štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 29. JÚLA

HOROSKOP A MENINY NA 29. JÚLA

BARAN

Hoci budete dostatočne citliví, možno až príliš, pretože Venuša vás občas privedie do citového rozporu, ani nebudete vedieť ako. Budete si častejšie nahovárať, ako niečo neviete, nedokážete, no zodpovedný Saturn vás často vráti späť. I tak vám bude všetko pripadať ako keby naschvál, až vás Neptún pritiahne k niektorej krásnej duchovnej aktivite, čo vás vráti do harmónie.

BÝK

Ak budete iných podpichovať, hoci inteligentne, podľa Merkúra, nečudujte sa, že vám to neskôr niekto vráti. Luna bude za láskavosť, jemnosť, nechoďte proti nej, veď i Neptún bude chrániť vaše dôležité vzťahy a naplní ich duchovnejšími hodnotami. Veľmi sa nerozhadzujte s peniazmi, aby vám večer niečo nechýbalo. Najlepšie urobíte, ak niečo pekné vytvoríte.

BLÍŽENCI

Náladu vám trochu pozdvihnú Luna a Urán, ale Jupiter to dá rýchlo a hladko do poriadku. Možno sa sústredíte na nesprávnu vec, no keď na to prídete, rýchlo to zmeňte. Netreba si robiť peklo zo života, to prinesie aj život sám, je lepšie zostať v pohode. Možno sa vám niečo bude zdať rozporuplné, ale neriešte to, možno to chce iba čas, a vyrieši sa to samé.

RAK

Keď vás mierne doudiera Mars so svojimi invektívami, budete i vy túžiť po pohladení duše, po pochopení a pokoji. Možno by ste mohli niekomu pomôcť, poradiť alebo ho len vypočuť a pochopiť. Potom sa vám všetko pekné vráti späť a budete môcť tvoriť, vymýšľať, čiastočne i špekulovať. Nejedna vec sa vám vydarí. Ak potrebujete zo seba zhodiť nejaký stres, tancujte.

LEV

Slnko vás napojí optimizmom, Jupiter pocitom šťastia, Merkúr hlbokými myšlienkami. Takto vystrojení vybavíte čokoľvek. Najlepšie vám pôjde vyjednávanie a organizovanie podujatí alebo aktivít. Budete schopní aj veľmi náročné úlohy dotiahnuť do konca. Na dovolenke prekvapíte svojich blízkych atraktívnymi nápadmi, ktoré okamžite aj zorganizujete. Večer si vydýchnete.

PANNA

Urán dosiahne, že si budete veriť, budete rozhodní a sebaistí (čo u vás často nebadať). Merkúr a Venuša skrášlia vaše vzťahy svojou fantáziou a neopakovateľnosťou. Svojím šarmom zaujmete iných, láskavosťou obdaríte smutných a neistých. Ak pracujete, všetko vám bude horieť pod rukami a kolegovia budú s vami veľmi spokojní. Nedajte sa však využívať inými.

VÁHY

Rozhodne využite optimizmus a energiu Slnka, Luna dodá jemnosť a zmysel pre romantiku, a tak si môžete dať do poriadku vzťahy, na ktorých vám záleží, no nemali ste dostatok priestoru na to, aby ste ich posunuli na vyššiu úroveň. Vymyslite si niečo vlastné, originálne i pre svoju partnerku či partnera. Možno ak napíšete pár veršov a priložíte ich k niečomu sladkému…

ŠKORPIÓN

Hoci vás bude chcieť trápiť Saturn prehnanou kritikou, Merkúr s Neptúnom vás nasmerujú celkom iným smerom. Presvedčíte hocikoho, o čom budete chcieť, ukážete ostatným, čo všetko dokážete, ak len trochu budete chcieť. V partnerskom a citovom živote si vo všetkom urobíte jasno, vydiskutujete si navzájom všetky za a proti, dosiahnete dohodu či korektné riešenia.

STRELEC

Výčiny chaotickej Luny prekonáte tvorivosťou Venuše. Nedajte sa odradiť od svojich predsavzatí, ak ste na dovolenke, užite si i nejaké malé dobrodružstvo, ak v práci, potom nepodceňujte náhody, nepodceňujte ani náhle zmeny v plánoch. Možno chce niekto využiť oslabený kolektív a dosiahnuť niečo pre seba a svojským spôsobom. Počúvajte intuíciu.

KOZOROŽEC

Na jednej strane vás bude Luna tíšiť a napĺňať krásnymi predstavami najmä o láske a spolupatričnosti – na strane druhej bude Pluto rozsievať jedovaté nápady o zmenách, ktoré už na prvý pohľad budú zaváňať problémami. Neptún vás nasmeruje k niečomu čisto duchovnému, možno sa pokúsite o meditáciu, možno o vizualizácie a relaxáciu. Všetko urobíte tak, aby ste zostali v rovnováhe.

VODNÁR

Niečo domotá Venuša, iné zasa roztržitý Mars. Možno bude dôležité sústrediť sa aj na vlastné priority a v zamestnaní si udržať istý odstup, aby na vás nenaložili viac ako unesiete. Myslite najmä na to, čo je pre vás dôležité, o čo nechcete prísť, a podľa toho jednajte s inými. Zamerajte sa na svoje citové záležitosti, zvlášť ak ste na dovolenke. Doprajte sebe i rodine.

RYBY

Pokiaľ sa nenecháte nalákať na nejaký nezmysel, vytvorený Plutom, Venuša a Luna sa postarajú o to, aby ste sa mali príjemne a aby ste si užili pekných vzťahov, lásky, priateľstva a tiež príjemných okamihov. Poteší vás dobrá spoločnosť, ale i maličkosť od známeho či niektorej susedky. Na dovolenke si isto niekde zatancujete, ak ste stále doma, potom môžete počúvať hudbu.

DNES MÁ MENINY MARTA

Pôvod mena Marta je z hebrejského Márathá, čo znamená gazdiná.

Marta má široký rozhľad a prehľad vo všetkom. Je extrovertka a disponuje množstvom kontaktov v spoločnosti. Zavše pôsobí trochu mužsky na svoje okolie, hlavne čo sa týka vystupovania. Je mimoriadne aktívna a emotívna. Jej povaha, ktorej mužskosť jej spôsobuje isté komplexy, dozrie veľmi skoro a trvanie jej bezstarostnej mladosti je pomerne krátke. Býva panovačná, tvrdohlavá a v každej situácii si bude vyžadovať pozornosť svojho okolia. Zavše potrebuje ich podporu a tiež istú dávku sebadôvery.

V školských časoch patrí medzi usilovné študentky, ktoré túžia po úspechu, uznaní a pochvale. Neraz za svojimi snami je schopná ísť aj cez „mŕtvoly“. Nehľadiac na následky svojich činov. Uplatnenie nájde najmä v lekárstve, alebo v poľnohospodárstve. V citovej oblasti sa chová zdržanlivo a chladne. K nápadníkom nie je veľmi srdečná a je skôr nedôverčivá, preto ich skôr od seba odoženie, ako si ich získa, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie