štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaTrnava zažije ďalšie (dopravné) obmedzenia

Trnava zažije ďalšie (dopravné) obmedzenia

V stredu, 31.júla sa obyvatelia Trnavy budú musieť prispôsobiť zápasu Spartaku Trnava a FK Sarajevo. V dôsledku tohoto podujatia bude medzi 16-tou hodinou a 20:30 uzatvorená Kollárova ulica a doprava z nej bude podľa facebookovej stránky Mesta Trnava z tejto ulice vylúčená.

Uzávera sa bude týkať úseku od križovatky ulíc: Kollárova – Hospodárska – Dohnányho po križovatku na Kollárovej – vjazd do polopodzemných garáží nákupného centra, informuje mesto.

Počas uzatvorenia bude vjazd pre obyvateľov Ulice Ľ. Podjavorinskej umožnený cez Kollárovu ulicu, od svetelnej križovatky Hlboká – Kollárova s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome č. 4 Sladovníckej ulice v lokalite pri betónovych kvetináčoch.

Pre ostatných obyvateľov dotknutých uzatvorením Kollárovej ulice bude vjazd, resp. vstup umožnený podľa pokynov polície. Súčasne bude od 16.00 h zakázaný vjazd pre nerezidentov na niektoré parkoviská na uliciach Hlboká a Spartakovská. Opatrenie je realizované v záujme zabezpečenia parkovania rezidentov. Dopravná situácia bude usmerňovaná dopravným značením.

Zdroj: Pixabay

Uvedená doba uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže zmeniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie