štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Osobné planéty máte celkom dobre postavené. Mesiac je do pol štvrtej vo vzdušnom Vodnárovi, Merkúr v Levovi, kde je už aj Slnko. Nakupujte, cestujte a objavujte nové. Pokiaľ ste si chceli zaobstarať niečo pekné do bytu, urobte tak teraz. Radosť vám urobí aj voňavá prírodná kozmetika alebo niečo na seba. Pokiaľ si kúpite toho viacej, nezabudnite niečo staré vyhodiť. Svojho elánu sa naďalej nevzdávajte.

BÝK

Dajte si pozor na zlodejov a podvodníkov. Nebojte sa, nechcem vám prorokovať nepríjemnosti. Naopak, svojimi bohatými skúsenosťami, rozhľadenosťou a opatrnosťou môžete pomôcť aj niekomu inému. Pokiaľ ostanete doma, vybavte si nejaké telefonáty. Samozrejme s tým, že sa nenecháte vyprovokovať k opozičným hádkam. Rozhovory smerujte ku konsenzu. Ako? Tým, že budete na neho intenzívne myslieť.

BLÍŽENCI

Optimizmus, ktorý je vo vás, vydajte zo seba von. Mnohí ľudia ho potrebujú a vy máte dosť síl na to, aby ste im ho dodali. Pomôžete tak aj iným k naladeniu sa na pozitíva života. Dariť by sa malo nákupom, ale neplatí to pre všetky znamenia. Pre vás áno, lebo ste teraz obozretní. Ak vás však bude niečo pokúšať, aby ste riskovali, nerobte to. Mohli by ste naraziť na nepríjemnosti.

RAK

Všímajte si svoj spôsob života, i to ako sa vy pohybujete medzi ľuďmi ako človek. Rozpustite svoje zábrany v styku s inými jedincami. Veď sa učíme jeden od druhého. V tomto období ste pre druhých aj vy dôležití, hoci odišlo Slnko včera od vás. Buďte aj naďalej sami sebou a naučte to aj druhých. Treba však zachovať vo všetkom správnu mieru.

LEV

Zachádzajte so svojou energiou vedome a zodpovedne. Obzvlášť sa nezahrávajte s ohňom, hlavne v oblasti, kde chcete na novo fungovať. Mesiac je totiž pre vás do pol štvrtej poobede v nepriaznivom postavení. Vplýva negatívne nielen na vašu domácnosť, ale ako vieme, má vplyv všeobecne na náladu človeka a prejav jeho emócií. Neurobte preto niečo, čo by vás neskôr poriadne mrzelo.

PANNA

Buďte láskaví na svojich blízkych. Dajte im vedieť, že ich máte radi. Počas týchto dní sa môžete spolu vybrať na výlet trebárs na dedinu. Vidiek má svoje čaro. Možno mu podľahnete a prespíte v prenajatej izbietke a ráno sa vyberiete do lesa, kde si všimnete veci, ktoré ste doteraz nevideli. Malé prekvapenia dávkované po dúškoch robia príjemné ovzdušie medzi blízkymi.

VÁHY

Ak vás chytila melanchólia či na druhej strane zlosť, uvedomte si, že je možno čas vystúpiť na druhý breh. Rozmýšľate, či ste dobre urobili, že ste sa vydali na cestu. Obzrite sa na chvíľu dozadu, ale nerobte to dlho. Rozlúčka s minulosťou vyvoláva väčšinou smútok, ale potom si uvedomíte, že tá hora pred vami je preto tmavá, lebo je ešte ďaleko. Časom sa vyjasní do pekných farieb.

ŠKORPIÓN

Dajte si ráno pozor na slová, ktoré z vás idú. Práve tie, by mali byť premyslené. Nepodľahnite tiež nutkaniu klamať. Priznajme si, každého to občas prepadne, zľahčiť si život čo len malinkým klamstvom. Na druhej strane, ak sa uchýlite v nepríjemnej situácii k mantrám či modlitbe, má to veľkú silu. Ak budú vaše slová či myšlienky naozaj úprimné, budú iste vyslyšané. Inšpiráciu nájdete aj na našom webe, len si treba poklikať.

STRELEC

Pochybovanie či všetko zvládneme, čo sme si predsavzali, prebleskne každému občas mysľou. O vás však nepochybujem, lebo máte vo všetkom svoj rozum. Merkúr, posol bohov, vám teraz pomáha, lebo je v Levovi. Tam, kde druhí melú z posledného, vy chytáte druhý dych. Ak máte chuť, pomôžte kamarátom s nákupom vecí do domácnosti. Malá poznámka: nevnucujte sa, ak nebudú nadšení, že im chcete pomôcť.

KOZOROŽEC

Duševná očista pomôže aj vášmu fyzickému telu. Večer už po šiestej nejedzte. Dokončite každú prácu. Večer budete zaspávať spokojne a aj vy si všímajte, čo vám sen nového prinesie. Slnko už včera odišlo z Raka, čo je pre vás priaznivá výzva, aby ste si vyriešili konečne záležitosti v partnerstve k spokojnosti. Nezabúdajte aj na jeho intímnu stránku, v dnešnej uponáhľanej dobe je to bežné.

VODNÁR

Vaši blízki, ktorí vás dobre poznajú, vedia, že ste niekoľko krokov vpredu, pred nami ostatnými. Je vhodné plánovať, ale vytýčte si len jeden hlavný cieľ. Mesiac je pre vás priaznivo postavený, ale pod jeho vplyvom sme niekedy rozptýlení, a tak situáciu v ktorej sme, hodnotíme plytko. Keďže je už Slnko v opozičnom Levovi, urobte si zodpovedne plán na ďalších pár týždňov, a to hlavne v oblasti partnerstva.

RYBY

Sú veci, ktoré si máme chrániť. Sme to my sami, náš duchovný svet. Vo sne ideme do iných svetov. Ráno si pamätáme len to, čo máme vedieť, ale aj to skoro zabudneme. Preto majte pri posteli blok s ceruzkou a zapíšte si svoje dojmy ešte po ležiačky, hoci aj za tmy. Ráno to rozlúštite, nebojte sa. Postupne sa vám z toho naskladá príbeh či pomoc zhora len pre vás. Nenechajte sa znechutiť, ak vám niekto povie, že je to hlúposť.

DNES MÁ MENINY OĽGA

Pôvod pomerne obľúbeného mena Oľga je ruský. Má význam zdravý, šťastný.

Je to meno bojovníčok s odolnou, pomerne tvrdou povahou. Zvyčajne je príliš emotívna, športovo založená a v každej situácii vynaliezavá. Občas má problémy sama so sebou. Jej reakcie bývajú prehnaného charakteru, v hĺbke jej vnútra tyká časovaná bomba, ktorá vie bez varovania vybuchnúť. Býva materialistický založená, rada by vlastnila všetko. Správa sa ako škrečok, ktorý si robí zásoby, tak aj ona si všetko zvykne „škrečkovať“ hoci je zjavné, že to nepotrebuje, tak aj napriek tomu si pre istotu odloží staré šperky, či škatuľky. Je mimoriadne cieľavedomá a čo si zaumieni, to chce aj v živote dosiahnuť. V názoroch si až tak istá nebýva. Ľahko sa nechá zlou cestou, býva dôverčivá. No napriek tomu vytrvalo bojuje za to, aby ju muži pokladali za seberovnú. Oľga obľubuje všetky povolania, v ktorých je potrebné bojovať. Uplatnenie nájde ako policajtka, lekárka alebo vojačka. Má jedinečný pocit zodpovednosti a zmysel pre velenie. Aj v citovej oblasti potrebuje veliť a panovať. Potreba mať všetko pod kontrolou jej neraz prinesie hádky a spory v rodine, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je červená.

Osobnosť: Tá, čo útočí.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie