štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Je síce leto, ale netreba zabúdať aj na svoje prostredie. Streda je deň vhodný na robenie malých prác v byte a upratovanie. Pokiaľ ste v sobotu nepovyhadzovali zbytočnosti do kontajnera, urobte tak teraz. Známa je vec, že veci, ktoré nám pripomínajú zlé časy treba vyhodiť. Prečo by ste ich nemali mať na očiach, hoci stáli kopu peňazí? Vaša pokojná myseľ a dobrá nálada má oveľa väčšiu cenu, nemyslíte?

BÝK

Pekný deň si nenechajte ničím pokaziť. Vydajte sa na cesty, najlepšie k vode. Pokiaľ nemáte dovolenku, prikážte si, že sa aspoň večer dobre zabavíte. Komunikácia s priateľmi, nákup malých drobností, to vám dobije baterky. Vystríhajte sa ľudí, ktorí neustále hľadajú zádrapky. Venujte sa svojim ratolestiam. Možno majú dôležité otázky, na ktoré hľadajú odpoveď.

BLÍŽENCI

Držte sa svojej identity. Výzvy, ktoré prichádzajú večerom od vašich doma v podobe zádrapčivých otázok, zvládnete humorom. Inak by sa zhmotnili postupne až do slovných faciek, ktoré nejde vziať späť. V ohnivých rodinách môže padnúť aj spomínaná facka. Na také leto by ste istotne nechceli v zime spomínať. Pozrite si dobrú komédiu alebo choďte plávať.

RAK

Šťastena vám praje, len tomu treba uveriť. Pokiaľ si však myslíte, že pre šťastie netreba nič urobiť, tak to nefunguje. Pozitívne myslenie sa omieľa často, preto človek takým veciam prestáva veriť. Skúsili ste sa hneď ráno na seba usmiať a vnútorný úsmev držať v srdci celý deň? Nie? Skúste to v tento deň. Krátka vychádzka do prírody umocní všetko pozitívne vo vás.

LEV

Žijete tak hekticky, že možno nevidíte, čo sa deje naokolo. Sú dovolenkové dni pre mnohých z vás. Odpočiňte si, venujte sa vašim milým priateľom, rodine, a možno aj rodičom, na ktorých ste doteraz nemali čas. Nezabúdajte pritom aj na chvíľku pre seba, čo je v tomto období pre vás veľmi dôležité. Slnko máte totiž v dome podvedomia. Môžu k vám prichádzať myšlienky zhora a na to je dobrá samota.

PANNA

Buďte sami sebou. Nemyslíme tým, že si máte presadzovať svoju vôľu. Venujte sa tomu, čo najradšej robíte, teda aspoň časť dňa. Pri koníčkoch načerpáte toľko energie, že ju môžete potom rozdávať, čo vy robíte veľmi radi. Nezabúdajte, že Panna služobnica nemá byť slúžkou, ale pomáhať svojimi bohatými skúsenosťami, až možno encyklopedickými vedomosťami iným

VÁHY

Nahromadilo sa toho veľa vo vás, čo chcete riešiť. Čo už, máte ťažšie obdobie, ale všetko zlé je na niečo dobré. Veci, ktoré sa vám teraz odkrývajú majú svoju dôležitosť. Venujte sa hlavne sebe, ak to aspoň trochu ide. Oplatí sa kvôli tomu skôr vstať, najlepšie na svitaní. Už ste meditovali pri východe Slnka? Nie? Je na čase to vyskúšať. Nakoniec povedzte vašim doma, že ich máte radi.

ŠKORPIÓN

Zahĺbili ste sa do seba a vaše okolie si myslí, že ste nejakí čudní? Vysvetlite im, že je to pre váš prospech a vlastne aj oni budú z toho profitovať. Dobrí priatelia vám však dali zelenú už dávno a vôbec si o vás nemyslia, že ste čudáci. Stretnite sa s nimi, alebo hoďte reč telefonicky. Večer sa venujte tým, ktorí ešte plávajú v starých vodách. Nevyvyšujte sa však nad nimi.

STRELEC

Vyhnite sa sporom. Vaša nervová sústava je teraz dosť skúšaná. Vy teraz potrebujete pokoj a ticho, inak dôjde k výbuchu. Expanzia Strelca nemá hraníc, na to ste už prišli aj vy a určite i vaši doma. Hrozí však, že vybuchnete skôr pri nejakej práci. Ovládajte sa, lebo v ďalších mesiacoch ten sľúbený postup v práci skončí v nedohľadne. Toto vám šepká zajtrajšia Luna Panne, s ktorou ste v povestnom kríži.

KOZOROŽEC

Kritické dni opozície Slnka vám tentoraz zmierňuje Luna v Panne, s ktorou máte spoločný živel zem. Pokiaľ aj napriek tomu pociťujete agresivitu, napríklad vás partner ráno vytočil, zájdite sa uzemniť do lesa. Ten vám poskytne potrebný chládok a vy sa v ňom môžete porozprávať s vílami a škriatkami. Že neexistujú? Spýtajte sa detí, tie vám ich ukážu, pokiaľ ste ich nezablokovali.

VODNÁR

Niektorí z vás sa teraz potia v práci, hoci sú dovolenky. Pokiaľ ste na seba a svoju rodinu nemali čas, urobte tak práve po práci. Je leto, deti majú nárok na pozornosť rodičov. Pokiaľ ich máte v tábore, venujte sa svojim koníčkom a partnerstvu. Voľní vybehnú na pláž a zmenia svoje zmýšľanie pri pohľade na zaľúbené páriky. Veru, aj Vodnári môžu porušiť svoje zaužívané pravidlo: Rovnosť, bratstvo sloboda, až potom manželstvo!

RYBY

Nepúšťajte sa do hádok a zbytočných hľadaní chýb tam, kde vlastne ani nie sú. Pokiaľ cítite agresivitu, zažeňte ju športom, najlepšie plávaním. Jedinci, ktorí nevedia plávať, pookrejú na poli kultúry. Nakupujte kozmetiku, veďte rozhovory s ľuďmi, ktorí poznajú vaše názory na svet. Manžel si vyžaduje viac pozornosti? Má na to právo, tak ho vypočujte.

DNES MÁ MENINY AMÁLIA

Pôvod tohto mena z staronemeckého Amal, čo znamená pracovitý.

Dokonalosť sama o sebe. Možno ju zaradiť do skupiny žien, ktoré keď nie sú upravené a „tip-top“, nevyjdú ani na ulicu, ako uvádza portál kvety.sk. Ale ona nie je len krásna zovňajškom, ale stará sa aj o svoje vnútro. Vyžaruje z nej vnútorný pokoj, ktorý často dostáva jej okolie do pomykova, alebo sa môžu v jej spoločnosti cítiť menejcenne. Nemá vo zvyku sa povyšovať. Správa sa úplne prirodzene a očakáva to aj od svojho okolia. Nedokáže rozoznať pretvárku od reality, preto neraz naletí klamárom. Ako sa hovorí: „Dôveruj, ale preveruj“. U nej platí len to „dôveruj“. Milá Amálka, pozor na „sladké“ rečičky! Pre svojich blízkych je tu vo dne aj v noci. Ochotne pomôže, poradí. Životného partnera si hľadá veľmi dlho, no keď ho nájde je pre ňu prvým a zároveň posledným.

A kde sa uplatní? Najčastejšie ako letuška, pretože môže ľuďom slúžiť, pomáhať a sojím príjemným vzhľadom vždy vyčaruje úsmev na tvári.

Zdroj: Moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie