streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Dnes viac ako kedykoľvek predtým túžite uniknúť z každodenného kolobehu. Túžite po nových pohľadoch, zvukoch, tvárach a miestach. Dobre si však uvedomujete, že vaše túžby musia oklamať pracovné a domáce povinnosti. Nie vždy je to jednoduché, ale mali by ste svojej fantázii naznačiť spôsob, ako priateľsky vyriešiť váš konflikt.

BÝK

Vaše biorytmy môžu byť dnes mierne spomalené. Preto dnes netúžite po spoločnosti. Radšej si ponoríte nos do vlastných projektov, ako by ste mali ísť von za zábavou. To je v poriadku, ale uvedomte si, že nie ste samotársky typ, takže vám čoskoro môžu začať chýbať milé komplimenty, ktorých sa vám zvyčajne dostáva. A to dokáže s vašou náladou urobiť divy!

BLÍŽENCI

Toto je jeden z tých dní, keď sa oplatí byť sám sebou a nehrať hry. Nesnažte sa prispôsobiť svoju osobnosť situáciám, v ktorých sa ocitnete. V skupine ste prirodzene hnacou silou. Váš nezaujatý, nestranný a zasvätený pohľad bude dôležitý a prospešný v každodenných udalostiach dnešného dňa. Ľudia vás dnes budú ochotne počúvať, preto hovorte s dôverou.

RAK

Predstavujú pre vás zahraničné krajiny nové príležitosti? Na túto otázku si budete musieť čoskoro odpovedať. Môže byť pravdivá, alebo môže byť ilúziou, ktorá vám poskytuje zjednodušené vysvetlenie nespokojnosti, ktorú v súčasnosti pociťujete vo svojom profesionálnom živote. Zamyslite sa nad tým, pretože od toho budú závisieť niektoré dôležité rozhodnutia, ktoré budete musieť čoskoro urobiť. Nie ste však jediný, na koho padá všetka zodpovednosť.

LEV

Uvažujete o lete do vzdialenejšej destinácie, hoci len na niekoľko dní? Poznanie je pre vás dôležité a ste nenásytne zvedaví. Dnes je deň, keď priateľ alebo životný partner príde s novinkou, ktorá vo vás vzbudí iskru zvedavosti, pravdepodobne niečo, čo súvisí s astrológiou alebo mágiou. Bude vás to baviť.

PANNA

Vaše srdce a emócie sú na rovnakej vlnovej dĺžke. Ale možno by ste boli radšej, keby to tak nebolo. Možno je to preto, že sa vám nostalgicky vybavujú udalosti z minulosti. To, čo sa kedysi zdalo ako šťastná náhoda, vo vás teraz vyvoláva bolestné pocity. Sústreďte sa na prítomnosť a nechajte minulosť odísť.

VÁHY

Ak dnes plánujete cestovať, pripravte sa na nepredvídané problémy. Môže dôjsť k zmenám v letových poriadkoch, meškaniam, dopravným nehodám alebo hustej premávke na cestách. Odloženie cesty sa vám bude zdať ako najlepší nápad dňa. Dopravné problémy vás môžu natoľko vystresovať, že vám bude trvať celý deň, kým sa dostatočne upokojíte. Dnes máte príležitosť zostať doma a čítať, najlepšie o vedeckých alebo metafyzických témach.

ŠKORPIÓN

Dnes užijte dostupných elektronických zařízení a přístrojů k usnadnění vašeho života. Proč ztrácet čas krájením zeleniny ručně, když můžete využít kuchyňského robota? Uvědomte si, že je to nejlepší možný způsob, jak vyřešit jakýkoliv úkol. Jestliže se vám zdá něco příliš složité, zeptejte se kolegů, jakým nejrychlejším a nejefektivnějším způsobem můžete problém vyřešit. Výměna informací bude dnes ve vašem životě hrát důležitou roli.

STRELEC

Počas dňa bude prevládať zmes protichodných energií, ktoré vám môžu spôsobiť stres. To však nemôžete ovplyvniť. V skutočnosti, ak sa dnes niekomu bude dariť, ste to vy. Využite agresivitu, ktorá vás dnes ovláda, a smelo konajte smerom k objektu svojej túžby. Dbajte na to, aby medzi vami a vašimi blízkymi vládla harmónia a aby bolo postarané o potreby vašich blízkych.

KOZOROŽEC

Dnes sa budete cítiť ako v siedmom nebi. S postupujúcim večerom sa vám budú veci zdať príliš komplikované a vyvedú vás z vašej komfortnej zóny. Ľudia budú mať plné zuby vašich klebiet, preto ich dnes nechajte odísť. Sústreďte sa na plánovanie na najbližšie dni. Možno tiež budete chcieť premeniť váš zatiaľ len príležitostný románik na záväzný vzťah a vyjadriť partnerovi úprimnú náklonnosť.

VODNÁR

Milý Vodnár… Dnes to budeš mať ťažké. Možno by si mal začať plánovať. Buďte vo svojom konaní realistickí a premyslení. Buďte rozvážni v krokoch, ktoré musíte podniknúť, aby ste dosiahli svoje ciele. V prípade pochybností si vyberte najbezpečnejšiu cestu. Zistíte, že ak sa ňou vydáte, budete mať značnú podporu. Nenechajte sa rozptyľovať a sústreďte sa na svoj cieľ.

RYBY

Konajte odvážne. Oblečte sa, akoby ste sa stretli s významným štátnikom. Pozrite sa do zrkadla a buďte hrdí na to, ako dobre vyzeráte. Konajte sebavedomo a vybavujte svoje záležitosti bez strachu. Buďte čestní vo svojich úspechoch a dajte ľuďom najavo, že ste silní a spoľahliví. Dbajte na to, aby o vás ľudia hovorili pochvalne a s úctou, a poďakujte im za to.

DNES MÁ MENINY LUJZA

Pôvod mena z francúzskeho Louise.

Lujza býva zväčša introvertka, ktorá sa veľmi rýchlo uzavrie pred svetom do svojho vnútorného, kde hľadá útočisko pred útrapami a prehrami. Dokáže veľmi dlho premýšľať o svojom nezdare. Neraz touto stagnáciou prichádza o nové a lepšie šance ako to napraviť, alebo vyriešiť. Býva náladová a pomstychtivá. Je veľmi citlivá, ale je málo ovplyvniteľná, ako uvádza portál kvety.sk. Často krát si svoj úsudok nenechá vyhovoriť, aj keď by sa mala mýliť.

Má mimoriadny zmysel pre detail, jej pamäť býva ohromujúca. V láske sa hrá na nedotklivú, uteká pred dlhodobým vzťahom a povinnosťami. Málo kedy svojmu partnerovi prejaví dostatok lásky, pretože má strach z odhalenia jej slabiny. Preto potrebuje mať pri sebe niekoho, kto jej bude silnou oporou, bude jej dodávať sebavedomie a hlavne ju naučí milovať.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Osobnosť: Tá, čo vládne nad svetom.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie