sobota, 7 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Nakoľko si vážite seba samých? Priaznivo postavené Slnko v dome potešenia vás podporuje. Preto môžete ľahšie prechádzať skúškami, ktoré dáva samotný život. Máte silný potenciál, ktorý možno skrývate za slabosť a bezmocnosť, práve v tej oblasti, ktorá vás podvedome dlho trápi. Presnejšie, môžete pociťovať nenávisť k autorite. Takou môže byť napríklad otec, šéf alebo učiteľ. Zamyslite sa, či sa ozaj s tým nedá niečo robiť.

BÝK

Luna je do večera vo vašom dome podvedomia. Slnko i Venuša sú v Levovi, môže tak vzniknúť u vás emocionálna nerovnováha. Ak vás niekto rozčúli, skúste pouvažovať, či aj z vašej strany nevyšla negatívna energia. Naše ego úraduje dosť často, a to hlavne pri kvadrátoch. Na druhej strane sa za svoje negatívne pocity netreba hanbiť, len ich správne transformovať, napríklad pri práci alebo koníčkoch.

BLÍŽENCI

Cesty osudu sú nevyspytateľné. Nevravím, že práve teraz prežívate osudové dni, ale od vašich narodenín už prešiel nejaký čas. Večer už budete mať Lunu v dome podvedomia, kedy viac ako inokedy intuitívne a inštinktívne preciťujete svoju situáciu tu a teraz. Keďže vám Slnko pozitívne žiari na vaše znamenie, snáď vám dodá dosť zdravého sebavedomia a vy do ďalších dní vojdete spokojní sami so sebou, ale dostatočne kritickí, aby ste nezaspali na vavrínoch.

RAK

Počas pôsobenia Slnka v Levovi vnímate viacej pocit vašej hodnoty. Teraz vám veľa o tom môžu povedať vaši dobrí priatelia. Ako ich spoznáte? Podľa toho, že vám nebudú ťahať zakaždým len medové motúzy popod fúzy. Pri nepríjemnej poznámke na vašu osobu skúste poďakovať za šancu, že ste sa mohli vidieť inými očami ako doteraz. Iste vám vaši kamaráti vymenujú aj dostatočné množstvo vašich kladných vlastností!

LEV

Človek stále objavuje niečo nové na sebe. Ak si myslíte, že to nie je váš prípad, lebo sa dobre poznáte, tak ste už asi dlho nezašli niekde ďaleko od všedných dní. Slnko vo vašom znamení vás teraz posilňuje, ale vám aj svieti na novú cestu, po ktorej sa treba vybrať. Rozhodovať sa budete sami, čiže režisérom vlastného života nemôže byť nik iný, len vaša maličkosť. Aj tu potrebujete určitú sebareflexiu od vašich blízkych, kolegov i náhodných známych.

PANNA

Hovorí sa, že Panny sú kritické, ale najviac na seba. V tomto čase asi znovu rozmýšľate, čo by ste mali na sebe vylepšiť. Vždy sa niečo nájde, ale kedy budete oddychovať? Večer už budete mať Lunu príjemne postavenú a naladenú na filozofovanie. V prvom rade si priznajte svoje pocity a svoje potreby. Zosúlaďte si ich tak, aby ste ich mohli prijať reálne za svoje ako celok. Aj vy sa za prípadné hriechy netrestajte, veď ste pozemský človek.

VÁHY

Osloboďte sa od fixných predstáv kým by ste mali byť, ktoré vám nahučali do hlavy v detstve. Prechádzate určitými zmenami, ktoré treba prispôsobiť svojmu spôsobu života a naturelu. Slnko vám hrá do karát, preto sa nebojte aspoň teraz načrieť aj do nepríjemnejších zákutí vášho vnútorného života. Pokiaľ teda nechcete stagnovať na tom istom mieste, alebo nebodaj ísť nižšie o pár stupňov.

ŠKORPIÓN

Kvadrát Slnka, Venuše a hlavne večerná Luna v Býkovi vám spochybňujú vaše pocity, tak kto by sa v tom vyznal? Vy sami! Možno by ste mali prijať svojich rodičov do svojho srdca, hlavne tie výčitky, ktoré niekedy trafili do citlivej rany a oni vám tak nerozumeli! Keď sa budete v čase kríz stále vŕtať v ťažkých traumách, nepokročíte ďalej. Meditáciou môžete svoju dušu uviesť do súladu s vašou identitou. Podarí sa vám to a vaše problémy budú ľahšie riešiteľné.

STRELEC

Človek je zložitá osobnosť. Slnko vo vašom dome ďalekých ciest vám dáva šancu na spoznanie rôznorodosti vašej osobnosti. Nájdu sa vo vás aj tieňové stránky, ale tie treba tiež prijať. Ak sa uvidíte v jasnejšom svetle, ľahšie sa vydáte na cestu odhalenia svojich ozajstných talentov a schopností. Tie môžu kdesi hlboko vo vás driemať, lebo ste si ich zablokovali vy sami, alebo niektorá z vašich autorít.

KOZOROŽEC

Ak sa zaoberáte skrytejšími časťami vašej psychiky a duševného stavu, je to v poriadku. Slnko je všeobecne v dome transformácie, čo vás núti, aby ste sa v niečom zmenili. Aj vy asi chcete ísť aspoň o stupeň vyššie. Ak vás bude chcieť niekto spochybniť vo vašom rebríčku hodnôt, nenechajte sa! Vy sami najlepšie viete, čo je pre vás dobré. Môžete sa teraz viacej zaoberať aj majetkovými pomermi.

VODNÁR

Prechádzate zložitým obdobím. Pozerajte na svet inými očami. Najlepšie cez oči vašich blízkych. Často je nám najbližším človekom partner. To vieme, ale je to tak naozaj? Nevie o vás viac vaša kolegyňa ako on sám? Nie je to vždy správne, aby ste jej vešali na nos intímne stránky vášho života. Prekonajte určitú ostýchavosť alebo blok, a skúste sa o vážnych veciach porozprávať priamo s partnerom.

RYBY

Vy viete povzbudiť ľudí, lebo máte vrodenú empatiu. Cítite, ak sa niekto trápi a radi sa obetujete, hlavne ak sa to týka vašich blízkych. Pozor však, ak vás sklamú! Odplávate do svojich vôd. Z blízkeho človeka, s ktorým ste ešte stále fyzicky spolu, sa stane kus nábytku. Treba však vedieť odpúšťať. Pokoj nájdete vtedy, ak budete aj napriek tomu schopní súcitu. Ste pod vládou Neptúna, vyššej oktávy lásky, naplníte tým jednu zo svojich karmických úloh.

DNES MÁ MENINY BOŽENA

Meno Božena má význam bohom obdarená.

Táto žena je typickým „workoholikom“. Môže pôsobiť nežne, ale verte, ona sa v živote nestratí, vie sa o seba veľmi dobre postarať. Často krát rieši vážne problémy aj za iných. Má talent nadviazavať správne kontakty a získavať konexie v najvyšších kruhoch. Ak ju získate ako nadriadenú, verte, že je ona sa za vás v každej situácii postaví a podporí vás, uvádza portál kvety.sk.

Svojou nápaditosťou a inteligenciou neraz dokáže predbehnúť svojich mužských kolegov. Preto opačné pohlavie sa v jej spoločnosti cíti zahanbene a menej cenne. Možno to je aj dôvod, prečo si ťažko hľadá svojho životného partnera.

Hlboko v duši je však citovo založená romantička, ktorá sníva o princovi, ktorý ju vyslobodí z jej „veže“ nedostuponosti.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie