štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Sme tu na Zemi, kde sme sa prišli učiť a porozumieť si. Snívame, plánujeme, ale plnohodnotne nežijeme. Často sa stáva i mladým ľuďom, o starších ani nehovorím, že zabudnú, čo chceli povedať, narážajú do nábytku, alebo ich stihol nejaký úraz. Ak máte pocit, že píšem o vás, potrebujete sa asi uzemniť. Skúste jednoduché cvičenie: chyťte sa za hlavu a skáčte po zemi. Najlepšie na tráve a naboso. V tomto období to ide i na sídliskách a parkoch.

BÝK

Mesiac vojde pred večerom k Škorpiónovi, čo je pre vás opozícia. Postavte sa zoči voči vašim strachom a výzvam v živote. Prestaňte sa uhýbať, ak aj tak viete, že nevyhnuteľnej veci sa neubránite. Ušetríte si čas. Buďte prítomní v danom okamihu života teraz a tu. Ak sa vám dejú nepríjemné veci, spýtajte sa najprv samých seba, prečo vám daná vec prišla do cesty. Nie je náhoda ani to, že práve teraz čítate tieto riadky.

BLÍŽENCI

Ako ste na tom v partnerskom spolužití? Venuša sa udomácnila v Levovi, s ktorým si vy celkom dobre vyjdete. Pre vás je teraz v dome ciest a komunikácie, kde je aj Merkúr. Pohľad na spolužitie môže byť rôzny. Viete po čom túži váš partner? Môže sa stať, že si občas aj vykričíte svoje chyby. Nevadí, pokiaľ to bude konštruktívne. Najhoršie je mlčanie, ktoré postupne vzťah udusí. Ak ste sami, skúste sa zamyslieť, či nie je chyba aj u vás.

RAK

Luna k večeru odpláva z Váh do Škorpióna, čo je pre vás veľmi priaznivý aspekt. Hĺbka citov, pohár vína i sviečky na balkóne či niekde v reštaurácii na terase, to by mohol byť pekný scenár zajtrajšieho večera, nemyslíte? Ak nemáte partnera, skúste byť menej odmeraný alebo aj citlivý. Niekedy sa do človeka zaľúbime aj neskoršie, alebo ostane naším dobrým kamarátom. Vylezte z panciera a zabávajte sa!

LEV

Obdobie pred vstupom Slnka do vášho znamenia sa kráti… Teraz asi budete chcieť ostať doma. Niečo vám behá hlavou, a vy to neviete stráviť? Zachytili ste pohyb a pobyt zajtrajšej Luny v Škorpiónovi, ktorý je pre vás nepríjemnejší. V každom z nás sú však všetky znamenia! Skúste prijať tie pocity a priznať, že aj vy ste človek s chybami a svojimi náladami. Nekazte si krásne leto a usmievajte sa na svet!

PANNA

Možno ste sa trochu uzatvorili do seba. Čakáte na návrat vášho vládcu Merkúra, ktorý je teraz v Levovi, čo je pre vás dom podvedomia. Ten sa pohybuje rýchlejšie ako Slnko, ktoré je v jednom znamení jeden mesiac. Zrekapitulujte si celých jedenásť mesiacov. Ak ste niečo nestihli dokončiť, čo ste si predsavzali po narodeninách, možno ešte stihnete. Ak nie, netrápte sa, iste ste vykonali veľa dobrého, čo nebolo na pláne. Všetko, čo sa deje, deje sa pre naše dobro.

VÁHY

Porozprávajte si s tými, ktorých máte radi. Dozviete sa veľa zaujímavého. Vy viete, čo vám robí dobre, ale vie o tom aj váš najbližší? Možno vám rád varí a vy by ste chceli viac dotykov a na jedle vám až do detailu nezáleží. Hoci, kto by si rád aspoň občas dobre nezamaškrtil? Je to o prioritách. Na druhej strane, ak chcete byť spolu, treba zahodiť tvrdohlavosť a urobiť kompromis. Komunikujte spolu o všetkom.

ŠKORPIÓN

Luna vstupuje pred večerom k vám. S ohľadom na to, že je planéta komunikácie Merkúr v nepríjemnom postavení, môže to byť pre vás úľavou. Zvýšená citlivosť vám môže priniesť však i napätie. Buďte sami sebou, len si trochu kontrolujte svoje komunikačné zručnosti. Patria k nim rozhovory s ľuďmi, ale aj mailovanie a cestovanie. Ak vám nečakane niekto zazvoní, skúste rátať do troch, aby ste ho nevyhodili. Každé stretnutie nám prináša určité posolstvo.

STRELEC

Malé posedenie o samote vám spríjemní tieto dni. Planéty Merkúr a Venuša sú vám príjemne naklonené. Veru, je to úľava po namáhavých dňoch! Sadnúť si a venovať sa aspoň chvíľu len a len sebe. Možno objavíte v sebe spisovateľské schopnosti. Má ich veľa ľudí, len sa nechali v mladších rokoch zablokovať od niekoho a prestali tvoriť. Tak je to i so spevom. Ak chcete rozvíjať svoj talent, hľadajte skupinku ľudí, ktorí sú na tom tak, ako vy.

KOZOROŽEC

Asi čakáte, že budete mať pred sebou určité prekážky. Občas sa treba povzniesť nad starosti a nerobiť si problém s budúcnosťou. Ak sa kŕčovito držíme minulosti a riešime všetko rozumom, vytvárame si sami napätie aj tam, kde nemusí byť. Na druhej strane aj strach z neznáma je potrebný. Uvedie nás do pocitov, ktoré v nás vyvolajú nutkanie cúvnuť, aby sme si dobre rozmysleli, čo urobíme. Neriaďte sa však slepo pudmi svojho ega.

VODNÁR

Nepodľahnite teraz nervozite. Merkúr, planéta komunikácie, je v opozičnom znamení Leva a Luna vchádza pred večerom do Škorpióna. Dajte si pozor na jednanie s ľuďmi. Zachovajte pokoj a rozvahu. Máte dobrú intuíciu, čo mnohí ľudia odhalia, a niektorí z nich vás považujú za čudákov. Už je však dostatok literatúry o problematike medzi Nebom a Zemou, preto vám začína rozumieť viac a viac ľudí. Takí vás pochopia aj teraz! Ostatným sa radšej vyhýbajte.

RYBY

Nádherné leto pokračuje! Poviete si, že záleží na uhle pohľadu. Zajtrajšia Luna by vám však mala priniesť pekné naladenie a vyrovnať i tie nepríjemnejšie pocity, ktoré vám prinášajú niektoré aspekty planét. Venuša v dome bežných povinností vám ukáže detaily, napríklad čo si máte viac všímať vo vzťahu. Apropo, viete ako máte prejaviť lásku vášmu partnerovi, aby bol šťastný?

MENINY MÁ DNES KAMIL

Pôvod mena z latinského Camillus, čo znamená chrámový sluha.

Muž plný originálnych nápadov, ideí a túžob. Avšak nie každý človek, ktorý má plno snov má aj odhodlanie bojovať pre ne, ale práve Kamilovi nechýba odhodlanie. Ide si za svojimi cieľmi, za svojimi snami. Je plný energie, ktorú by mohol rozdávať svojmu okoliu. Má okolo seba stálych priateľov, ktorých si váži pre všetko, čo pre neho spravili. V živote ho čaká mnoho úspechov, prekážky bude hravo zvládať. Mal by sa avšak venovať, nie len kariére, ale aj športu, pretože má veľké dispozície, že bude obéznym.

V citovej oblasti v mladosti býva prieberčivý. Má vysoké nároky, preto mu málo ktorá priateľka vyhovie. Ak, bude pridlho vyberať, môže sa stať, že skončí po boku ženy, ktorá bude držať nad ním mocnú ruku. Stane sa z neho „podpapučiar“. Takýto muž, ktorý miluje slobodu a skončí v rukách panovačnej ženy, môže nakoniec hľadať útechu v „tekutých“ milenkách, ako informuje portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie