štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Malo by sa vám začať konečne lepšie dariť. Predchádzajúce obdobie vodného Raka nebolo asi veľmi pozitívne pre vás, búrlivých ohnivákov. Prehodnoťte si ale uplynulé dni a vyvoďte si z nich závery. Múdry človek sa poučí zo svojich negatívnejších skúsenosti. Hlúpy bude na nich nadávať a hľadať chyby len u tých druhých. Venujte sa svojim koníčkom a deťom, veď sú prázdniny. Voľní majú veľkú nádej stretnúť vytúženého partnera.

BÝK

Môžete mať problémy vo vzťahoch i v práci, či pri adrenalínovom športovaní. Zajtrajší vstup Slnka do ohnivého Leva berte ako výzvu, aby ste robili niečo so svojim vzťahom k rodine. Niekedy pomôže malá rekapitulácia minulosti, kedy zájdeme v spomienkach do detstva. Ak máte to šťastie, že sa o svojom detstve môžete autenticky porozprávať s rodinou, urobte to. Staré krivdy, na ktoré si spomeniete skúste brať ako lekcie života. Odpustite tým, ktorí vám ublížili.

BLÍŽENCI

Niekedy človek môže pociťovať osamelosť, i keď je medzi ľuďmi. Treba tomu porozumieť prečo. Zapisujte si vaše sny i pocity počas dňa, aj keď sa vám budú zdať čudné. Neskôr ich využijete pre svoje blaho. Neodporúčam pretriasať svoje súkromie na verejnosti. Napríklad, ak ste práve na dovolenke. Na doskách, ktoré znamenajú svet čiže v divadle, to môže byť zábavné, ale v skutočnosti to tak nie je.

RAK

Nalaďte sa na pozitívnu strunu hneď ráno. Skúste možné problémy riešiť s ľahkosťou a bez hystérie. Energie máte dosť, načerpali ste si ju počas pôsobenia Slnka vo vašom znamení. Večer si pustite dobrý cestopisný film, ak práve nie ste akurát na dovolenke v zahraničí. Doprajte si obľúbený osviežujúci nápoj a zahoďte starosti za hlavu. Dobre však padne aj posedenie pri hudbe a tanec.

LEV

A je to tu! Slnko doobeda vstupuje k vám. Začína váš nový rok. Dajte svetu pocítiť, kto ste! Samozrejme nie s pýchou, ale takým spôsobom, že urobíte niečo dobré i pre ostatných. Všetkým Levom by sa malo dariť v komunikácii, či už v slovnom prejave alebo písomnom. Píšte maily, vybavujte veci na úradoch! Nezabúdajte pri tom na svoj vrodený šarm. Majestátnosť dajte trochu bokom, aby ste úradníkov neprovokovali.

PANNA

Stiahnite sa do úzadia. Nikto vám neradí, že máte sedieť len doma, keď je obdobie dovoleniek. Keďže zajtra vstupuje Slnko všeobecne do vášho domu podvedomia, buďte viacej duchaprítomní. Na to sa potrebujete upokojiť krátkou meditáciou, a to denne. Najlepšie skoro ráno alebo večer, podľa toho, či ste škovránkovia alebo sovy. Škodlivé pre vás bude, ak sa budete vŕtať v krivdách z detstva. Vznikli však dávno! Ako deti ste to brali inak, teraz ste dospelí.

VÁHY

Pokiaľ ste sa uplynulý mesiac držali, od teraz budete žať úspechy. Kariéra by sa mala začať naplňovať podľa vašich snov. Venujte pozornosť aj svojim priateľom. Tých si vyberáme, na rozdiel od iných skupín. Možno práve prehodnotíte niektorých kolegov, a prídete na to, že sa s nimi chcete viacej skamarátiť. Pokiaľ vaše pracovisko organizuje niektorý z blízkych víkendov pobyt na chate či pri vode, skúste tam ísť aj vy.

ŠKORPIÓN

Kto sa bojí nech nechodí do lesa! To nie je váš prípad, lebo Škorpióni sú dosť odvážni. Poučiť sa ale z postavenia hviezd môžete. Slnko zajtra vchádza do Leva, i Merkúr je v tomto znamení. Preto si dávajte pozor na to, čo kde a ako hovoríte. Jedná sa teraz hlavne o spoločenskú prestíž, treba si hľadieť aj na svoju povesť. Tá bude teraz pod drobnohľadom. Niečo vás bude tlačiť dopredu aj v kariére. Na druhej strane treba ostať samým sebou.

STRELEC

Neradi sa nudíte, máte to vo svojej charakteristike. Zajtra vám začína priaznivé obdobie. Nárast pozitívnej energie zo Slnka pocítia najprv Strelci narodení v prvej dekáde. Postupne sa venujte sa vašim obľúbeným činnostiam, cestovaniu, vzdelávaniu a obľúbeným zvieratám. Tieto dva dni sa však nerozbiehajte hneď za dobrodružstvom, ale sledujte svoje pocity k okoliu. Vaše zvyky či aj zlozvyky z minulosti vás budú ovplyvňovať.

KOZOROŽEC

Nejaké menšie zmeny a krátkodobé cesty sú na obzore. Zemské znamenie, akým ste aj vy, sa vie postaviť k problémom rozumne a realisticky. Využite túto vlastnosť i teraz, v tomto dovolenkovom období. Nezabudnite sa preto venovať svojmu partnerovi. Kedy ste mu naposledy povedali, že ste radi, že ho máte pri sebe? Zájdite si na nejakú kultúrnu akciu, alebo si ju spoločne naplánujte. Z plánovania sa človek tiež vie tešiť.

VODNÁR

Objektivita je to, na čo sa máte teraz zamerať. Opozícia Merkúra a od zajtra i Slnka na vaše znamenie, stimuluje nielen myslenie, ale možné sú hádky s okolím. Skúste nebyť zaslepení svojou pravdou i egom. Má ho každý, len si ho treba strážiť, aby človeka neprerástlo. Nešite nič horúcou ihlou, vyčkajte s novými činnosťami, pokým sa dobre neporadíte s odborníkom či úprimným priateľom.

RYBY

Počúvajte vaše srdce a vnímajte pocity, ktoré k vám budú prichádzať. Prichádzajúce obdobie Leva vám bude preverovať vaše zdravie a prácu. Naplánujte si pokojné chvíle, aby ste veľa dobrého stihli. Človek, ktorý je v harmónii sám so sebou, priťahuje skôr šťastné zážitky ako nepríjemné. Nezabúdajte na denný pohyb a pobyt v prírode! Naša matka Zem nás všetkých miluje, bez rozdielu, preto si ju vážme.

DNES MÁ MENINY MAGDALÉNA

Pôvod mena je z hebrejského Magdala, čo znamená veža.

Magdalénka nepatrí medzi prispôsobivé typy žien, aspoň ako uvádza portál kvety.sk. Má rýchle reakcie, je emotívna a cholerická. V kolektíve je priamočiara a úprimná. Neraz má zásluhu na tom, že niekoho slovne urazí. Nič si z toho nerobí. Rovnako ľahkovážne pristupuje k štúdiu. Ona má totiž inú predstavu o svojom živote. Obdivuje všetko čo je krásne, oslnivé a veľkolepé. Na jednej strane túži po prepychu a uznaní, ale na druhej strane nikdy nič pre to nerobí, aby to dosiahla.

A keby sa trošku viac posnažila, mohla by byť z nej aj lekárka.

V citovom živote sa prejavuje ako citlivá bytosť. Túži po láske ako z románu. Je dosť závistlivá, pokiaľ má niekto to, čo ona nemá, dokáže pekne znepríjemniť život svojmu okoliu. Pyšná, plná intuície a pôvabu, získa partnerovu dušu, inokedy telo alebo majetok.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Osobnosť: Tá, čo zvažuje a odhaduje.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie