streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Pokiaľ ste si nasadili už pred časom čierne okuliare, vedzte, že sa vám deň sám od seba nebude hneď javiť ružový. Treba so sebou niečo robiť. Napríklad, ak vám už niekto dlhodobo leží v žalúdku, skúste mu odpustiť. Jeho reakcie voči vám sú tiež dôležité, ale pokiaľ sa na vás hnevá, povedzte si, že je to jeho problém. Vy majte čistú hlavu naplnenú pozitívnymi myšlienkami.

BÝK

Zamyslite sa nad svojim denným menu. To, čo do človeka vchádza ho ovplyvňuje. V tejto dobe je vhodné jesť menej mäsa a viac zeleniny. Ak si urobíte raz do týždňa deň živej stravy, uvidíte ten rozdiel vo vitalite! Večer, ak sa dá, buďte doma a venujte sa svojim blízkym. Niekedy ani nevieme, čo máme doma. Ceníme si to až vtedy, keď to už nemáme. Aspoň občas treba dať prednosť svojmu súkromiu pred prácou, aj keď každý potrebuje peniaze.

BLÍŽENCI

Život je taký zaujímavý! Nudiť sa vy asi nebudete. Dobré naladenie Merkúra a Jupitera ste už asi zaregistrovali. Pozor však na to, aby ste niekomu nesľubovali viac, ako môžete splniť. Vychádzam z toho, že vás ozaj nadchne veľa vecí a tak ťažko je im odolať. Luna a už aj Venuša vplývajú na váš dom zábavy, hier, detí a radosti. Preto si užite aj na túto oblasť!

RAK

Lunu máte v kritickejšom postavení. Môže sa vám v mysli ozývať všeličo z minulosti. Ak je ešte vaša mama medzi živými, pozdravte ju smskou alebo telefonátom. Ak už tiež nemáte to šťastie, skúste jej venovať pár chvíľ v myšlienkach. To, čo bolo medzi vami pekné, si treba zachovať a tie výchovné slová, ktoré vám tak šli na nervy, treba odpustiť. V týchto dimenziách môžete pokračovať i počas celého dňa a upriamiť pozornosť na svojich súrodencov či iných vám blízkych ľudí.

LEV

Ráno ste sa asi prebudili v dobrej nálade. Zachovajte si ju aj počas ďalších dní, len sa treba občas i stíšiť v tieni stromov i v kútiku svojho srdca. Zdravie máme len jedno a toto obdobie má svoje nástrahy v podobe letných horúčav. Druhých vieme chrániť a na seba často nemyslíme. Majte so sebou fľašu vody a skúste myslieť aj na seba, nielen na svojich milovaných. Dávate im tým nepriamo dar, lebo ak sa staráte o seba, nebudú mať starosti oni s vami.

PANNA

Hľadať chyby len u druhých nie je správne. Zrána bude ešte doznievať nepríjemnejšie naladenie, ktoré ste možno pociťovali počas minulých dní. Ak vás nahnevala nejaká žena, skúste jej to odpustiť a uvedomiť si, že za hádku medzi vami ste mohli obaja. Večer jej pošite viac lásky ako inokedy, s vedomím, že nevedela inak konať. Sebe však zbytočne nevyčítajte, ďakujte za lekciu a už neopakujte tie isté chyby! Niektoré nepríjemné veci zvrtnite na žart.

VÁHY

Luna je u vás. Vaše emócie sú na štarte, preto si tieto dni užite v zdravom duchu. Ak máte nejaké horšie zážitky z minulosti, ktoré ste nestrávili, či nepustili do vody, na čo ešte čakáte? Minulosť nezmeníte a vy sa budete len zbytočne trápiť. Poobede vyrazte niekam, kde vám bude dobre. Ak to nejde, lebo nemáte ešte dovolenku, zažmúrte na pár minút oči a predstavte si, niečo pekné!

ŠKORPIÓN

Urobte si čas na oddych. Ak ste doteraz sekali doma dobrotu, bude príjemné, ak si večerom zájdete k priateľom. Leto praje oddychu i zábave a vy máte možno sami pocit, že treba vyletieť kdesi, kde nie je nuda, ktorú vy neznášate. Netreba to však preháňať s dlhým pobytom mimo domu, aby ste doma nemali zas hubovú polievku. Aj na vás Merkúr vrhá nepríjemný uhol, čo cítia najmä tí, ktorí sa narodili v strede znamenia.

STRELEC

Ráno vychádza Slnko aj pre vás! Pozrite do svojho okolia a skúste sa viac tešiť zo života! Máte priaznivo postavenú planétu krásy a lásky Venušu. Venujte sa umeniu buď aktívne alebo aspoň pasívne. V tomto období by ste mali dokonca zvládať komunikáciu na jednotku, Merkúr je v ohnivom Levovi. Treba však brať na zreteľ to, že nie každý berie ohnivý rozhovor ako priaznivú výmenu názorov.

KOZOROŽEC

Ak ste si pred sebou otvorili srdce, iste vám povedalo, čo mu chýba. Veľakrát je to deficit lásky, ktorá však prichádza vtedy, ak sa jedinec má rád a je spokojný s tým, čo mu život pripravil. Horšie veci treba brať ako skúšky a tie príjemné ako odmenu, či oddych pred skúškami. Vy teraz prežívate asi tie ťažšie skúšky, ako vždy v tomto období Raka. Teraz si však môžete o mnohých veciach, čo vás trápia porozprávať s priateľmi.

VODNÁR

Luna je v priaznivom znamení Váh. Nie je každý deň rovnaký, veď by to bola nakoniec veľká nuda. Poobede sa aj vy stiahnite z aktivít. Za jedno, je teplo a vy tiež nemusíte robiť všetko za celý kolektív v práci či doma. Na vašu starostlivosť si už asi zvykli, je na čase ich pripraviť aj na to, že karta sa môže obrátiť. Ak si chce človek urobiť pekný deň, niektoré veci si jednoducho nemusí všímať.

RYBY

Máte príjemné obdobie Slnka v Rakovi a Luna skoro ráno odišla z opozičnej Panny. Záleží na vás ako ho využijete i nadchádzajúci víkend. Ak obetujete čas i pre svojich blízkych, iste vám to nezabudnú a vrátia v podobe niektorého z pekných letných večerov. Ak ste už na dovolenke, skúste čo najviac plávať. Voda vám zoberie negatívnu energiu a vy budete znovu čerstvé Ryby ako rybičky!

DNES MÁ MENINY NINA

Pôvod mena z gréckeho Ninos.

Táto žena má schopnosť vždy milo prekvapiť, či už svoju rodinu, blízkych alebo priateľov. Napriek tomu, nikdy nikto nevie na čom u ženy s týmto menom je. Všetkých drží v napätí. Má okolo seba len naozajstných priateľov, len tých, ktorí ju akceptujú takú aká je, tí ktorí ju poznajú a majú pre ňu porozumenie. Svoje názory si nevie zväčša presadiť, preto ak niekto príde s lepším nápadom, tak rýchlo svoj názor mení, ako uvádza portál kvety.sk.

Táto jej nerozhodnosť potrebuje liek vo forme lásky. Keď sa zamiluje a bude mať vedľa seba partnera, ktorý ju bude usmerňovať, podporovať a chápať, môže dosiahnuť nakoniec to, že sa Nina zmení. Svoje názory si zastane a nenechá sebou manipulovať. Potrebuje to len silnú ruku muža. Napriek tomu sa nezmení úplne. Zanechá si v sebe zdravú dávku tajomna, preto sa nebude ľahké v nej orientovať.

Typickou farbou tohto mena je červená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie