streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityPustite si domov úspech!

Pustite si domov úspech!

Aby sa k vám dostali dobré energie, ktoré prinesú aj materiálny prospech, treba najskôr „poupratovať“. Doslova. Podľa odborníkov na feng-šuei máme v domácnosti kopec vecí, ktoré blokujú životný úspech. Ktoré sú to?

Budete prekvapení, ale určite aj vy máte skriňu plnú vecí, ktoré nenosíte, špajzu plnú kadejakých vedierok a fliaš, ktoré len prekladáte, poškodený riad, obhajujete nechcené darčeky, či odkladáte sviečky.

Začnime skriňou

Veci v našej šatníkovej skrini by sme mali nosiť radi. Preto to, čo sa vám nepáči, vyvoláva vo vás nepríjemnú spomienku odneste do Humany. Vo vašej skrini to blokuje tok pozitívnej energie a niekomu, ku komu sa to dostane, to urobí radosť.

Neškrečkujme haraburdy

Myslím, že to pozná každá z nás. Téglik od krému, vedierko od čalamády, nádobka od nátierky … Pozrite sa, koľko harabúrd máte v špajzi! Nemáte z nich žiaden osoh (veď načo mi je dvanásť vedierok a sedem téglikov?), len narúšajú normálnu, pozitívnu energetickú vibráciu, s ktorou by vám do života mohla vstúpiť prosperita.

Zdroj: Facebook / Koľko ich máte doma odložených „pre istotu?

Poďme do kuchyne

Naštrbený tanier zo svadobného daru, obitá panvica, pohár bez ucha… Preč s tým. Všetko, čo slúži na prípravu, či podávanie jedla, by malo byť bez poškodenia. Akokoľvek poškodené  – dokonca aj poškriabané predmety vraj tiež  odpudzujú pozitívne vibrácie.

A toto mi načo dal…?

Už sa vám to určite stalo. Dostali ste teplomer od susedky z kúpeľov (veď si mi polieval kvety), sošku od sesternice, ktorá príde na návštevu raz za pol roka a vždy donesie … nuž, nejakú zbytočnosť, prípadne prekladáte tie otrasné náušnice od bývalého … Všetky podobné, nepríjemné darčeky zbaľte a odneste niekam, kde sa z nich potešia. Uvoľníte tak vo svojom živote miesto pre príjemnejšie emócie.

Pekné, ale neznášam ich. Zvaľte a posuňte!

Sviečku nechajte vyhorieť

Feng šuei majstri tvrdia, že oheň síce ničí negatívnu energiu a uvoľňuje priestor pre šťastie, ale už pri nákupe sviečky myslite na čas horenia. Sviečky vyhorené do polovice treba nahradiť novými, inak sú považované za plytvanie energiou. Aj tou pozitívnou.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie