štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 30. JÚLA

HOROSKOP A MENINY NA 30. JÚLA

BARAN

Všetečnosť Merkúra vám prinesie nejaké smiešne klebety, čo nijako nenaruší vaše pracovné zanietenie. Okrem toho na vašej strane pevne stojí i Jupiter, preto si môžete dovoliť aj neobvyklé postupy. Niektorý kolega vám dá poriadne zabrať, ak ste na dovolenke, tak zriadenec, ale nenechajte sa rozladiť, skôr to berte ako zábavu a s úsmevom mu odpovedajte.

BÝK

Vo všetkom sa spoliehajte na Venušu a Lunu. Budete tvoriví, originálni a pokrokoví. V citovej oblasti pochopíte blízkych, a oni vás odmenia svojou priazňou a oporou. Ak niečo dôležité riešite, počíhajte so spravodlivosťou Saturna a nenechajte sa len tak niekým vytočiť. Na dovolenke nezabúdajte piť dostatočné množstvo vody, užite si vody, pozrite niektoré pamiatky.

BLÍŽENCI

Proti chaosu Luny a manipulácii Pluta bude stáť tvorivá Venuša a výrečný Merkúr. Ak sa budete snažiť, zo všetkého úspešne vykorčuľujete. Snažte sa tvorivo myslieť, ale aj pracovať. Ak ste na dovolenke, pôjde vám to všetko samé od seba, no doma, pri bežných povinnostiach sa mierne budete musieť k tomu prinútiť. Nemajte strach, vaši blízki vás postrčia správnym smerom.

RAK

Hoci vás dopoludnia vytočia konflikty Marsu, napriek tomu sa budete držať Uránu a Jupitera, a tak ani nebudete vedieť, ako sa naladíte na celkom príjemné myšlienky, rýchlo sa zhostite všetkých povinností a budete sa venovať tomu, čo vám sedí najlepšie. Isto niečo pekné vytvoríte, aktívnejšie typy si pôjdu zaplávať alebo si dajú tréning v blízkej posilňovni.

LEV

Zažiada sa vám niečoho milého, príjemného, čo si ľahko splníte, ak ste na dovolenke. V inom prípade sa vám zíde kvalitná energia Slnka na to, aby ste sa popasovali so všetkým, čo vám čas prinesie a zvládli všetko, na čom vám bude záležať. Urobte si čas i na šport, vhodné bude najmä plávanie, ale i cyklistika sa bude hodiť, pred spaním si pustite hudbu a chvíľu meditujte.

PANNA

Určite dávajte pozor na to, aby ste zbytočne nemíňali svoje financie, pretože Jupiter nebude vo svojej koži a vôbec neurobí nič preto, aby vás nejako nasmeroval. To môžete očakávať od Merkúra. Venuša vám vnukne niekoľko pekných nápadov a Neptún ustráži nielen pokoj duše, ale i vaše vzťahy, aby im nič nechýbalo a zbytočne nedochádzalo k žiadnym konfliktom.

VÁHY

Nenechajte sa dopáliť Lunou ani roztržitým Uránom. Sústreďte sa najmä na svoje aktivity, povinnosti a ciele, ktoré ste si predsavzali. Možno všetko nepôjde podľa vašich predstáv, vy to však zoberte ako výzvu, vďaka ktorej veľa získate. Možno sa niečo nové naučíte, zvládnete svoje obavy, získate viac sebadôvery. Popoludní to spláchnite vodou a večer sa započúvajte do peknej hudby.

ŠKORPIÓN

Všeličo dokážete zariadiť s výrečnosťou Merkúra, Jupiter vás navedie správnym smerom, dodá vám dostatok odvahy robiť tie správne veci, rozlíšiť, čo je pravda, a čo iba výmysel. Venujte sa skôr neutrálnym činnostiam, bez toho, aby vás nejakým spôsobom rozhodili, energiu budete potrebovať nielen na svoje pracovné povinnosti, ale i pre svoju rodinu.

STRELEC

Nech sa stane čokoľvek, s vnútornou silou Marsu dosiahnete to, čo si zmyslíte. Váš optimizmus podporí Slnko, Merkúr dodá diplomatické vystupovanie a uhladené spôsoby. Určite to budete potrebovať dokonca i v prípade, že ste na dovolenke a obedujete s niekým významným, kto vám bude v budúcnosti veľmi užitočným partnerom či partnerkou. Všeličo sa vám vydarí.

KOZOROŽEC

Chaotická Luna spôsobí mnoho problémov, no spravodlivý Saturn bude silnou oporou a ochranou. Uvedomte si svoje za a proti, venujte sa všetkému, čo za niečo stojí. Riešiteľné problémy upracte okamžite, náročnejšie ponechajte času, ten to zariadi najlepšie. I na dovolenke môžu nastať problémy, najmä ak vám niekto niečo sľúbil, ale nesplní to.

VODNÁR

Luna vám priblíži niektorý nádherný sen, vďaka ktorému si pripravíte viac-menej umelecké vyžitie, možno tanečné podujatie, stretnutie pri hudbe a tanci, a i takto si splníte to, čo máte najradšej. Doprajte svojej duši, po čom túži, okrem toho vytvorte aj peknú choreografiu alebo ak je vašou prioritou maľovanie, nakreslite niečo originálne, čim obohatíte nielen ten svoj svet.

RYBY

Nebude vám chýbať sila Marsu, ani odvaha pustiť sa do veľmi náročných fyzických výkonov. Sami seba prekvapíte. K tomu Venuša pridá šarm a neodolateľnosť, Urán vylepší vaše vzťahy, a možno i spoznáte nových priateľov a priateľky. Nielen v práci sa bude dariť, rovnako i na sústredeniach a všade, kde je v popredí tvorivosť, krása a jemnosť. Večer vás potešia blízki.

DNES MÁ MENINY LIBUŠA. NAOZAJ KRÁSNE, VZNEŠENÉ A POETICKÉ MENO…

Pôvod mena je z českého Libuše, čo znamená milý, príjemný.

Dokonalý vzor ctižiadostivej a náročnej ženy. Ona nie je len náročná na svoje okolie, ale aj sama na seba. Stále si vie vytýčiť smer a cieľ, akým sa jej život bude uberať. Je cieľavedomá, sebakritická, plná sebadôvery a motivácie. Nemá problémy s priznaním si svojej chyby, či neznalosti. Práve naopak, to že si to dokáže priznať ju vie posunúť o krok bližšie k vytúženému cieľu. Neraz preto dosiahne aj to, čo si zaumienila.

Má okolo seba mnoho neprajníkov a závistlivcov. V ženskom kolektíve nie je veľmi obľúbená, pretože v nej vidia priveľkú konkurenciu. Rodina je pre ňu maximálnou podporou. Libuša má aj svoje slabiny. Jednou z nich je vcítenie sa do problémov iných, s prejavovaním svojich citov. No ale keď ide o jej záujem, dokáže byť jemná a nežná.

V láske má zväčša problém si nájsť vysnívaného princa. Ak ho však nájde zmení sa na dobrú matku a manželku, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je červená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie