte lepšie, zverte sa do rúk profesionála. Zaslúžite si odpočinok. Keď sa vám vrátia sily, premyslite si činnosti, ktorým sa chcete venovať, a zvážte ich možné dôsledky skôr, ako sa do nich pustíte. Dôkladne si naplánujte pohyb. Buďte silní a rozhodní, nie unáhlení alebo zúriví.

RYBY

Všetko by dnes malo ísť podľa vášho plánu. Naplňte svoj motor extra dávkou paliva, keď pôjdete na plné obrátky. Odstráňte z cesty všetky prekážky a bojujte všetkými prostriedkami za to, čo chcete dosiahnuť. Za vašimi emóciami sa skrýva veľká sila a vy zistíte, že ich sila je obrovská a dodáva vám odvahu, či už ide o smiech alebo plač.

DNES MÁ MENINY PATRIK A PATRÍCIA

Pôvod mena je z latinského Patricius, čo znamená urodzený, patricijský.

Ak by ste chceli charakterizovať Patrika či Patríciu, najjednoduchšie by to bolo pomocou ich nerozvážnych činov, ktoré im v živote prinesú veľa nepríjemnosti. Na jednej strane ich nápady sú originálne a prospešné pre mnoho ľudí, ale nevedia ako ich zrealizovať a pomocou koho. Hlavne si vždy toho na seba vezmú priveľa a tak býva pod častým stresom. Vo svojich myšlienkach mávajú zmätok a chaos, ktoré im znepríjemňujú život. Svoje omyly veľmi ťažko skrývajú. Zväčša sa zbadajú až po dlhšej dobe a potom sa snažia urobiť všetko, aby si udržali priazeň okolia a priateľov. Na prvý pohľad pôsobia očarujúco, radi riskuje, ale nevedia sa presadiť v hocijakej oblasti. Pravdou je, že najradšej by niekomu rozkazovali a riadili ich. Snažia sa o to, aby všetko bolo podľa nich, čo však nie je, preto ich harmónia je stále narušená, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je oranžová.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie