štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaTakto sa NIKDY nefoťte!

Takto sa NIKDY nefoťte!

Z takýchto obrázkov odborníkom na bezpečnosť dopravy doslova tuhne krv v žilách a vstávajú vlasy dupkom. Súhlasia s tým, že je to možno pohodlne, určite štýlové a pekné, ale keď zistíte, aké je to nebezpečné, určite to robiť nebudete.

Dôvera voči tvojmu vodičovi môže byť veľká, no spoliehať sa na ňu nedá. Veď chybu môže urobiť aj vodič, ktorý ide oproti vám, prípadne pred vami.

Práve to miesto, kde máte tak elegantne vyložené nôžky je miesto, odkiaľ v prípade nehody vystrelí airbag. Ak poznáte pocit bolesti, keď sa snažíte pri vystretých kolenách dotknúť špičiek prstov na nohách, tak v momente bolesti skrátka prestanete.

Lenže airbag sa nezastaví. Šľachy a väzy potrhá, dokonca môže polámať kosti. „Čo je hlavné – katapultuje kolená priamo do tváre. Tie môžu zlomiť nos, vybiť zuby, rozdrviť sánku a keď máte naozaj smolu, nasmeruje vám ich na hruď,“ šokuje stránka, ktorá sa zameriava na bezpečnosť na českých cestách. A je úplne jedno, či idete mestom „tridsiatkou“, alebo si to vaše auto šinie takmer stovkou mimo mesta.

Zdroj: Facebook

Stojí to za vaše pohodlie? Ak by si normálne sedela, vyjdeš z auta možno maximálne s odreninami. Ak už sú hlúpe tie dievčatá, rozum by mal mať vodič – urob si sexy foto a pohnem sa, až keď si sadneš normálne…

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie