štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Dnes sa váš pracovný postup môže mierne spomaliť. Problémy s počítačmi, telefónmi, mobilnými telefónmi alebo inými druhmi techniky by mohli narušiť dobre premyslený deň, čo by vám mohlo spôsobiť frustráciu a podráždenie. Hoci zvyčajne nebývate len frustrovaní, dnes k tomu budete náchylní. Snažte sa zachovať chladnú hlavu, zajtra vás to prejde. Určite nechcete druhých naštvať ešte viac, ako už sú.

BÝK

Dnes máte úspešný deň na všetkých frontoch. Energia je vám naklonená, takže konajte rozhodne a bez meškania. Dnes sa rozhodujete najmä na základe svojich emócií a vaše srdce je blízko. Nech je dnešok začiatkom divokej jazdy plnej dobrodružstva, ako na úplne novej horskej dráhe. Nastal čas, aby ste preukázali svoje vodcovské schopnosti.

BLÍŽENCI

Keď si myslíte, že máte situáciu pevne pod kontrolou, môžu sa stať nečakané veci, ktoré výrazne zamiešajú karty. Pohodlné kreslo, v ktorom ste práve sedeli, sa pod vami nečakane zrúti. Ale nenechajte sa tým zraziť na kolená! Berte to ako znamenie, že sa musíte pohnúť vpred. Vyhľadávajte nové a vzrušujúce veci a podeľte sa o svoje myšlienky a nápady s ostatnými.

RAK

Ľudia môžu byť dnes voči vám agresívni a uštipační. Zistíte, že je pre vás lepšie jednoducho odísť zo situácie, ktorá vám nerobí dobre. Bude rozumné ustúpiť do úzadia a nezaoberať sa ničím, čo sa vás bezprostredne netýka. Nesnažte sa dnes robiť zásadné kroky vo svojich záležitostiach.

LEV

Nebojte sa pokročiť vo svojich plánoch. Dnes je dobrý deň na to, aby ste začali niečo nové. Nedávno ste úspešne zhromaždili potrebné množstvo informácií. Teraz je čas, aby ste ich dobre využili. Pomôže vám vaša vnútorná sebadôvera a emocionálna sila. Za váš správny prístup k veci budete bohato odmenení. Už dlho ste nemali taký úspešný deň.

PANNA

Dnes budete potrebovať viac pochopenia a podpory ako zvyčajne. Do vášho života dnes zasiahne mocná sila a pokúsi sa ho obrátiť naruby. Nenechajte sa vtiahnuť do malicherných hádok a konfrontácií. Čím viac sa budete protivníkovi brániť, tým bude situácia neústupnejšia a ťažkopádnejšia. Skôr ako vyjdete do ulíc, uistite sa, že svoje emócie držíte pevne na uzde.

VÁHY

Kreativita je silnou stránkou vašej osobnosti. Mali by ste ju však využívať častejšie. Dnešné postavenie planét je priaznivé pre vašu kreativitu a produktivitu. Dnes budete pracovať ako nikdy predtým a s vynikajúcimi výsledkami. Využite túto príležitosť skôr, ako sa skončí. Toto je chvíľa, keď môžete ostatným ukázať, čo vo vás je.

ŠKORPIÓN

Vaše emócie budú dnes v absolútnej harmónii s okolím. Môžete sa dokonca cítiť ako médium. Poddajte sa dnes svojim predtuchám. Pochopíte, že racionálne myslenie pre dnešok nie je najlepším riešením situácie, v ktorej sa nachádzate. Skôr ako začnete konať, všetko si dôkladne premyslite. Diskutujte o možných problémoch s ostatnými.

STRELEC

Dnešný deň je ideálny na relaxáciu a odpočinok. Pokojná atmosféra vám umožní sústrediť sa na svoj osobný život a veci, ktoré sú vo vašom živote dôležité. V poslednom čase ste pracovali naplno a je možné, že vaša rodina má pocit, že ste ju v poslednom čase trochu zanedbávali. Bude pre vás dobré tráviť voľný čas spoločne s vašimi blízkymi. Budete im chýbať a vašu spoločnosť vrelo privítajú. Priatelia prichádzajú a odchádzajú, ale rodina zostáva navždy.

KOZOROŽEC

Páči sa vám tvorivý proces. Dokonca aj zalievanie kvetov alebo maľovanie obrazu vám prináša pocit radosti. Počas tohto mesiaca budete mať príležitosť dokončiť projekt, na ktorom vám naozaj záleží, a výsledok vás poteší. Prekvapia vás aj pozitívne reakcie okolia. Je v poriadku byť na seba hrdý.

VODNÁR

Dnešný deň je vhodný na dokončenie vecí, ktoré ste už začali. Môžete sa cítiť obmedzení vo svojich emóciách a neschopní nadviazať hlbšie vzťahy, ale netrápte sa tým. Ak sa necítite na to, aby ste sa zapojili do hlbšieho rozhovoru, nenúťte sa do toho. Sústreďte sa na úlohy, ktoré musíte urobiť v osobnej a profesionálnej rovine.

RYBY

Dnešný deň je vhodný na to, aby ste do svojho života vniesli poriadok. Nedávno ste si uvedomili, že ak ste zmätení, je zbytočné vo veciach konať. Pochopili ste, že najlepším spôsobom, ako sa z tohto stavu dostať, je postarať sa o seba: správne sa stravovať, viac spať alebo si vziať dovolenku. Vaša myseľ bude dnes dostatočne oddýchnutá na to, aby ste sa dokázali vysporiadať s problémami, ktoré vám prídu do cesty.

DNES MÁ MENINY IVAN

Pôvod mena z hebrejského Jochnán. 

Povahovou črtou tohto muža je cholerickosť a výbušný temperament. Je cieľavedomí a čo si zaumieni, to aj v živote dosiahne. Avšak morálnu podporu hľadá vo svojom okolí. Núdzu o priateľov nikdy nepociťuje. Je inteligentný a zavše na seba náročný. Vyniká nie len v školskej lavici, ale je aj výborným športovcom.

Najlepšie uplatnenie nájde v technike, kde sa presadí so svojím zmyslom pre profesionálnu zodpovednosť. Je intelektuálom, a ak v niekoho alebo v niečo naozaj verí, je schopný celkom sa tomu oddať.

Celý život potrebuje pociťovať lásku, úprimnú a čistú. Rodina je pre neho všetkým. Je veľmi citlivý na neúspech, preto jeho partnerka by mu mala byť neustálou podporou, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je oranžová.

Osobnosť: Nerozhodný muž.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie