štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Zrejme budete pracovať na plné obrátky, Saturn bude bdieť nad zodpovednosťou a čestnosťou, Jupiter dozrie, aby všetko prebiehalo korektne, a tiež vo vás prospech. Venuša poskytne neodolateľný šarm, a tak sa nemusíte obávať, že by ste niekde v niečom pohoreli. Myslite však i na svoje súkromie, na svojich blízkych, ktorí tiež budú od vás niečo chcieť.

BÝK

Budete mať pocit, že nejaká neznáma sila hrá proti vám. Pocítite tlaky manipulatívneho Pluta robiť niečo nedomyslené, nezrelé. Zhlboka sa nadýchnite a vydýchnite. Keď sa trochu hlava schladila, premýšľajte o plusoch a mínusoch, až potom zvoľte, čo prijmete a čo odmietnete. V najhoršej chvíli zaberie pozitívna energia Jupitera, takže všetko zvládnete.

BLÍŽENCI

Riaďte sa intuíciou a tiež inšpiráciami Venuše, najmä, keď do vás začne rýpať Pluto a v mysli sa vám objavia nejaké scestné nápady. Lepšie sa k vám hodí nežná Luna, nie nepríjemnosti spôsobené Marsom. Isto všeličo zvládnete a posuniete správnym smerom. Vyhnite sa pochybnostiam o tom, čo považujete za správne, skomplikovali by ste si život. Dariť sa bude vo vzťahoch.

RAK

Samostatnosť podporí Urán, a tak dosiahnete všeličo pozitívne, na čom budete pracovať. Držte sa dôslednosti Merkúra v rámci bohatých myšlienok, nápady si zapisujte, neskôr sa veľmi zídu a na nič nezabudnete. Neptún veľkou mierou prispeje k náprave niektorých dôležitých, ale momentálne zastretých vzťahov. Vašu ústretovosť ocení najmä polovička a rodina.

LEV

Silu Marsu evidentne využijete na zdravé usmernenie niektorých vzťahov či kolegiálnych alebo súkromných. Naberiete odvahu a vysvetlíte, čo vám kde prekáža, čo ste ochotní urobiť z vašej strany, a čo očakávate zo strany druhej. Neptún s Venušou sa postarajú, aby to všetky strany správne pochopili a nikde nenastala nejaká ďalšia nevysvetlená záležitosť.

PANNA

Vaša jemnosť a vnútorná krása Luny vás spolu so silou Marsu posunú k niečomu zaujímavému. Získate nových priateľov, možno i nové možnosti, v nejednej záležitosti sa vám urobí jasno. Zlepšia sa i niektoré vzťahy, dokonca získate nových známych, ktorí si vás budú vážiť. Budete originálni a tvoriví, o to sa postarajú Neptún a Pluto. Večer si urobte čas na dobrú knihu.

VÁHY

V obchodných záležitostiach vám pomôže priebojnosť Marsu, výrečnosťou Merkúra sa nenecháte nijako a ničím ovplyvniť, čo bude na jednej strane dobré, ale na tej druhej by ste mohli svoje ciele porovnať aj s inšpiratívnou ponukou Venuše, a tak rýchlo zistíte, či ste na dobrej ceste alebo nie. V každom prípade dajte na svoju intuíciu a na svoju vnútornú múdrosť.

ŠKORPIÓN

V obchodných záležitostiach vám pomôže priebojnosť Marsu, výrečnosťou Merkúra sa nenecháte nijako a ničím ovplyvniť, čo bude na jednej strane dobré, ale na tej druhej by ste mohli svoje ciele porovnať aj s inšpiratívnou ponukou Venuše, a tak rýchlo zistíte, či ste na dobrej ceste alebo nie. V každom prípade dajte na svoju intuíciu a na svoju vnútornú múdrosť.

STRELEC

Zastavte sa na chvíľu a započúvajte sa do šepotu jemnej Luny, ktorá vám bude ukazovať pomerne veľa lásky a skutočného priateľstva. Urán sa bude snažiť niekde niečo naštrbiť, prinajmenšom, aby ste sa prejavili ako svojhlaví egoisti, ale pri troche sebaovládania to zvládnete aj sami. Držte sa svojej rodiny, večer sa uvoľnite v dobrej spoločnosti, zatancujte si.

KOZOROŽEC

Ak ste sa rozhodli pre zaujímavé zmeny, čo-to dotvorí aj Pluto, a tak budete so sebou spokojní. Merkúr podrží vaše vyjadrovanie náročných myšlienok, i tu si získate okruh ľudí, ktorých mimoriadne zaujmete. Dá sa povedať, že v práci budete vynikať originálnymi nápadmi, v súkromí atraktívnymi návrhmi, ako prepojiť niekoľko zaujímavých aktivít, užiť si a vidieť čo najviac.

VODNÁR

Keď aj prepadnete niektorému sebaklamu Luny, Jupiter vás svojou šťastnou rukou z toho rýchlo vyvedie. Ak by ste aj uverili niektorej podsunutej klebete a chaotickému Uránu, rýchlo sa z toho dostanete a zjednáte si poriadok. Nebude vám chýbať neodolateľný úsmev a snaha polichotiť iným najmä vtedy, keď vycítite, že z toho niečo malé získate.

RYBY

Sily budete mať dosť, teda ak v niektorom športe súťažíte, počítajte s Marsom, ale aj s presným Saturnom. O estetiku pohybov sa postará krásna Venuša, o kvalitu celku zase Jupiter. Zaujímavé budú stretnutia s priateľmi, ale niekde i s príbuznými, najmä ak ste ich dlhšie nevideli. Ak ste na dovolenke, zaujmete domorodcov, získate v niektorých nových dobrých priateľov.

DNES MÁ MENINY DUŠANA

Meno Dušana je srbského pôvodu.

Žena s týmto menom je v živote šťastná, rozdáva okolo seba radosť a má na všetko pozitívny pohľad. Pre priateľov je ako „klbko“ dobrej nálady a smiechu. Vždy sa nechá rada vidieť, ako informuje portál kvety.sk.

V profesijnej oblasti býva úspešná. Svoje názory dokáže presadiť, ale tiež si dokáže priznať chybu. Nepatrí medzi ľudí, ktorí si budú stáť za svojím názor stoj, čo stoj. Nechá si poradiť a vysvetliť.

V súkromnom živote je to s ňou už ťažšie. Nad partnerom potrebuje mať pevnú ruku a posledné slovo. Často sa zachová sebecky a egoisticky, no ona si to zjavne ani neuvedomuje. Pre svoju rodinu a blízkych chce to najlepšie. Svojou nápaditosťou ich zakaždým prekvapí a vždy si nejaké tajomstvo necháva v zálohe.

Typickou farbou  tohto mena je oranžová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie