štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

V tomto období máte šancu ísť viac do hĺbky svojej duše. Mesiac v Rybách praje terapiám v psychologickej oblasti, meditáciám i štúdiu seba samého, napríklad cez svoje reakcie k okoliu. Niekedy sa človek čuduje, čoho je schopný. Ak vás práve oslovuje nejaká kniha či letáčik s prednáškou, choďte, čítajte a počúvajte! Dobrá rada: buďte v neznámom prostredí najprv pozorovateľom. Či si nové pojmy zvnútorníte v sebe, je len na vás!

BÝK

Začalo vám kritickejšie obdobie. Býk s Levom, ktorý teraz vládne, tvoria spolu kvadratický uhol. Týka sa to hlavne Býkov, narodených začiatkom znamenia. Postupne to budú vnímať aj ostatní. Skúste viac dbať na plnenie svojich predsavzatí, a hlavne si verte. Možno budete musieť obhajovať svoj názor na určitú vec. Dokážete to! Hlavne, ak ste presvedčení, že je to správna vec. Teraz si o tom môžete pohovoriť s priateľmi.

BLÍŽENCI

Neberte veci príliš osobne. Máte asi dojem, že vám nič nevychádza, a to hlavne v láske? Vyjdite z mútnych vôd sebaľútosti a pozrite sa najprv na seba! Čo ponúkate svojim blížnym? Výčitky, neslobodu či neuskutočniteľné očakávania? Múdry človek vie, že človek nie je šťastný naozaj vtedy, keď mu je dobre, ale vtedy, ak sa stáva on sám dobrým, a pritom dá vnútornú i vonkajšiu slobodu ostatným.

RAK

Mesiac je vašim patrónom. Teraz tvorí ten správny a pozitívny uhol na vaše znamenie. Čo by ste viac chceli? Ak vám vaša hlavná hviezda praje, aby ste boli spokojní, ostatné musíte urobiť vy sami. Zhodnoťte podrobne svoje plány, ktoré ste si dali v čase vašich narodenín, a pustite sa do ich plnenia s veľkou chuťou! Napravte to, čo bolo chybné vo vašom konaní v minulom roku. Povedzte si, že tentoraz to pôjde ako po masle!

LEV

Chce to zmenu, cítite to už v kostiach. Mesiac je vo vašom dome transformácie a Slnko u vás. Pre vás je to upozornenie, aby ste nepodľahli náladovosti a neukázali svetu váš inokedy noblesný oheň v negatívnejšom svetle. Protirečenia a pochybnosti, či ideme po správnej ceste, sú v každom z nás. Zrno od pliev oddelíte pokojným zhodnotením, čo ste v predošlom roku dokázali a kde ste urobili chyby. Týka sa to hlavne Levov, ktorí majú v tomto týždni narodeniny.

PANNA

Ľudová múdrosť vraví, že nikdy nebolo tak, aby nemohlo byť ešte horšie. Pokiaľ cítite, nepokoj, smútok či dokonca strach, hľadajte útechu v prírode. Nezaškodí byť aspoň chvíľu osamote a počúvať svoje srdce. Hovorí k nám stále, len my ho nepočúvame. Ak je tu niečo, čoho sa bojíte, práve teraz, je vhodná chvíľa to nebojácne vysloviť. Nemusíte ísť s tým na nejaké fórum. Stačí, že ste si to už konečne uvedomili vy sami! Bude aj lepšie!

VÁHY

Urobte si plodný deň. Zamerajte sa na štúdium odbornej literatúry a nezaškodí si pohovoriť s priateľom o vašom vzťahu. Tentoraz môžete mať sklony všetko zajedať. Skúste jesť doobeda len ovocie alebo piť ovocné šťavy. Na obed môže byť zelenina s bielkovinou, olovrant malý chlebíček a večer namiesto sedenia pred obrazovkou, prechádzka parkom či lesom. Keďže je leto, môžete si ísť aj zaplávať k rieke. Voda zmyje všetku negatívnu energiu.

ŠKORPIÓN

Máte teraz veľký energetický potenciál. Znamená to aj fakt, aby ste si dávali pozor na skoro až nekontrolovateľné výbuchy energií. Tok energie radšej využite na tvrdú prácu, na ktorú ste inokedy nemali dosť sily. Výzvou vám bude nárast práce, ale tým aj možné povýšenie v kariére. Nezabudnite aj tak pri tom všetkom oddychovať. V horúčavách trpí celé telo a hlavne naše neúnavné srdce.

STRELEC

Mesiac je v kvadráte na vaše znamenie. Ak sa práve teraz stretnete napríklad s bezcitnosťou okolia, treba sa zamyslieť nad tým, či slová, ktoré prichádzajú na vašu osobu, nie sú aspoň z časti pravdivé. Vaše znamenie má rado dobrodružstvo, veselosť a dobré jedlo. Život je však občas i tvrdý. Negatívnejšie vyžarovanie Mesiaca počas dňa je skúškou, ktorou máte prejsť! O vás nepochybujem, že prejdete na výbornú!

KOZOROŽEC

Luna je vo vode, a to v Rybách. Ak si v niečom neveríte a nevychádzajú vám presne plány, prečo sa neporadíte s odborníkom? Možno vám pomôže urobiť poslednú bodku za minulosťou, v ktorej sa niekedy tak radi vŕtate. Je aj čas splniť si svoje dlžoby voči druhým. Nemyslím tým len peniaze. Nebojte sa pravdy, ak ju už viete, vyneste ju na svetlo. Bude to najprv možno bolestivé, ale nakoniec vám odpadne ťažký balvan z hrude.

VODNÁR

Pite dosť tekutín, nielen kvôli tomu že je horúco, ale nech sa vám prepáchnu obličky. Z duchovného hľadiska sa v nich odrážajú naše vzťahy. Znamenie Leva, v ktorom je už Slnko, tvorí s vašim znamením kvadrát. Je to uhol, ktorý vyvoláva v človeku výzvy, skúšky či rôzne krízy, ktoré ho majú posunúť niekam inam, aby nestagnoval na jednom mieste. Tentoraz to môže byť skúška v spomínaných vzťahoch.

RYBY

Úprimnosť k sebe samému, to chce poriadnu dávku odvahy. Návratom Luny do znamenia, v ktorom sa narodil človek, začínajú pre neho malé narodeniny. Práve také obdobie môžete teraz prežívať. Pozorovať a vnímať svoje nálady a prípadné výbuchy nadšenia či smútku počas prechodu Mesiaca všetkými znameniami, nám pomáha aj pri výbere termínov dôležitých stretnutí. Skúste byť k sebe pravdiví. Priznajte si svoj vzťah k sebe samému práve teraz.

DNES MÁ MENINY VLADIMÍR

Meno Vladimír je slovanského pôvodu s významom vládni svetu.

Vladimíra počas jeho života postretne množstvo zmätku a chaosu. V každej situácii reaguje pomaly, nikdy sa nikam neponáhľa. Má na všetko čas a priestor. Rodičom sa ani neodporúča, aby tohto chlapca sa snažili posúriť, ale skôr je potrebné mu vysvetliť čo od nich sa očakáva. Hlboko v duši je komediant a veľké zúfalstvo zahrá niekedy s prekvapujúcou presvedčivosťou. Zavše potrebuje disciplínu a tvrdú ruku nad sebou, aby sa mohol rozvíjať. Vôbec sa neodporúča ho zamestnávať niekoľkými úlohami naraz, pretože nedokázal by sa ani jednej venovať na sto percent. Má zmysel pre techniku, preto najlepšie uplatnenie nájde v technickom odvetví. Dobre pracovať bude iba vtedy, ak má veľkú motiváciu. Býva zodpovedný a preto nič nenecháva na poslednú minútu a k svojej práci zavše pristupuje úplne profesionálne. V citovej oblasti býva veľmi nežný. Potrebuje cítiť, že je pre niekoho dôležitý, že je milovaný a chápaný. Partnerka s ním nikdy nezažije nejaké dobrodružstvo, pokiaľ možnosť výberu nechá na Vladimíra, keďže on sa zvyčajne dlho rozhoduje. Práve preto bude lepšie ak jeho partnerka prevezme všetku iniciatívu do vlastných rúk, lebo ináč ich cestovateľské plány by mohli rýchlo zaniknúť, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Osobnosť: Ten, čo čaká, dúfa.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie