štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Prekonáte nejednu prekážku – myšlienkovo s Merkúrom, čo do vnútornej sily – s Marsom. Jupiter vás podrží v materiálnej sfére, takže aj pri menšom hazarde sa nemusíte obávať, že by ste prerobili alebo nesprávne investovali. Najmä myslite a nenechajte sa ovplyvňovať emóciami. Tie si nechajte pre milovanú osobu, ktorá vám dá, čo budete chcieť.

BÝK

Veľa prepálenej energie Slnka bude treba nejakým spôsobom eliminovať, inak hrozí, že budete zbytočne podráždení, nervózni alebo nespokojní celkom so všetkým. Samostatnosť vám je vlastná, no Urán ju ešte zvýši, preto si vyberte najlepšie šport, zbavte sa nepríjemnej energie a Neptún napovie, ako vysvetliť kolegom i známym úsečné odpovede či podráždené reakcie.

BLÍŽENCI

Jemnosť a nežnosť Luny vás posunie k charitatívnej činnosti, zistíte, že je všetko trochu iné, ako ste si mysleli, no samostatnosť Uránu vás ochráni pred nesprávnym míňaním peňazí. Jupiter bude zvádzať k zlým finančným investíciám, nuž odolajte, a buďte na chvíľu hluchí. Okrem toho sa venujte niektorej svojej záľube či športovej aktivite, tak si udržíte pevné zdravie.

RAK

Nebudete najlepšie reagovať na výčiny chaotickej Luny, možno neodoláte a s niekým sa i šťavnato pohádate. Podobne naladené Pluto vás v tom významne podporí. Mars so svojou zdravou priebojnosťou to však v pravej chvíli zastaví a vašu pozornosť upriami celkom iným smerom. Možno sa napokon na všetkom dobre zasmejete. Prospeje vám rozhovor s partnerkou či partnerom.

LEV

Konflliktnosť nasrdeného Marsu zastaví len usmievavá a tvorivá Venuša. Zistíte, že si netreba kaziť náladu kvôli nezodpovedným ľuďom a tým, ktorí stále nespoznali zmysel hodiniek. Uvedomte si svoje priority a ak ste aj na dovolenke, využite všetko preto, aby ste nepríjemnosti otočili na humor a užili si čo najviac toho pekného a príjemného. Vaša rodina to ocení.

PANNA

Využijete láskavosť a šarm Venuše, nájdete spôsob, ako sa zbaviť neurózy Marsu, ako sa nechať viesť Neptúnom a získať viac rešpektu a možno aj oddanosti niektorého kolegu či priateľa. Určite si prečítajte dobrú knihu, niečo namaľujte, zaranžujte, prídete nielen na lepšie myšlienky, ale aj na krajšie nápady. Niečo vás možno prekvapí, ale pôjde o príjemné prekvapenie.

VÁHY

Venuša vás poteší láskavosťou, Urán zvýrazní samostatné konanie a originálne myslenie. Zdá sa, že urobíte na svoje okolie dobrý dojem a vyhnete sa aj nesprávnym krokom, do ktorých vás bude nútiť Pluto. Na jednej strane veľa získate, no na strane druhej, niečo môžete aj stratiť. Všetko bude závisieť od vašej vôle a pedantnosti. Dôverujte, ale preverujte.

ŠKORPIÓN

Našťastie budete mať dostatok energie a vnútornej sily na to, aby ste si poradili s klamstvami Luny. Okoliu dáte najavo, že ste osobnosť a nikto vás nebude vodiť za nos. Merkúr s Venušou budú dostatočnou inšpiráciou nápadov a dizajnu takže všeličo zariadite a vybavíte svojrázne a zaujímavo. V citovej oblasti prekonáte sami seba, no uvedomte si, že snažiť sa musí aj tá druhá strana.

STRELEC

Opatrne narábajte s financiami, pretože Jupiter bude raz prajný, potom zase nespoľahlivý. Všímajte si všetko, čo bude mať pre vás nejakú cenu. Premyslite si, čo a ako chcete a potom sa do toho iba pustite. Vhodný bude aj šport na posilnenie kondície. Nezabudnite piť dostatok vody, to znamená viac ako obyčajne. S neznámymi ľuďmi jednajte diplomaticky a s odstupom.

KOZOROŽEC

Vašou silou bude Merkúr so svojimi nádhernými, hlbokými myšlienkami, ktoré sú jednak bohatou inšpiráciou, jednak povzbudením k ochote zabojovať za tie hodnoty, ktoré sú vám sväté. Vyhnite sa pochybnostiam o svojich rozhodnutiach, veď za chrbtom vám svieti perfektný strážca, Jupiter a ten vás bude včas varovať pred možnými pochybeniami.

VODNÁR

Možno si budete od rána hľadať svoje miesto, nechajte sa viesť Venušou a slobodomyseľným Uránom, potom ho nájdete rýchlejšie ako ktokoľvek iný. Budete neskutočne šikovní v riešení hádok rôzneho druhu, v nachádzaní stredu a harmónie tam, kde si ju kolegovia či priatelia totálne rozhádzali. Vaše osobné vzťahy sa veľmi zlepšia, konečne vás blízki normálne pochopia.

RYBY

Na nič nechoďte násilne, teda „za každú cenu“. Uvedomte si svoju vlastnú vnútornú silu, šarm, s ktorým dokážete odzbrojiť, veď takto dosiahnete oveľa viac. Nechajte sa viesť slobodnou mysľou Uránu, oporou bude aj sympatický Jupiter. Možno svet nezmeníte, ale isto sa vám podarí vytvoriť niečo krásne, čím potešíte svojich blízkych a dosiahnete, čo budete potrebovať.

DNES MÁ MENINY KAMILA

Pôvod mena je z latinského Camillus, čo znamená chrámový sluha.

Priemerná žena s množstvom energie. Každý deň žije naplno, ako keby to mal byť jej posledný. Svojou energickosťou zvláda každodenný stres bez problémov. Nikdy nemyslí len na seba, pomôže a poradí ochotne, pretože pomáhať druhým ju robí šťastnou. Priatelia majú v nej veľkú oporu. Je ideálnym vzorom dobrosrdečnej a láskavej ženy.

Ona, len svojou prítomnosťou v miestnosti, dodáva svojmu okoliu mnoho energie a chuť bojovať za lepšiu budúcnosť, ako uvádza portál kvety.sk.

Obrovská životná prehra, môže však túto ženu zmeniť na nepoznanie. Stane sa nespoľahlivou a náladovou osobou, ktorá sa nebude zaujímať o nič, ani len o svoju budúcnosť. Pretvárkou a osobným šarmom bude riešiť svoje problémy. V prípade nezhôd sa bude skrývať za iných a vzdávať sa zodpovednosti. Aby sa takému to stavu vyhla, mala by si nájsť partnera so silnou osobnosťou a trpezlivosťou.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie