štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityNeminulo to ani nás: Ako vešiate toaletný papier?

Neminulo to ani nás: Ako vešiate toaletný papier?

Ľudí po celom svete rozdeľuje aj táto otázka. Jedni toaletný papier na držiak ukladajú tak, že jeho koniec visí z vonkajšej, iní z vnútornej strany. Sú aj takí, ktorí to, kde sa dá, naprávajú podľa svojho vkusu. Nie, my vás tu nejdeme presviedčať, ktorý „tábor“ má pravdu, my vás ideme presvedčiť o tom, že aj toto o nás niečo prezradí. Aj keď samozrejme nič neplatí na úplne všetkých…

Štúdiu na 2-tisícoch ľudí vykonala Dr. Gilda Carle. Podľa nej to, ako ukladáme svoj toaletný papier, o nás skutočne veľa prezrádza.

Ak koniec visí z vonkajšej strany…

Tento spôsob je podľa Carlovej väčšinový. Hovorí to o nás, že sme dominantný človek so silnou osobnosťou a zmyslom pre disciplínu.

Zdroj: Pixabay.com

Ak koniec visí z vnútornej strany…

Podľa Carle to o nás hovorí, že sme pravdepodobne skôr introvertnejšej povahy. Sme spoľahliví a vystačíme si s pár priateľmi.

Zdroj: Pixabay.com

Je vám to jedno?

Gilda Carle pri svojej štúdii objavila aj pár jedincov, ktorým je to jedno. Skrátka papier zavesia a nestarajú sa, na ktorej strane je jeho koniec. Svedčí to o nich, že sú prispôsobiví a nekonfliktní, často vraj bývajú trpezliví a citliví.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie