štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Venuša už odchádza večer z Raka do Leva. Baranom sa tým pádom presunie do domu radosti, detí, hier a koníčkov. To je lepší aspekt na leto, kedy si treba užiť Slnka i zábavy! Počas celého dňa je Luna v Panne. Venujte sa svojmu zdraviu a porobte si bežné práce, do ktorých sa vám inokedy nechce. Budú sa vám robiť ľahšie. Pokiaľ ste svojho partnera zanedbávali, je na čase mu ukázať, že vám na ňom záleží.

BÝK

Zajtrajší deň pre vás vyzerá celkom zaujímavo. Prežite ho podľa svojho gusta, ale nezabúdajte sa niečím potešiť. Ak ste zažívali v minulých dňoch nejaké melancholické chvíle, je na čase s nimi skoncovať. Berte si príklad z detí, ktoré sa vedia zasmiať úprimne aj na takých veciach, ktoré si vy už možno ani nevšímate. Pozrite si nejaký veselý film, kde deti vystrájajú lotroviny.

BLÍŽENCI

Pravdepodobne bude u Blížencov na pretrase domácnosť. Inak je dobre, ak je aspoň jeden z členov domácnosti poriadkumilovný. Ten si teraz posvieti na neporiadnikov. Preto ak medzi nich patríte, dajte si hneď ráno do poriadku veci. Možno tomu prídete na chuť a doma bude mier. Poriadok robí dobrú energiu v byte, ale i na pracovisku.

RAK

Tento deň i celý mesiac sú pre vás dôležité, preto netreba zaháľať. Na druhej strane si treba dopriať i pokoj, kedy v tichu plánujete svoje ďalšie cesty. Dobre vám padnú výlety do okolia, ktoré absolvujete bez stresov. Objavíte čarovné zákutia, ktoré ste ešte nevideli, alebo ste si ich nemali čas všimnúť. Leto nie je len o preplnených plážach a predháňaní sa kto bol najďalej!

LEV

Slnečné dni nám prinášajú síce pasovanie sa s horúčavou, ale aj viac jasu. Zamyslite sa nad svojou cenou. Nemyslím finančnou, ale ako sa vy sami pred sebou cítite a vážite si seba samého. O Levoch sa hovorí, že sú hrdí, ale v srdci pred sebou samým sa netreba klamať. Pokiaľ máte nejaké komplexy, skúste na sebe pracovať, aby ste ich odstránili. Krok po kroku. Pôjde to!

PANNA

Uvedomte si svoju silu, svoje schopnosti a to, ako pôsobíte na druhých. V týchto dňoch máte Lunu všeobecne vo svojom dome osobnosti, kde sídli aj vaše ego. Má ho každý. Treba si ho uvedomiť a podľa posúdenia aj s ním pracovať. Každý dospelý človek zodpovedá sám za seba. Nezabúdajte, že netreba byť poníženým služobníčkom, ale ani panovačným sebcom. Niečo o vás vám možno v týchto dňoch povie aj jeden z priateľov.

VÁHY

V týchto dňoch možno niečo skrývate, čo vás trápi. Zamyslite sa, či nepoznáte niekoho, kto mal ten podobný problém ako vy. Ako ho riešil? Možno ste vtedy mali dobrý nápad, ktorým ste mu dobre poradili. Túto záležitosť si asi budete spájať s minulosťou. Nemusíte ju nikomu vešať na nos, ale raz a navždy si ju usporiadajte sami v sebe. Uľaví sa vám! Zajtra sa budete na to pozerať len ako na skúsenosť.

ŠKORPIÓN

Zaujímajte sa občas aj o svoje širšie okolie. Ste jeho súčasťou, hoci si to často neuvedomujete. Ľudia vás vidia, ako nastupujete do auta, vchádzate do brány domu i to, ako vyzerajú vaše okná, balkón či terasa. Lunu máte teraz v dome priateľov. Buďte kamarátski aspoň niektoré dni aj voči tým, ktorých nemusíte. Možno sa prelomia bariéry medzi vami. Sme tu všetci prepojení, odzrkadlí sa to aj v lepšej nálade okolia

STRELEC

Mesiac máte v dome prestíže a kariéry. Zamyslite sa nad tým, aký rešpekt majú ľudia pred vami. Rešpekt má byť taký zdravý, ktorý sa získa väčšinou dlhou a tvrdou prácou na sebe. Keďže teraz robí Luna kvadrát na vaše znamenie a váš vládca Jupiter opozíciu, viac ako inokedy si treba uvedomiť, že uznanie od ľudí nedosiahnete zvyšovaním hlasu alebo zastrašovaním slabšieho.

KOZOROŽEC

Kozorožci väčšinou toho dosiahnu veľa, lebo sú húževnatí. Luna vám praje, podporí vás v štúdiu, možno stretnete niekoho, kto vám pomôže sa vyšvihnúť vyššie nielen v kariére, ale aj po duchovnej stránke. Vy sami sa môžete prejaviť slobodnejšie v práci a podať nejaký zlepšovací návrh, ktorý pomôže pracovisku. Mnohí z vás si možno práve vymieňajú aj pár duchaplných viet s niekým v cudzom jazyku na dovolenke pri mori.

VODNÁR

Na pretras dňa u mnohých Vodnárov asi príde finančná otázka. Bude sa jednať asi o spoločné financie s niekým, kedy si budete musieť trochu pozmeniť názor na výdavky a príjmy. Lunu máte všeobecne v dome transformácie, ktorý vypovedá aj o tom, ako sme schopní zmeniť sami seba a tým aj pohľad na druhých. Tu zlatá stredná cesta asi nebude správna, hlavne ak máte vzťahové či finančné problémy.

RYBY

Na pretras dňa u mnohých Vodnárov asi príde finančná otázka. Bude sa jednať asi o spoločné financie s niekým, kedy si budete musieť trochu pozmeniť názor na výdavky a príjmy. Lunu máte všeobecne v dome transformácie, ktorý vypovedá aj o tom, ako sme schopní zmeniť sami seba a tým aj pohľad na druhých. Tu zlatá stredná cesta asi nebude správna, hlavne ak máte vzťahové či finančné problémy.

DNES MÁ MENINY MILOTA. POZNÁTE NIEKOHO S TAKÝM VÝNIMOČNÝM MENOM?

Meno má význam miláčik, milovaná.

Žena s menom Milota je miláčik svojho okolia. V kruhu blízkych a priateľov je vždy rada vídaná. Je mimoriadne nežná a jemná osobnosť. V spoločnosti vystupuje ako šarmantná dáma, ktorá zaujme nie jedného muža svojou krásou a dávkou koketérie. Je dokonalým príkladom dámy, ktorá od každého požaduje úctu a pomoc, no sama dokáže dať, čo žiada. Na ľudí pôsobí takou silou, že sa jej zväčša zdôveria aj s tajomstvami, ktoré by nikomu inému nepovedali. Priateľov a blízkych vždy vie správne podporiť, dodať dostatok energie.

Sníva po láske ako z románu. Túži milovať a byť milovaná. Ak sa zamiluje, láske jej dokáže zatieniť rozum, nedokáže racionálne myslieť. Je s ňou ťažká komunikácia najmä, ak sa od nej očakávajú pracovné výkony. Ona je totiž myšlienkami pri svojej láske. Jej city sú búrlivé, vášnivé a nikdy nedelí lásku na city a sex, ona prežíva všetko súčasne, dáva do toho všetko a tiež toto všetko od partnera vyžaduje, ako uvádza portál meniny.sk.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie