pondelok, 16 septembra, 2024
HomeKuriozityPoznáte "zabijacku princeznú" Pampi?

Poznáte „zabijacku princeznú“ Pampi?

Pampi je, ako sa moderne hovorí, influencerka. Kým v útulku našla svojho človeka, asi si kadečo vytrpela, ale teraz spoločne s ním cez sociálne siete pomáha nájsť domov útulkáčom.

Jej hlášky milujú tisíce Slovákov, medzi nimi množstvo seniorov a osamelých ľudí. Tí cez ňu mnohokrát vnímajú, že taký psík je člen rodiny. Prečo o sebe hovorí, ako o zabijackej princeznej, ako začínala jej „kariéra influencerky“, prečo sa Pampina svorka stále obmieňa a ako sa správa, keď už ani ona nemá náladu byť za hviezdu, ale za obyčajného psíka.

Zabijácka princezná

Hoci je „maľučka“, ako sa na východe hovorí, milujú ju desaťtisíce Slovákov. Prečo o sebe hovorí, ako o „zabijackej princeznej“?
„Ľúbi každého, je ku každému dobrá, ale zároveň si vie vydobyť svoje potreby. Napríklad nemá rada, keď jej druhý psík berie hračky,“ hovorí jej človek a veľký kamarát, Matej Zavacký, ktorý bielej krásavici s hnedými fľakmi prepožičiava svoj hlas.

Hviezda sociálnych sietí

Prvé videá s Pampi Matej rozposlal len vo svojej rodine a všetci sa bavili. Dovtedy na sociálnych sieťach nebol veľmi aktívny, no skúsil video s Pampi zavesiť aj na ne a „zabralo“. Druhé video malo cez 600-tisíc zhliadnutí a množstvo zdieľaní, tak si povedal, že toto je príležitosť, ako spopularizovať dočasnú starostlivosť pre psíky z útulku.

Premenlivá svorka

Ak tipujete, že osadenstvo Pampinej svorky psov a mačiek (áno, aj mačky potrebujú dočasku) sa mení, tak máte pravdu. Práve vďaka videám s Pampi a jej svorkou sú zvieratká vždy behom krátkeho času adoptované.

Aj popularita má svoje medze

Matej Zavacký hovorí, že Pampi ľudia poznávajú a milujú ju. Lenže aj ona je len živý tvor a nie vždy má náladu nechať sa obdivovať a hladkať. Navyše, keď to chce denne urobiť množstvo cudzích ľudí, aj ona má právo necítiť sa komfortne. „Vtedy stiahne chvostík medzi nohy a pozerá sa na mňa, že zachráň ma,“ hovorí Zavacký.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie